Zamanin en guzel oldugu an bugün Etrafimda sanki var bir düğün Yayilir dört bir yana nasilsa bu ün Nerelerdeydin simdiye kadar zeynebim Evlatlarina olmussun en guzel ana Bu siir hediyedir benden sana İnsan tanimadan da sevilir ama Melek yuzunu bi goster bana zeynebim.
Oncelikle dogum gunu gecmis, dogumgunu bugun ve yarindan sonra olan tumm hemcinslerimin dogumgunu kutlu olsun❤
Tabi bu post bir kisiye bir tik ayricalikli. Zeynepcim(2pasaannesi). Muhabbetimiz cok kisa surede olsa pek bi sevdim seni canim. Dogumgunu kutlayip akrostis yapacagima soz vermiştim . Gece 00.00 i bekliyordum malum bebis izin vermedi. Bazi arkadaslarda benden hızlı cikkmis.
Yeni yasin sana saglik mutluluk huzur getirsin dogumgunun kutlu olsun canim benim. Iyiki varsin. Senin gibi guzel kalpli birini tanıdıgim icin cok mutluyum inan buna. Bazen insanlari sevmek icin tanimaya yuzunu gerek gormeye luzum yokmuş. ❣. Bu platform bana bunu ogretti. Sevdigim bi cok kisi var sende bunlardansin canim .
Siirim icin her turlu elestirye lince acigim canlar
Kizzz zeynepe ayiracagin ve yaptigin akrostiş i kocana yapsaydın şimdiye 3. Doğuruyor olacaktin
Ayrıca kıskandım da
1,490,575 soru
24,360,395 cevap
347,037 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın