Ben kapı süsü yaptırmıştım tül falan almıştım eşim takmış tatlım n11 den siparis vermiştim icerdede çikolata magnet yaptırmıştım onları koyduk pandemiden zaten çok kişi gelemiyor ama olsun benim gönlüm öyle hos oldu birde eşim hastane de çalışıyor zaten hastanedeki arkadaşları ziyaret ettiler ameliyattan çıkınca çiçekler geldi çiçek sepetinden sipariş vermiş eşim kuzenim annemler amcamlar falan onlarıda magnetlerin yanına koydular o kadar tatlım aşırı değil ama kapı süsü birde magnet çikolata yaptırdım
Ben dogum paketi almıştım paketin içinde oda süsleme vardi.hic unutmam ben sancidan kıvranırken vi kadin gelip odamı süslemisti bi de bana renk soruyordu boğasım gelmişti
Evet ben süs felan almıştım ama aniden sancım gelince hemen hastaneye gittik ve hastane cantalarimiz bile evde kalmıştı, ben ameliyattayken eşimle kaynım seferber olmuşlar biri eve koşmuş birisi cicekciye ameliyattan çıktığımda odam gelin odası gibiydi çok mutlu olmuştum eşim de bana çiçekler almıştı sağ salim çıktım diye
1,498,411 soru
24,476,539 cevap
355,692 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın