+1 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar size Bi sorun oucsk öyle dertliyim ki bu böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ilk evliliğimden 2 tane çocuğum var biri 12 diğeri 14 yaşında 2.evlliğmden de 2 yaşında bir kızım var ama diğer çocuklarımın velayeti babada 2 yada 3haftada bir bana gelir kalırlar fakat şimdiki eşim biraz sorun çıkarıyor ya ben ya çocuklar diyor ama ondan da Bi tane kızım var ben şimdi ne yapayım kızlar ayrılırsak kızımı bana vermicek ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin ne olur öyle mutsuzum ki ben ikinci Br çocuk hasretine dayanamam çocuğumu benden alabilir mi sizcenaıl kahroluyorum içim kan ağlıyor kızlar 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı cıksın canım
-Reklam-
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Önceki çocukları neden babaya bırakmıştın canım eğer ordan bir sebep sunulursa belki alabilir o şekilde ama küçükte yanıcı gecerlibir sebep yoksa alamaz
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Yaşı küçük canım sana verirler de kocanın derdi ne çocuklu bi anneyle evlenmeseydi o zaman 

Allah yardımcın olsun
0 oy
(6,085 puan) tarafından
7 yaşına kadar anne bakımına muhtaç bebek sayılıyor devlet çok zorr durum olmayınca yani annede ruhsal zihinsel bozukluk yada maddi açıdan aşırı yetersizlik vs olmazsa direk anneye veriyor ayrıca çok özür dilerim ama eşin baba olamamış ebeveyn olabilen biri anneden çocuğunu koparmaya kıyamaz. Kendi evladından kopamıyorsa senden bunu isteyemez zaten o babaya o çocuğu bırakma çünkü o baba olmayı bilmiyor. 
(82 puan) tarafından
İnan cnm ne kadar mutsuzum içim kan ağlıyor ama dışarıya vuramıyorum için yanıyor içim şimdi ikinci evlat kaybetme korkusu ile yaşıyorum öyle bişey başıma gelirse ben yaşayamam
(6,085 puan) tarafından
Evladını kaybetmezsin çatır çatır savaşır kazanırsın merak etme diğer çocuklarında belki boşanırsan daha sık gelirler öyle düşün. Bu adamı boşa gitsin
0 oy
tarafından
Çocuklarını bilerek evlenmedi mi benimde ilk evliliğinden beş yaşında kızım var evlendigimizden beri bizimle beraber iki yıl olacak. Başta neden yanına almadın ki birde önceden sorun etmiyordu şimdi neden ediyor.. çok acımasızmis..
tarafından
Çocuğu da sana verirler çünkü yaşı ufak
(82 puan) tarafından
Çok şanslısın inan eşin çok vicdanlı biriymiş
tarafından
Başta konuştum ama canım, aşık olarak evlendik üstelik kendi bekardi. Kızım öz babasini bildiği halde esimede baba diyor keşke baştan deseydin çocuklarım benimle olacak diye
0 oy
tarafından
ya cocuklarin ya senin karsiligi cocuklar tabiki de.. 2 yasinda cocugu babaya vermezler senlik cok buyuk bir durum yoksa.. o yuxden ona soyle haftada bir cocugu gormek istemiyorsa kapasin cenesini
(82 puan) tarafından
İçim kalbim o kadar çok acıyor ki ağlıyorum şuan
tarafından
cok zor bir durum Allah yardimcin olsun. ama orta yolu bulmaya calis yine de bosan demek kolay tabi..
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Madem böyleymiş niye evlenmeden önce Sana bu şartı söylemedi o zaman ya çocuklar ya ben deseydi sende ona göre hareket ederdin şimdi derdi neymiş evlenmeseymiş
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Çocuğun küçük olduğu için alamaz canm bide merak ettim kaç yaşındasın
(82 puan) tarafından
36 yaşındayım cnm çok çektim çok Halen de ağlıyorum üzülüyorum sürekli
(1,784 puan) tarafından
Gencmissin baya canm maşallah Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(136,254 puan) tarafından
ayrilsan kizini senden alamaz 
(82 puan) tarafından
Eğer alırsa perişan olurum yaşayamam
(136,254 puan) tarafından
esim hukuk son sinif alamaz net bilgi
tarafından
Ulan sevdaaa sjsjsjs
0 oy
(338 puan) tarafından
Çocuklarını istemedigini senin evine gelmesini yasakladığı zaman onu gizlice videoya al elinde kanıt olsun çünkü bu adamdan olmaz bir kere vicdansız. Ve asla o çocukları anasız bırakma boşa gitsin bacım kendine iş bul çocuğa bakacak yardımcı ya da kreşe yollayabilisin. Ama sakın unutma elinde kanıt olsun. Bu durumda psikiyatri ya da psikologa gitme mahkemede aleyhine kullanır. 
0 oy
tarafından
Cocuklari bilerek evlenmedi mi ki seninle? Ayrica hep de sende kalmiyo 2-3 haftada bir geliyomus idare etsin ne vicdansizmis ya. Cocuga gelince sana verirler her turlu bosuna blöf yapmasin yani
0 oy
(781 puan) tarafından
Boşanmayı düşünmekle yada bu konuda kavga etmekle çözülecek birşey değil bu konu belki eski eşinle muhattap olmandan rahatsız oluyor olabilr tatlı dille konuş nedenini iyice anla belki onlar gelince harcama yapiyosundur o gözüne batabilir bunları kisabilirsin eski eşinle mecbur olmadıkça konuşmaz onun şimdiki karısı yada babanneleei ile muhattap olabilirsin illaki altında bı neden vardır tatlı dille konuş sonra çözümünü bul canım kötü dusunme
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Evlatlarına sahip çık tabiki bir erkek için evlatlarından vazgeçme küçük kızını sana verirler ama için rahat edecekse öncesinde bir avukata danış canım sen yinede 
0 oy
(90 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum Rabbim kalplerine merhamet versin
0 oy
tarafından
Nasıl bir gaflet ya ben ya çocuğun demek sende aynısını ona sor ne diyecek acaba vicdanına k.pek sicsin onun Allah hidayet versin
0 oy
tarafından

