Merhaba arkadaşlar eşimle 7 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıllık evliyiz sürekli kavga ediyoruz ben çok kıskanç biriyim ona baktın onunla berabersin kafamda olmayan şeyleri kurup kurup kavga ettim hep. Eşimin bana karşı tahammülü kalmadı bi yandan hak veriyorum onada bıktırdım çalıştığı her yerde burnundan getirdim olmayacak kişiler ile aşıksın onu seviyorsun konuşma onunla dedim ilk zamanlar kendi kardeslerinden bile kiskaniyordum annesinden bile zamanında çok büyük kavgamız oldu müdürü vardı bayan bi yerden alıp bi yere bıraktı diye kavga ettim ama halbuki bu onun işi çok cahillikler yaptım eve gelince kavga etmiştim o zaman nisanliydik eşim bana olan sinirden elini duvara vurdu eli kırıldı ameliyat oldu yine benim bu paranoyaklarim başladı çok kisitliyorum bunalmış durumda benimle hiç bi şekilde konuşmuyor sadece aynı evde yaşıyoruz ama yabancı gibiyiz ona dokunmama affedersiniz opmeme bile izin vermiyor artık bıktım diyor sadece kağıt uzerinde bi evlilik olacak diyor bu duruma çok üzülüyorum. Bi ara psikolojik destek aldım yardım bıraktım şimdi bide Hamileyim