0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Iyi kayınvalideye  lafım yok. Sürekli laf söyleyen bir kayinvaldeye sahibim . Nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım lafımı söyleyeceğim eşimin hatrina susuyorum. 3 aydir bebeğim olduğu için bizde kalıyorlar. Eşimde çoğunlukla ailesinden taraf oluyor. Sabrım tükeniyor. Kayınvalidem herşeyi yönetmek istiyor.

40 Cevaplar

0 oy
(2,947 puan) tarafından
3 aydır neden sizdeler? Evleri yokmu.
(56 puan) tarafından
Var malesef tasarruf etmek için bizde kalıyorlar sormayın ya gerçekten kafayı yemek uzereyim
(2,947 puan) tarafından
Sizle yasayacaksalar senin düzenini çok degitirmebi istemediğini belirt canim.surekli ne lafı söylüyor ki. Aman birlikte yaşamak çok zor valla
(56 puan) tarafından
Kesinlikle ben ta en başından ayrı ev istediğimi belirttim eşime saygı duydu ama ailesine kota koyamiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sustuğun sürece devam eder
(56 puan) tarafından
Eşime soyluyorum üstü kapalı bir şekilde ama bundan sonra kaynanama cevabını verecegim
0 oy
tarafından
2 yilda iki kere gördüm iyidir herhlde armzda 15 dka var
(56 puan) tarafından
Benim de evlerimiz öyle ama bizden cikmazlar
tarafından
Ben ilk günden muhatap olmadim ondn varsın soğuk desinler
(1,015 puan) tarafından
Küsmüsünüz bunu nasıl başardın ☺️benim 15 dk felan olsa pat diye gelirler habersiz felan
(56 puan) tarafından
Işte ben onu yapamadım başka bir ilden başka bir ile gittim
tarafından
Yok kus değilim niye kusuym arada ararim o kadar oda gelmz evime iki kere geldi birnde malum iş vardı acmdik birndede banyo daydik acmdik dahada gelmdi
0 oy
tarafından
Anlasmiyoz:)
(56 puan) tarafından
Ahh ahhh
0 oy
(6,678 puan) tarafından
3 aydirniye sendeler 1 ay bile cok
(56 puan) tarafından
Tasarruf yapacaklarmış bizde nasıl olsa bebek var diye kalorifer yanacakmis
(6,678 puan) tarafından
Tövbe yarabbim daha neler
(56 puan) tarafından
Kayınvalidem ile kayinpederimin düşüncesi  kocamın da aklına böyle giriyorlar
0 oy
(4,087 puan) tarafından
İyidir aramız ama 3 ay bende kalsa benim kayınvalidem bile kötü olur ne gerek var herkes evinde kalsın
(56 puan) tarafından
Malesef nasıl yol izleyeceğimi şaşırdım artik sabrım kalmadi
0 oy
(919 puan) tarafından
Valla bebeğime bakmaya geldi laf sokarak geçiniyorum o da altta kalmıyor 
(56 puan) tarafından
Bende diyorum ama kocamı dolduruyor
(919 puan) tarafından
Benim kocam benim tarafımı tutuyor hiç annesine hak vermiyor canım
0 oy
tarafından
Ben kayannamdan razıyım Allah da razı olsun arada ufak tefek pürüz oluyor mu oluyor o zaman biri bişey dedi mi lafımı söyler geçerim . Senin kaynanan bişey derse sende cevabını ver gitsin kocanın önünde iyilik meleği ol gerçekten şu anda böyle yapıyor millet çevremdeki insanlar
(56 puan) tarafından
Valla benim şu anki düşüncem de öyle artık bakalım yapabilir miyim çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim
0 oy
tarafından
Benimki iyi allah var ama ben sevemiyorum çok saf lafın nereye gittiğini bilmiyo o yüzden konuşmuyorum fazla torununu görsün diye gider gelirim o kadar. 3 ay çok fazla değil mi eşinle konustunnmu gitseler mi artık diye
0 oy
tarafından

Kaynanami sevmem. Cunku kulturumuz farkli uyusmuyoruz. Ama cok sevdigim bir huyu vardir. Asla laf sokmayi bilmez :) yonetmeye gelincede ben o kadar baskin bir karakterim ki ustume cikamiyor.

tarafından
Onu nasıl yapıyorsun canım ben ne yaptımsa baş edemedim artık yaşama sevincim yok o kadın yüzünden asla iyilikten anlamaz laf sokmayı sever
tarafından
Canim kaynanam oglunun gozunde kotu olmaktan cok korkar. Yani ortada net somut birsey yapip kendini asla kotu gostermez. Hep iyiyi oynar. Benimle inatlasirsa kotu kaynana gorunecegini bilir. Ee benimde kilay kolay sinup oturmuyacagimi bildigi icin. Hic inatlasip basimda yoneticilik yapmaz.ki zaten ne ben ne esim kimseyi hayatimizia evimize cocuklarimiza  en onmliside kararlarimiza karistirmayiz. Onlarda haliyle yerlerini biliyorlar. Ama illaki kaynana gorumce iste bazen yeniliyorlar oglumuzu kaptirdik kiskancligina :) ordada ben gerekeni yapiyorum daha fazla cesaret almadan. Eger buyursede zaten hemen esim araya girip engel oluyor. Izin vermiyor.
tarafından
İşte benimki arsız asla lafını çekmez herşeye bi yorum yapar arsız karı asla kendini geri çekmez
tarafından
Yok yok kaynanam.kendini bilen kadin. Bile bile kotu sorunlu kaynana olmak istemez. Birde
Emekli ogretmen. Omrunde cok genc kiz gormus. Aliskin kiz psikolojisine :) aramizda bir mesafe var sevmem onu ama saygimi bozmam oda bana saygisizlik etmez.
tarafından
Allah razı olsun öyle Kaynanalardan benim ondan hiç bi beklentim yok ama o istiyor ki ben herşeyi onun istediğini göre yapayım
0 oy
tarafından
Valla benimkide öyle herseye laf sokar 1,5 senedir susuyom aynı hala karı o yüzden sen susma cunku merhamet etmiyolar dozunuda artiriyolar ben lanet olası cenemi acıp diyemiyom birsey sen soyleyebilirsen ver cevabini
(56 puan) tarafından
Bundan sonra söylemeyi düşünüyorum yok ya bende sabır kalmadı sırf eşimin hatrina susuyorum
tarafından
Valla bende saygı dedim sustum ama hiç anlamadı sen susma saygi cercevesinde soyle ben bebegi kimseye gostermeyelim dedim oyle sey mi olur millet gormeye geliyor dedi gelene gidene gosterdi gecen bebek gormeye gitmis kadin gostermemis gelmis diyo zamane gencleri cok akilli bebegi bize gostermemis
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Sürekli laf sokardi ilk duymazdan gelirdim.Baktim hala devam ediyor ve  aradığında cevap vermedim.Oda iyice hirslandi olmayacak şeyler yaptı görüşmüyorum artık.Ayni ortamda laf atar konuşayım diye ama yinede konuşmam.Simdj hatasının farkında ama eğer konuşursam yine aynı şeyleri yapacak o yüzden tamamen kestim iletişimi.
(56 puan) tarafından
Darısı benim basima
0 oy
(497 puan) tarafından
Biz birlik oturuyoruz Bi kaç kere ağzının payını verdim daha karışır ama dinlemem canım ne isterse yaparım onane 
0 oy
(161 puan) tarafından
Keşke bu dogum yaptıgmzda başimizi böyle kalabalk etmeseler 1 hafta annem kaldı ondan sonrası curcuna resmen vala her agızdan bı ses cıkıyor agzı olan bunu böyle yap şunu şöyle yap demekten yorulmuyor yanında sadece 1 kişi olsn hatta kimse olmasn bence herkes boş kalabalk yapıyor ssdece annem keşke 1 ay kalsaydı yanmda herşeyimi yapttı Allah razı olsn bin kere ondan sonrası berbat hem pskoloji olarak hem bedenen tek kendimi avuttugm nokta yavrum oldu başkası boş 
(56 puan) tarafından
Kesinlikle ben o konuda şanslıyım kendi aannem bir ay kaldı ama sırf onların laf sokması yüzünden rahat edemiyorum rahat oturup kalkamiyorum
0 oy
tarafından
Anlaşamıyoruz.
0 oy
(3,084 puan) tarafından
En az şekilde iletişime geçerek ama siz 3 aydır aynı evde Allah yardim etsin. 
0 oy
tarafından
Artık takmıyorum aynı evin içindeyiz hersye bı laf ama artık takmiyorum 
0 oy
(713 puan) tarafından
Valla bütün hepsi aynılar ben kayinvalideme çok üzülürüm zcok şey yasiyo halada yasiyo ne evlatlarından hayır gördü be kocasından ama çok karışır cocuk konusuna  ve kaynimdan  dolayi eltime sesi çıkmaz ayrımcılık yapiyo o yüzden bunlardan da dolayı anlasamyrm  çok sinir ediyor bu durumlar beni
0 oy
tarafından
Valla o cesareti ona vermiyorum he he deyip kendi bildiğini yap bence 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Valla bosaniyordum ben kaynanamin yüzünden. Esimde asla annesine laf ettrmez ettirmesinde zaten ben saygisizlik yapmıyorum ama surekli kaynanamin laflarina maruz kaliyordum şuan som olaydan sonra gorusmeme karari aldim

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,227 göst.
+1 oy
38 cevap 1,453 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
0 oy
36 cevap 817 göst.

410,901 soru

12,365,151 cevap