Siz kac yasindasiniz ilk evliliğinizi kac yasinda yaptiniz ? Çok genç duruyosunuz maşallah ❤️ 

İlk cocuklarindan niye rahatsizlik duyor ki eşiniz sizinle evlenirken bilmiyormuydu 2 tane evladinizin olduğunu yaptiği şey cok sacma. Sana boşan veya devam et diyemem hakkinizda hayirlisi olsun ama 7 yasina kadar devlet cocuklari anneye veriyor 
0 oy
tarafından
Bu yüzden asla ikinci evliliğimi yapmak istemiyorum
0 oy
tarafından
Diğer çocuğunda velayeti sende kalması lazımdı zaten neden babada hasretine dayanamıyorum diyosun da 2 yaşındaki çocuğun velayetini babaya vermek için çok ekstrem bir durum olması lazım. Çok istiyorsan aç dava al o çocuğun velayetini de niye almıyosun niye babada duruyor anlamadım ekstrem bir durum yoksa senin uyuşturucu kullanman kötü yaşam tarzı vs gibi sen istemediğin sürece babaya asla verilmezdi 
0 oy
(7,030 puan) tarafından
Yaşı küçük anneye ihtiyacı var eğer geçerli bir sebep yoksa senden alamaz ilk çocukların neden babada bir güveni olmalı ki böyle diyor bence 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 669 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,195 göst.
+1 oy
54 cevap 3,109 göst.
0 oy
22 cevap 567 göst.
12 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,033 soru

12,435,153 cevap

45,787 kullanıcı

Kategoriler

...