Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebek odasi yapma hakkinda
0
oy
182
göst.
2 Şubat 2022
Aile
kategorisinde
Esma94
(
35
puan)
tarafından
soruldu
Hanımlar merhaba 22 aylık bir kızım var ve 2 aylık hamileyim. 3+1 bir lojmanda oturuyorum odalarım öyle pek büyük değil öncelikle bunu belirteyim. Kızıma oda yapmak istiyorum artık ama görümcem ile kaynanam daha erken niye yapıyorsun diyor. Odama 2 beşik sığdıracak durumum yok yatak odama dolap bile koyamadım öyle küçük iki çocuğa bir oda yapsam diyorum ikinci erkek olursa olur mu bilemiyorum. Ayrı ayrı o da yapsam kaynanam sabit bir ev açmadı kendine canı nerde isterse orda aylarca kalıyor. O geldiği zaman mecbur bir odayı ona vermek zorundayım. Sizce o da için beklemelimiyim. Ya da oda yaparsam nasil birsey yapmalıyım fikir verir misiniz?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
2 Şubat 2022
Efeminnnnn Annesi
(
2,080
puan)
tarafından
cevaplandı
Oğlum hiç beşikte yatmadı yer yatağı yaptım minderli iki tane yan yana koydum battaniye serdim vs yayla gibi yatıyor 26 aylık döne döne uyur
Bu şekilde bişey yapıp biraz buyudumu yatak alabilirsin hani bebeğin cinsiyetide erkek olursa odaları onda göre ayar verirsin bence
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimde eşimin bekarlık çift kişilik yatağı duruyor hala acaba onu mu yere atsam onda mı yatsa. Erkek De olsa 2 oda yapma şansım olmayacak gibi canım kayinvaldem sene de 3 4 ay bende kalacagi için bir odayı mecbur ona vermek zorundayım bu süre bazen daha da uzayabiliyor
2 Şubat 2022
Efeminnnnn Annesi
(
2,080
puan)
tarafından
yorumlandı
Ooo öyle yatak varsa daha iyi ya canım yatsın büyüdüklerinde Allah verim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Şubat 2022
Selo De Bana
(
25,224
puan)
tarafından
cevaplandı
22aylık geç bile bence benim oğlumda odasında yatmıyo ama çok güzel bir oyun alanı kendine ait dolabı var istediği gibi oynuyo zaman geçiriyo bu önemli bşy oda sadece uyuması için değil ki. Bir kıyafet dolabı ve oyun alanı oluşturabilirsin
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyuncaklarını bir odaya koydum ama o da da 2 kanepe bir kaydırak bir akülü araba derken oynayacak alan kalmadı oda da kendisi de yer yok diye salonda oynamak istiyor bende bunun önüne geçmek istiyorum artık salonun her yeri oyuncak oluyor ve ben yetişemiyorum ama kaynanam ve görümcem daha küçük oyun odasını falan ne bilsin diyorlar birseyde diyemiyorum
2 Şubat 2022
Selo De Bana
(
25,224
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne demek me bilsin ya çocugun en iyi bildiği şey oyundur
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendisi yapmamış oda ya daha yeni yapıyor bizde yapalım istemiyor eşimde ailesini dinlemeyi çok sever biraz zorlanıyorum o yüzden ikna etmekte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Farkli cinsiyette cocuklarin odalarini ayirmayi ileride dusunursunuz. Simdi buyuge oda yapin, kucuk sizin odanizda yatsin.
Ben olsam çocuklara ayri oda yapip kayinvalideme "sana yer yok" mesaji verirdim ama neyse swh.
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Emin olun ben o imayi versemde gelir salonda kanepe de yatar gidene kadar her gün bana yatak serdirip toplatir ama gene gelir o konuda yüzü olacağını sanmıyorum ben biraz kendimi düşündüğümden hergun yatak ser topla yapmamak için baştan 1 odayı ona bıraksam diyorum artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Şubat 2022
Birbalannesi
(
16,689
puan)
tarafından
cevaplandı
Iki aylık bir oğlum var daha oda yapmadım kıyafetlerini kendi dolabıma koyuyorum 6 kapılı kocaman bir dolabim olmasına rağmen oğlumun eşyaları ile ev çok dağınık oldu iki çocukla sana mutlaka dolap gerekiyor ama bence çocuğunun cinsiyetinin belli olmasını bekle ona göre bir karar verirsin
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu eşime dediğim zaman koca 3+1 eve sığamadin diyor :)
2 Şubat 2022
Birbalannesi
(
16,689
puan)
tarafından
yorumlandı
Evin büyüklüğü değil ki önemli olan eşyayı koyacak dolap lazım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Şubat 2022
Aysimanin-annesi
(
662
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla cnm 14 aylık hiç rahat değil beşikte bende istiyorum baklaim ikna edersem eşimi odam küçük diye bende yatak dolabımi fazla olan odaya koydum giyinme odası gibi ama mecbur degistiricez biraz tamiri cikicak ondan kendiside inşaatçı ama terzi Kendi söküğunu dikemez ya o hesap yaparsa bende oda yapmak istiyorum rahat rahat yatsin
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimde biliyor kıza dar geliyor beşik artık ama anlatamıyorum valla annesi gil yok diyince yok oluyor ben ne desem boş maalesef
2 Şubat 2022
Aysimanin-annesi
(
662
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynn bizimkide abilerine öyle canını vericek utanmasa bana gelince yok para yok geçen ne dedim biliyon mu sakaayla içimi söyledim benden para esirgiyosun dedim Allah sana vermesin kız bı zoruna gitti bı zoruna gitti anlatamam ama doğru millete var kendi cocguna bana yok ama nasi güldüm o iyi oldu sjdhdj
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Şubat 2022
Yaprak.k
(
13,152
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim çoğu insan ilk 6 ay yanında kalması gerektiğini söylüyor ama bence bebek ne kadar erken odasına alıştı o kadar iyi benim ablamın bi kızı bi oğlu var onun ev de küçük ikisine de aynı odayı verdi ikisini de doğar doğmaz başka odaya koydu bi sıkıntı da yaşamadı zaten sürekli kalkıyorsun ha başka odada ha yanında tabi karar gene sizin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Şubat 2022
Duru. F. 12354
(
3,381
puan)
tarafından
cevaplandı
Durumun müsaitse yao canım odalar pahalılaşıuor gün geçtikçe
2 Şubat 2022
Esma94
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunuda dedim eşime sabah 1 sene de hersey 2 kat oldu alamayız ilerde dedim ama gene de annesi gil razı olmayınca kendi de yanaşmıyor
2 Şubat 2022
Duru. F. 12354
(
3,381
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim bebiş daha doğmadı nisanda doğucak inşallah bir sürü magaza gezdik hep ucuk fiyatlar 9 bine aldık odasını yatak odasında park beşik aldım benim gardopumda yer yok zaten mecbur alıcaktım yani sen 2 sene sonra alırsan oda olur 15 bin canım 2 cocuk bide senşj
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
183
göst.