0 oy
182 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar merhaba 22 aylık bir kızım var ve 2 aylık hamileyim. 3+1 bir lojmanda oturuyorum odalarım öyle pek büyük değil öncelikle bunu belirteyim. Kızıma oda yapmak istiyorum artık ama görümcem ile kaynanam daha erken niye yapıyorsun diyor. Odama 2 beşik sığdıracak durumum yok yatak odama dolap bile koyamadım öyle küçük iki çocuğa bir oda yapsam diyorum ikinci erkek olursa olur mu bilemiyorum.  Ayrı ayrı o da yapsam kaynanam sabit bir ev açmadı kendine canı nerde isterse orda aylarca kalıyor.  O geldiği zaman mecbur bir odayı ona vermek zorundayım. Sizce o da için beklemelimiyim. Ya da oda yaparsam nasil birsey yapmalıyım fikir verir misiniz?

7 Cevaplar

0 oy
(2,080 puan) tarafından
Oğlum hiç beşikte yatmadı yer yatağı yaptım minderli iki tane yan yana koydum battaniye serdim vs yayla gibi yatıyor 26 aylık döne döne uyur 

Bu şekilde bişey yapıp biraz buyudumu yatak alabilirsin hani bebeğin cinsiyetide erkek olursa odaları onda göre ayar verirsin bence
(35 puan) tarafından
Benimde eşimin bekarlık çift kişilik yatağı duruyor hala acaba onu mu yere atsam onda mı yatsa. Erkek De olsa 2 oda yapma şansım olmayacak gibi canım kayinvaldem sene de 3 4 ay bende kalacagi için bir odayı mecbur ona vermek zorundayım bu süre bazen daha da uzayabiliyor
(2,080 puan) tarafından
Ooo öyle yatak varsa daha iyi ya canım yatsın büyüdüklerinde Allah verim
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
22aylık geç bile bence benim oğlumda odasında yatmıyo ama çok güzel bir oyun alanı kendine ait dolabı var istediği gibi oynuyo zaman geçiriyo bu önemli bşy oda sadece uyuması için değil ki. Bir kıyafet dolabı ve oyun alanı oluşturabilirsin
(35 puan) tarafından
Oyuncaklarını bir odaya koydum ama o da da 2 kanepe bir kaydırak bir akülü araba derken oynayacak alan kalmadı oda da kendisi de yer yok diye salonda oynamak istiyor bende bunun önüne geçmek istiyorum  artık salonun her yeri oyuncak oluyor ve ben yetişemiyorum ama kaynanam ve görümcem daha küçük oyun odasını falan ne bilsin diyorlar birseyde diyemiyorum
(25,224 puan) tarafından
Ne demek me bilsin ya çocugun en iyi bildiği şey oyundur
(35 puan) tarafından
Kendisi yapmamış oda ya daha yeni yapıyor bizde yapalım istemiyor eşimde ailesini dinlemeyi çok sever biraz zorlanıyorum o yüzden ikna etmekte
0 oy
tarafından
Farkli cinsiyette cocuklarin odalarini ayirmayi ileride dusunursunuz. Simdi buyuge oda yapin, kucuk sizin odanizda yatsin. 

Ben olsam çocuklara ayri oda yapip kayinvalideme "sana yer yok" mesaji verirdim ama neyse swh.
(35 puan) tarafından
Emin olun ben o imayi versemde gelir salonda kanepe de yatar gidene kadar her gün bana yatak serdirip toplatir ama gene gelir o konuda yüzü olacağını sanmıyorum  ben biraz kendimi düşündüğümden hergun yatak ser topla yapmamak için baştan 1 odayı ona bıraksam diyorum artık
0 oy
(16,689 puan) tarafından
Iki aylık bir oğlum var daha oda yapmadım kıyafetlerini kendi dolabıma koyuyorum 6 kapılı kocaman bir dolabim olmasına rağmen oğlumun eşyaları ile ev çok dağınık oldu iki çocukla sana mutlaka dolap gerekiyor ama bence çocuğunun cinsiyetinin belli olmasını bekle ona göre bir karar verirsin
(35 puan) tarafından
Bunu eşime dediğim zaman koca 3+1 eve sığamadin diyor :)
(16,689 puan) tarafından
Evin büyüklüğü değil ki önemli olan eşyayı koyacak dolap lazım
0 oy
(662 puan) tarafından
Valla cnm 14 aylık hiç rahat değil beşikte bende istiyorum baklaim ikna edersem eşimi odam küçük diye bende yatak dolabımi fazla olan odaya koydum giyinme odası gibi ama mecbur degistiricez biraz tamiri cikicak ondan kendiside inşaatçı ama terzi Kendi söküğunu dikemez ya o hesap yaparsa bende oda yapmak istiyorum rahat rahat yatsin
(35 puan) tarafından
Eşimde biliyor kıza dar geliyor beşik artık ama anlatamıyorum valla annesi gil yok diyince yok oluyor ben ne desem boş maalesef
(662 puan) tarafından
Aynn bizimkide abilerine öyle canını vericek utanmasa bana gelince yok para yok geçen ne dedim biliyon mu sakaayla içimi söyledim benden para esirgiyosun dedim Allah sana vermesin kız bı zoruna gitti bı zoruna gitti anlatamam ama doğru millete var kendi cocguna bana yok ama nasi güldüm o iyi oldu sjdhdj
0 oy
(13,152 puan) tarafından
Canim çoğu insan ilk 6 ay yanında kalması gerektiğini söylüyor ama bence bebek ne kadar erken odasına alıştı o kadar iyi benim ablamın bi kızı bi oğlu var onun ev de küçük ikisine de aynı odayı verdi ikisini de doğar doğmaz başka odaya koydu bi sıkıntı da yaşamadı zaten sürekli kalkıyorsun ha başka odada ha yanında tabi karar gene sizin
0 oy
(3,381 puan) tarafından
Durumun müsaitse yao canım odalar pahalılaşıuor gün geçtikçe 
(35 puan) tarafından
Bunuda dedim eşime sabah 1 sene de hersey 2 kat oldu alamayız ilerde dedim ama gene de annesi gil razı olmayınca kendi de yanaşmıyor
(3,381 puan) tarafından
Benim bebiş daha doğmadı nisanda doğucak inşallah bir sürü magaza gezdik hep ucuk fiyatlar 9 bine aldık odasını yatak odasında park beşik aldım benim gardopumda yer yok zaten mecbur alıcaktım yani sen 2 sene sonra alırsan oda olur 15 bin canım 2 cocuk bide senşj

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 183 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
15 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eymenrabiamusti (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu

404,215 soru

12,109,359 cevap

36,430 kullanıcı

...