0 oy
1,218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün yatak odası takımı aldım kizlarima hepsi ayrı ayrı satılıyordu elbise dolabı iki tane yatak iki tane Yataş içindeki örtüler yastıklar hepsi dahil 10 bin tuttu eşimde fiyatı duyunca çıldırdı sizce çok uygun değil mi şu yatakta gördüğünüz herşey dahil Pierre Cardin ürünü 

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

36 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Ben olsam bende cildirirdim :D 
tarafından
Fiyatından haberi yok muydu esinin. Ne bileyim durumunuzu bilemem ama bana fazla geldi
tarafından
Canım.simdiye ucuz bir ürün yokki
(7,035 puan) tarafından
Ay fiyati duyunca ayni hanifenin acununa dondum kiz ikinci elmi aldin
tarafından
Hayır ikinci el ne alaka
(7,035 puan) tarafından
Kiz ne bilim kocam cildirdi deyince oyle anladim ama daha uygun fiyatli olanlarda var hepsi burda da felan baksaydinn
-Reklam-
+2 oy
(25,196 puan) tarafından
Okurken çıldırdım :O
tarafından
Ne yani şimdi yüksek fiyat mi
(25,196 puan) tarafından
Evet yüksek yazık günah para kolay mı kazanılıyo 10 bin nedir sırf adı var neymiş pierre cardin peh sağlam kazıklanmışsın
tarafından
Onu parası değil ki benim bilezik param
(25,196 puan) tarafından
Onun parası benim param muhabbeti varsa zaten dicek bişey yok. 10 binle geleceğine daha iyi yatırım olabilirdi çocukların. 3-5 sene sonra bu odanın bu yatagın modası geçicek çocuk büyücek ve bu çocuk yatagında yatmak istemicek olan senin 10 bine olcak
tarafından
Canım almasaydim da o para sigarave kahve parasına bitecekti bende değerlendirdim.kizlarima oda yaptım
+2 oy
tarafından
Kuzum hepsinden iki tane diyorsun kocan şükür etsin bence bu fiyata. 

Ben geçen oğlum için sordum mentosori içibde yatağı dahil değil 12 bin dedi 
tarafından
Aşkoma katılıyorum
tarafından
Ayhh iki gözümün çiçeği gelmiş ❤️
tarafından
Evet canım.elbise dolabı hariç hepsinden ikişer tane
0 oy
tarafından
Istedigi kadar çıldırsin kime çalışıyor ki sonuçta onlara 

Onların da güzel bir odaları olma hakkı var
tarafından
Sence de uygun değil mi birde bu devirde ucuza mal mi olur sinirimi bozdu içine etti
tarafından
Durumunuz nasıl peki
0 oy
tarafından
Eşinin haberı olmadan mı aldın büyük para bu aranızda anlaşıp almalısınız 
tarafından
Alaçam dedi ses etmedi aldım eve geldim fiyatı duyunca kavga ettik
tarafından
E fiyatı bılmıyormuydu
0 oy
(16,630 puan) tarafından
Bu zamanda kazanılması zor.bir para ve gerçekten de fazla 
(8,117 puan) tarafından
Çok pahalı ya
tarafından
Birde teşhir bir ürüne mi bu fiyatı verdiniz . Montessori yataklar hemen teslim edilmez. Zaten oda değil.icj  içinde yataklara çok vermişsiniz keşke onlari daha iyi araştırma idiniz yatağa çok vermişsiniz yetişkin yatak parası kadar.
Birde böyle alisverislere tek çıkılmaz eşiniz ile gitmeli idiniz. Netice ortak alınması gereken bir karar diye düşünüyorum.
tarafından
Teşhir ürünü değil depodan geldi elinde olduklari için hemen teslim ettiler sıkıntı olmadı eşim anlamaz mobilyadan ben baktım
tarafından
Esin anlamaz ama.para kısmı ondan çıkıyorsa bilmeli yinede. Kendi başına iç yaparsan böyle esinde kızar. Neyse olan olmuş
Ama iç urunleri çok pahalı almışsın.
Çocuğun güle.gule kullansin
tarafından
Eşim parayı kahvede köşede harcamak için öyle şöyler almasaydim.o para öyle gideckti
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Çok ucuz valla ben 1 yıl önce bu yataktan dolap çekmece halısı perdesi avizesi nevresimi yatağı falan 10 bine aldım
tarafından
İşte bende diyorum şimdi ucuza birşey yok diye bide marka ürün sonuçta
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bence pahalı 
tarafından
İki tane yatak iki tane döşek iki tane nevresim yastıklar elbise dolabı dahil
(1,944 puan) tarafından
Bence iyi fiyat ikiser tane bir de dolap var
Güle güle kullansin cocuklar
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Ne bilim ya herşey uçtu diye fiyat çekip duruyorlar uygun değil canım kaziklamislar 
tarafından
Öyle deme ya uzulueum şimdi
(4,036 puan) tarafından
Zaten almışsın olmuş bitmiş durumunuz varsa çok da takmamak lazim
0 oy
tarafından
Çok pahalı ve bunlar kullanışlı olmuyor. Kullanım süresi de yaş ilerledikçe azaliyo
tarafından
Şimdi sıkıntı yok 18 yaşına kadar rahat kullanılabilir
tarafından
18 yaşına kadar o çocuk bu yatağı isteyecek mi :D benim kızım 6 yaşında. Başladı dirdira odasını beğenmiyormus
tarafından
Ya valla bı bunu eskitsinler ileride Allah büyük
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Sağlam ve kaliteliyse iyi canım güle güle kullansınlar 

