Almadım nasıl oldu bende pek bilmiyorum baktım evlanmisiz
Is çıkışı cafeye gittik pasta kestik sonra beni eve birakti kapının onunde diz çöktü evlenme teklifi etti cafede etsene be adam
Aldım daha sakin bir evlilik teklifi almayı tercih ederdim ama maça gidecektik stad girişinde muhabir benimle röportaj yaparken bir baktım eşim diz çöküp evlilik teklifi etti, arkada pankart açıldı, konfetiler patladı meğer muhabir de işin içindeymiş..öyle bir teklifi işte
Telefondan ağrı söylemişti benim gibi safta tamam dedi sonra kolumdan tuttu oturttu nikah masasına ikimizde gayet öküzdük
Evlilik teklifi için Ankaradan Istanbula götürdü beni. Galata kulesinin tepesinde evlenme teklifi etti. Daha önce aramızda Galata kulesinin efsanesini konuşmuştuk ordan esinlenmiş
Ayrilmistim eşimden sabahın 5 inde aradı ama nasil ağlıyor görüşelim diye tamam dedim söz mü dedi söz dedim akşama doğru msj atıp duruyo gorusmeyecekmiyiz diye vazgectim gelmiyorum dedim disari ciktim arkadaslarimla geziyordum bi an canım sıkıldı icim tuhaf oldu vicdan yaptim galiba aradim nerdesin geliyorum dedim oyle gorustuk iste yaninda kuzeni ve baska arkadasi vardi diz çöktü ağliyor evlen benimle senden çocuk istiyorum diye devamini anlatmiyim bu kadari kafi
1,502,413 soru
24,531,447 cevap
359,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın