0 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde (7,480 puan) tarafından

Zamanin en guzel oldugu an bugün
Etrafimda sanki var bir düğün
Yayilir dört bir yana nasilsa bu ün
Nerelerdeydin simdiye kadar zeynebim

Evlatlarina olmussun en guzel ana
Bu siir hediyedir benden sana
İnsan tanimadan da sevilir ama
Melek yuzunu bi goster bana zeynebim.

Oncelikle dogum gunu gecmis, dogumgunu bugun ve yarindan sonra olan tumm hemcinslerimin dogumgunu kutlu olsun:D

Tabi bu post bir kisiye bir tik ayricalikli. Zeynepcim(2pasaannesi). Muhabbetimiz cok kisa surede olsa pek bi sevdim seni canim. Dogumgunu kutlayip akrostis yapacagima soz vermiştim :angel:.  Gece 00.00 i bekliyordum malum bebis izin vermedi. Bazi arkadaslarda benden hızlı cikkmis. 

Yeni yasin sana saglik mutluluk huzur getirsin dogumgunun kutlu olsun canim benim. Iyiki varsin. Senin gibi guzel kalpli birini tanıdıgim icin cok mutluyum inan buna. Bazen insanlari sevmek icin tanimaya yuzunu gerek gormeye luzum yokmuş. ❣. Bu platform bana bunu ogretti. Sevdigim bi cok kisi var sende bunlardansin canim .

Siirim icin her turlu elestirye lince acigim canlar:woot:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ya inanamıyorum NİHAN'IM mükemmel bu akrostiş ❤️❤️❤️❤️ binlerce kalp yetmez... Çooooook teşekkür ederim. 

Her bir cümlene katılıyorum arkadaşım. Kesinlikle görmek, yanyana olmak gerekmiyor anlaşmak için. Ordan buraya benim mutlulığum için zaman ayırdın, beni hatırladın, yeri gelir sevincime yeri gelir mutluluğu ima ortak olursun, oluruz,oluyoruz. Biz bunu başarabiliyoruz ne mutlu. Çünkü harika bir kalbin var ❤️ naif sözlerin, düşüncelerin en çokta bu şiir için çoook teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam.. İyiki varız, iyiki burasıda var. Güzel yüreğine dert değmesin, hep gül ve güldür canımmmm... ❤️❤️❤️
(7,480 puan) tarafından
Oyyy canim benim guzel dusuncelrin icin cook tesekkur ederim ❣. Yuzunde ufak bir tebessume sebep olduysam ne mutlu. InsaAllah hepimiz boyle guzel kalabilirz. Su kötü dunyada güzellikleri devam ettirebilirz❤. Kocaman opuyrum seni:*
tarafından
İnşaallah nihanım ❤️ tebessüm mü gece olmuş saat 2 ağzım kulaklarımda çok güldüm size yazışmalarınıza, çok mutlu oldum akrostiş çalışmalarınıza ❤️❤️ tekrar çok teşekkürler zamanın ve emeğin için en çokta güzel yüreğin için...
Bu arada doğum günü akımı başladı yandınız hehheh :D
(7,480 puan) tarafından
Benim icin zevkti canimm❤
Valla akimin dibi oldu hemde. Akrostis ve dogumgunu akimi yeni sezonda bizlerle :D
tarafından
Dogum gunun kutlu olsun canim nice guzell yillara :)
tarafından
Teşekkür ederimmmm Huzur :)
-Reklam-
+2 oy
(9,650 puan) tarafından
Pistttr... noluyorrruuzzz... en çok ben aktostij yazicaktim en çok ben söz vermissttiimmm... noluyoruz hayırdır bacım ! 
(9,650 puan) tarafından
:D ajdar a daha yakın bence bendeki kafiyeler:D :D
(7,480 puan) tarafından
Inanımyorum ajdarrrr. Siirlerini bıkmadan okuyorum cok sevdigim bir yazar. ;:D bak gece gece aklima getirdin o cikita muzdaki ustalik ictenlik hangi yazarda var. Her muz yeyisimde icim ciz eder ajdari dusuruum:DD
(9,650 puan) tarafından
:D nane nanneee  nannee nanneee... nanannananeeneeee favorimdir :D
(7,480 puan) tarafından
Aserenler girmesin yazsaydik hahahhaha:D nane muz lince ugramayalim:D
(9,650 puan) tarafından
Bak çok haklısın:D linç girişiminde bulunurlarsa görmezden gelicem.. herkeste nane vardır dicem senin üstüne aticam :D
+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Sen geç kaldin ☺☺☺☺☺☺ şarkı bile bestelendi☺ bende geç kaldimmm
(7,480 puan) tarafından
Gec olsun guc olmasin bacim hahaha☺
(2,200 puan) tarafından
Haklisin    ☺☺
tarafından
Geç miiiii hepiniz balsınız, cansınız, iyiki varsınız, ❤️❤️
(2,200 puan) tarafından
Mesajlara da bakarsan sevinirim ☺☺ bn 23:54  de kutladiydim☺☺☺
+1 oy
tarafından
Akrostiş süper olmuş canım arkadaşın doğum günü kutlu olsun :)
(9,650 puan) tarafından
Benim akrostijim daha güzell bi kere :/ hihhhhh...
(7,480 puan) tarafından
Saol canim. Ayril durmasa bide:/ duzenle deyince normal görünüyor duzeltemedim oyuzden :))
tarafından
Teşekkür ederim kelebek ❤️
+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Bn çok beğendim tebrik iyi ki doğdun zeynep mutlu nice nice yılların olsn :)
(7,480 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim:)
tarafından
Teşekkür ederim minikpaşamınAnnesi çoooook teşekkürler ❤️❤️❤️
+1 oy
(322 puan) tarafından

Kizzz  zeynepe  ayiracagin ve yaptigin akrostiş i kocana yapsaydın şimdiye 3. Doğuruyor olacaktin :woot: :D

Ayrıca kıskandım da ;)

(322 puan) tarafından
21 kasım benim de doğum günüm bilginizeeee ☺ bekliyorum inşalalh
(7,480 puan) tarafından
InsaAllah canim sözümuz sagliga olsun. Rabbimden bir mani gelmezse bi akrostiş de sana patlatirik:D ☺
(322 puan) tarafından
Tamamdır inşallah anlaştık ve bekliyorum daa ♥️
(7,480 puan) tarafından
InsaAllah canim benim. ❣❤❣
tarafından
Ama zeynep te bir arkadaşı kutlasındı mutlu olurdu oda :D eşininkini zaten kutşuyordum zeynebe bunu yapan eşinee ooohhhooo ne şiirler vardır isteseler 5.olurdu zeynep engel değil kutlasın zeynebin gününü olsun :D :)
Söz verdiyse kutlar bu güzel insan ❤️

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 848 göst.
0 oy
34 cevap 582 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (2,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
0 oy
42 cevap 937 göst.

412,367 soru