Ayrıca yataklarını çok begendim
tarafından
Pierre Cardin ürünü canım bende çok sevdim
(3,599 puan) tarafından
Ee daha ne oyle bı markadan  almışsın bide
0 oy
tarafından
Kuzum sanki biraz fazla bende bugün öylesine baktım da 3000 3500'e yatağı dolabı şifonyeri hepsi içindeydi çok da hoşdu,ama olan olmuş artık güle güle kullansın bebisler♥️
tarafından
Canım benim iki tane kızım.var ikisi için ayrı ayrı yatak nevresim dolap bir tane ama diğerleri ikişer
0 oy
tarafından

Hayır normal bi fiyat esin 2010 da kalmış herhaldee sen bi güncelle onu 2022 e gelsin 

Güle güle kullansın çok güzeller 
tarafından
Teşekkür ederim canım saolasin ama bende bunu anlatmaya çalışıyorum
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Eğer resimde gördüklerim dışında başka şeylerde varsa parası normal ama sadece resimdekilerse çok pahalı
tarafından
Elbise dolabı yatağın içindeki nevresim yastıklar birde iki tane Yataş döşek iki tane de yatak
0 oy
tarafından
Fiyat yönünden bilememde ben eşimle alırım herşeyi. Fikir benden para ondan çıkar . Ama para benim olsada ben yine onsuz bişi almazdım. Sonrasında niye aldın demesin diye
0 oy
tarafından
Parası olana az olmayana çok fiyati ben üç çocuğa baza yatak başlık 2200  aldım bütçem ona yetiyordi
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Eşinin haberi yok muydu fiyattan 
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Her şeyden iki taneyse bir takım 5 bine geliyor böyle olunca iyi ama ikisi bir olunca eşine fazla gelmiştir. 
0 oy
tarafından
Herşey pahali ama 10 bin de az para değil bu devirde, 2 tane baza alsan daha kullanışlı ve hesaplı olurdu 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Valla kusura bakma da Instagram da bir sayfadan a dan z ye bebek arabası dolabı sifonyeri yatağı bazasi örümceği ana kucağı daha neler neler 9.000 lira. Sadece bir yatak 10.000 çok paahli
tarafından
Bir yatak değil iki tane yatak döşek elbise dolabı içinde gördüğün nevrsim uyku seti yastıklar dahil
(2,528 puan) tarafından
O zamn uygun ama eşinin nasil haberi yoktu aldığından onu anlamadim
tarafından
Haberi var fiyatı 7 bin zannetmiş bende şimdi 10 bin dedim ona sinirlendi

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 578 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 326 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy