Bebegim surekli agliyor uyumuyor altini dgstim scklanmis ustunu ckardim emdirdim gazini aliyrum da pki neden durmuyr hala
Yeni dünyaya alışmaya çalışıyor... İçin rahat etmediyse bir hekime danış.. .
Kac aylik ki canim
Kolik olabilir, ama sen yinede dr göster cnm
Canim bak kendinde demissin sicaklamis diye bizlere bile zor geliyor bu havalar minnacik bedeniyle bebegin icin emin ol daha zordur sabret kuzum kulagina onu rahatlicak sarkilar soyle sakin bi ses tonuyla cok bagirmadan . Yada belki telefonundan rahatlatici bi muzik acabilirsin ise yaricaktir. Hic durmazsa bi doktora danismayi ihmal etme ama suan cocugu goremedigimiz icin nedir problemi bilemioruz aslinda
Anladığım kadarı ile tek başına bakıyorsun....bir büyüğünüz yok mu sana yol göstersin... Allah yardımcın olsun... Bir hekime danış .. Gaz problemi olabilir.. . Bir sürü şey olabilir.. . Kan idrar tahlili alıp bakmalılar... Sen birinden yardım iste ..
Belki agrisi vardir boyle devam ederse doktora götür bence
Belki hastadir. Doktora götürmende fayda var
Canım benim oglum da 1.5 aylık oglum unda gazı vardı aglıyordu bide hava cok sıcak ben sabahları ac karnına sızma zeytinyağı içiriyorum ılık suyla altını karnını yıkıyorum kısa kollu şort giydiriyorm hem serinliyor hemde ılık su karnına iyi geliyor sonra da çok şükür büyük çişinide yapıyor gazıda çıkıyor
Belki bi ağrısı vardır canım
Canım sürekli mızmızsa ağlıyorsa bi doktora götür idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilir benım yeğenimde 2 aylıkken olmustu yani her bebekte olabilcek bişey endişelenme ama gecikmeden bi götür tahlik yaptır zaten idrarından bakıyorlar kandan değil
401,986 soru
12,034,225 cevap
36,262 kullanıcı