0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Ben gereksiz fuzuli masraf olarak görüyorum ama onunda ayrı bir yeri olduğunu düşünüyorum 

22 Cevaplar

0 oy
(164,251 puan) tarafından
ben susletmedim ama esim yaptirmis ne ara hallettiydi anlamadim bile gereksiz masraf gibi gorunsede o an insan mutlu oluyo ve anisi kaliyo 
-Reklam-
0 oy
(12,164 puan) tarafından
Yok yaa zaten pandemi dönemiydi ziyaretçi yasaktı
0 oy
tarafından
Eşimle kardeşlerim suslemislerdi ama gözüm görmedi kızım kuveze girince resim bile cekilmedim 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
herşeyi kendim ayarlamıştım zaten hastaneye giderken götürdüm doğuma girene kadar ayarlamıştık çok abartı bişey değildi ama anı olsun diye heves etmiştim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sadece kapı süsü taktım 
0 oy
tarafından
yaptirmadim.. ozel orgabizasyone gerek yok.. siz ufakbir iki sus yapin yeter
(162 puan) tarafından
Ben gerek duymuyorum fuzuli masraf ama hatıra kalıyor o ayrı esim bir ihtimal yaparsa yapar ama bana göre gerek yok
0 oy
tarafından
düzenlendi

Ben kapı süsü yaptırmıştım  tül falan almıştım eşim takmış tatlım n11 den siparis vermiştim icerdede çikolata magnet yaptırmıştım onları koyduk pandemiden zaten çok kişi  gelemiyor ama olsun benim gönlüm öyle hos oldu birde  eşim hastane de çalışıyor zaten hastanedeki  arkadaşları ziyaret ettiler :)  ameliyattan çıkınca çiçekler geldi çiçek sepetinden sipariş vermiş eşim kuzenim annemler amcamlar falan onlarıda magnetlerin yanına koydular o kadar tatlım aşırı değil ama kapı süsü birde magnet çikolata yaptırdım 

0 oy
(4,974 puan) tarafından
O benim için öyle bi süreçti ki ... Öyle bisey düşünmedim bile . Pandemi vardı eşimi bile yanıma almadılar çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum 
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Yok susletmedim devlette yaptım hemde pandemi dönemi diye kimse gelmedi zaten 
0 oy
tarafından
Benim hiç öyle bir düşüncem olmadı ama eşim yaptırmıştı odayı kapıyı süsletti eve gelince de aynı şekilde yatak odasını süsledi 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
eve gelebildigime şükrediyorum:)
0 oy
(27,060 puan) tarafından
Ben süsletmedim eşim supriz olarak süsletmişti çıktığımda gördüm çok hoşuma gitmişti ama o telaşta hiç önünde fotoğraf çekilmedik
0 oy
(693 puan) tarafından
Gereksiz bir sey zaten il disinda dogm yaptm kimse gelemzdi gelsede gerek yok hastne kapi süsü asmisti
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Ben dogum paketi almıştım paketin içinde oda süsleme vardi.hic unutmam ben sancidan kıvranırken vi kadin gelip odamı süslemisti bi de bana renk soruyordu boğasım gelmişti :D

0 oy
tarafından

Evet ben süs felan almıştım ama aniden sancım gelince hemen hastaneye gittik ve hastane cantalarimiz bile evde kalmıştı, ben ameliyattayken eşimle kaynım seferber olmuşlar biri eve koşmuş birisi cicekciye ameliyattan çıktığımda odam gelin odası gibiydi çok mutlu olmuştum eşim de bana çiçekler almıştı sağ salim çıktım diye:)

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Eşim ben doğumdayken mavi balonlar alıp odaya asmıştı kapı süsü ve çikolata içeceği hastane karşıladı zaten.. Banada bi buket papatya almıştı sağolsun :) 
0 oy
tarafından
hayır süsletmedim ben gereksiz buluyorum bunu açıkçası. sadece fotoğraf çekimi yaptırdık bebeğe hastane fotoğrafçısıyla.
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben süsletmedim ama ikinci doğumumda hayret edilesi bir şey kaynanam her şeyi halledip süsleymişti ben şok 
0 oy
(6,790 puan) tarafından
Ben yaptırmadım Yaptiramadim daha dogrusu. adına da kesin karar verememistik. ☹️ Orda baktim bircogunun odasi süslü püslüydu icim gitmedi degil aklımda kaldi☹️ seninde aklinda kalmasin canım kapı süsü falan yaptırabilirsin. Ufak tefek seyler
0 oy
(275 puan) tarafından
Ben doğuma girdiğimde esim balonlar alıp süslemisti birde çiçek almisti cok hoşuma gitmişti sagolsun

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,500 göst.
0 oy
3 cevap 231 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tamerinannesi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
0 oy
11 cevap 660 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler