0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar benim kimseye anlatamadigim şeyler var çünkü insanlar eleştiriyolar yadirgiyolar yedi yıl önce kardeşimi trafik kazasinda kaybettim ondan sonra toparlanamadim psikolojik destek aldım yıllarca tabi ilaçlarla ayakta durdum iyi oldum bir senedir ama yine bazen çok daraliyorum içim doluyor gibi hani bambaşka bir his anlatamıyorum belki anlayan olur kendimi kötü hissediyorum işte ilac almayı bıraktım ama olmuyor garip gelcek belki size ama arada dilimi ilaca sürüyorum o bile beni çok rahatlatiyor hani demem o ki acaba bu psikolojik bir durum mu aslında ilaç iyi gelmiyor ben mi iyi geldiğini sanıyorum bana kızmayın Lütfen kimseye anlatamıyorum deli muamelesi yapiyolar anlamiyor kimse beni neler çektiğimi bilmiyorlar ne yapım ben destek almaya devam mı edim yoksa iradeli davranıp bırakın mi düşünceleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Piskiyatri degilde piskologa bi gorun sen 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım anlayabiliyorum seni ama pskolijik destek alman gerekiyor bu hastalık değil benimde annem babam yüzünden pskiyatri ilaçları çok kullandı arada hala kullanıyor ayıp veya dalga geçilecek bir durum değil nasıl karnın agriyor basın ağrıyor bu hastalık yaşadığın şeylerde aynı şekilde tedavini ol geçmiş olsun canım
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Ağır bi tranva yaşamışsın ilaçları aniden bırakma .İlaçları aniden bırakınca intihar aşamasına gelen var .Destek almaya devam et.Bırak kim nederse desin, tıka kulaklarını ....Sağlığın için ne gerekiyorsa onu yap
0 oy
(138,029 puan) tarafından
bi psikologdan terapi alsan iyi olur
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Sana iyi gelen şeylerin listesini tap sabah erken kalk spor sosyal hayat vs. Bunları bir düzene koy bakalım bir de d vitaminine baktır değerlerin düşük olmasın. Önce kendin yollar ara ama sonuçlarını sağlıklı bir şekilde tartman gerek beynin bulanmadan. Eğer kafanda net birşey belirmiyorsa o zaman pskilogdan düzgünce terapi al. Allah şifa versin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
22 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 224 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,769 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,673 soru

23,595,620 cevap

305,779 kullanıcı

...