Ben daha hamile değilken bunları örmüştü söyleyince verdi daha 3 aylığız daha be alır ne yapar bilmiyorum eltimin beşiğine yardım etmişti . Arkadaşların dediği gibi bence içinden gelen herşeyi yapar zaten
Benim kaynanam geçen gün iki tane kıyafet getirmişti bende sevindim herhalde az azalıpgetirecek birde kızım olacak kız çocuğuna çok düşkünler neyse eltime demişki ben helin geçen gün iki tane kıyafet götürdüm bundan sonra birşey almam doğurduğundaelim boş giderim demiş kahkaha attım resmen
Canım benim annem öyle bir örgü işlerş yapmış ki bebe 10 yaşına kadar giyer beşiğini dolabını alıyor, tüm yün işlerini yapıyor,nevresim takımı, pike takımı yaptırıyor. Hazır kıyafet de almış. Doğumda bebeğe künye bana çeyrek takacakmış. Kayınvalidem ne yapacak bilmiyorum. Daha bi hareket yok. Ben eşimle 0-3 ay, 0-6 ay tüm kıyafetlerini felan aldım. Anne yanı beşiğini, biberon setlerini görümcem aldı. Kayınvalidem de zahmet olmazsa puset felan alır heralde ben kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum. Aramız çok iyidir, hepimiz çalışıyoruz maddi bir problemimiz de yok. Ama hiç bi şey yapmaya niyeti yok
Ben hic bisi beklemiyorum yapmazda biliyorum :) eltime hic bisi yapmamis ama kızına kolye bebegine cegrek altin bide künye alms beklentim yok yani :)
Benim kaynanam sağolsun bi çorap dahi almadı ilk.torunu sözde
1,441,923 soru
23,699,907 cevap
311,597 kullanıcı