Hemen konuya gireyim ablam kuzenimiz var onunla belirli sebeplerden dolayı konuşmuyor annemde o kisiye cephe aldi abla benden büyük ama ablamla konuşmadığı icn bende mesafeliym kardes olduğumuz için ister istemez etkileniyorum ablama yapilan yanlıştan dolayi ama bir yanıda merhemetimden dolayı konuş birşey olmaz diyor yıllardır görmüyordum kendiside mesafe koymuştu neyse kuzenimn düğününde karşılaştık ablam yoktu düğünde neyse abla dedim benim senle problemim yok oda bna ben senin kalbini Biliyorm dedi niyetinide Biliyorm dedi ablamla bu gün konuşurken konu açıldı diyor kardeşlikte olmasi gereken benim konusmadigimla seninde konusmaman gerekiyor flan dedi daha önce kuzenimize ev gormeye gidicektk beraber ablam konuşmadığı halde gelcekti görmeye ama kiza mesaj attığımda bunun icin bna evim tadilatta dedi hatta resim atmıştı kötü diye gercekten tadilattaydi evi ablam bna daha sonra bizi cagirmadi buyrun gelin diye bizi buyur bile etmedi dedi bnde kizdim madem değer vermiyorsun ne diye evine gitmek istiyorsn flan dedim oda üstüme kalmasın diye dedi ablama diyorum ki sen olayi bna anlatrsn ben seni hakli görürüm başkasına anlatrsn oda kuzeni hakli görür ama uzlaşamadık hala kardeşliğin getirisi budur diye savunuyor bna ve ben mesafeli oldum zatenona karşı peki siz olsanz ne yapardnz...ablam haklımı