Kızlar sevgililer gününe az kaldı neler yapmayı düşünüyor sunuz yada ne hediye almayı
Ben bişey yapmiycam almiycam :)
Onun için ziyafet hazırlarım genellikle hediye sevmez bna yemek yap yeter der :)
biz sevgilimizki (kocam bunu diyecek) bnde hic birsey almiycam iki cocukla bi yere cikamiyorum durumumuzda iyi degil zatn o yuzden almak istesemde alamam.
Eşim çiçek alır bende evde bişeyler hazırlarım :) sevgili degiliz sonuçta
Hiç düşünmedim canım ne yapabiliriz
Biz evliyiz sevgili miyiz der benimki kesin :)
Evde otursamda olur sikinti yok artik pek onemsememeye basladim boyle gunleri :D ama esim bisey yapar mi bilmem gecen sene yemege goturmustu sagolsun :)
Valla en güzel hediye yı verdim zaten baba oldu daha ne :)
Doğurmayı düşünüyorum :))
Benim doğumum yakın INŞALLAH 14 şubatta doğum yaparım eşime en büyük sürprizim oğlum olur :) ❤❤
O zaman à kadar bebişin cinsiyeti ni ögrenirsem güzel bir paket içinde bebişin cinsiyeti ne göre bir kıyafet alıp vermeyi düşünüyorum
Aklima bisey gelmiyo canim kararsizim
Eşim eğitimde olucak bizden çok uzaktaaa bende ailemin yanında keyfini çıkarın eşlerinizle :(
Bn suan 11 haftalik hamileyim sevgililer gunune kadr bebegin cinsiyeti henuz belli olur zaten iste bi kutunun icine cinsiyetine gore renkli ucan balon ve patik koycam onun disinda mum isinda hos bi yemk yigebilrz normalde playstation almayi dusunuyordum ama durum olark musait deglm :/
407,244 soru
12,224,138 cevap
36,825 kullanıcı