Evet herkes aynı olmuyor maalesef kiminin gelini kötü olur kiminin kaynanası kiminin kayınbabası kiminin görümcesi mesela benim teyzem gelinini yanına indirdi kızın annesi, babası yok vefat etmişlerdi annesinin yerine koydu anne, anne ölür peşinde ama ben kendi kaynanam şahsen öyle değil 2 3 kere bişeyi yapsam onu benim görevim sanar yapamadığım zaman burun kıvırır dudak büker hep kendine olsun benim aileme olmasın ister ve liderlik yapma huyu var yanş yapacağımız her şeyi ona sormamızı ister aynı şekilde dayımın gelini var kaynanasına gidip gelmez bile oğluns dil partisini sadede eşi ve kendiyle yaptı annesi şehir dışında gelemiyor diye iki sokak ötedeki kaynanasını da çağırmadı çok kınadım ben ne kadar kötü de olsa onun torunu yanında olacak mecbur diyip çağırırım mesela yani bende burda için daraldığı zaman 2 3 defa açtım kaynana postunu içim rahatladı çünkü anneme anlatmıyorum üzülmesin diye eşime demiyorum üzülmesin diye içime ata ata kendim Bi hal oluyorum ama hiç onlar kötülük yaptı diye öyle Bi kötü karşılık vermedim ben inşaat pisliği olan eve taşındım yeni evdi yani inşaat kiri vardı toz çimento falan ne, kaynanam geldi, yardım etti ne görümcem kış ayında taşındım çok soğuktu hastalandım hiç gelip yapmadılar diye burun kıvırmadım geçen görümcem doğum yaptı 2 gün gidip yemek yaptım küçğk bebeğine, baktım çamaşırlsrıns kadar yıkadım ha bana yapacak değil bende hamileyim ama, Allah rızası için yaptım Allah görsün diye herkes aynı değil yani demek istediğim o :)