0 oy
1,118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Bugün yatak odası takımı aldım kizlarima hepsi ayrı ayrı satılıyordu elbise dolabı iki tane yatak iki tane Yataş içindeki örtüler yastıklar hepsi dahil 10 bin tuttu eşimde fiyatı duyunca çıldırdı sizce çok uygun değil mi şu yatakta gördüğünüz herşey dahil Pierre Cardin ürünü 

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

36 Cevaplar

0 oy
(13,608 puan) tarafından
6 ay önce sadece bir tane mobilya bazayı 4000 e aldık içinde yatak da yok bence uygun şartlar belli 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum bide ikişer aldım dolap hariç
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nevresim ve yastıklar 1500 çok pahalı bence. Mobilya normal ama 
tarafından
İkişer tane yastıklar dahil
tarafından
Gene pahalı cnm. Ama almışsın boşver düşünme hiç. Güle güle kullanin
0 oy
(8,019 puan) tarafından
Gayette güzel güle güle kullansınlar. Şimdi ne ucuz ki hem de insan çocuklarına hep en iyisi olsun istiyo
tarafından
Aynen bende en iyisi olsun istiyorum yatak da baya büyük yani
0 oy
(1,041 puan) tarafından
10 bin mı çok değil mi ya bana öyle geldi 
tarafından
Canım iki tane kızım var ikisinin dolap hariç herşey ayrı alındı
(1,041 puan) tarafından
Sadece bu resimdekinin fiyatı mi yoksa var mı başka bisey
tarafından
İki tane bu yatakdan birde elbise dolabı iki tane döşek nevresim seti yastıklar
(1,041 puan) tarafından
Hii kız pardon ozaman normal ben sadece resimdeki sandım da özür dilerim
0 oy
(865 puan) tarafından
Oha çok uygun 2 şer tane hemde ben  2.5 sene önce ama bu model değildi beşikliydi 12 bine yaptırdım  marangoz kaziklanmisin diyorlar hiçte değil çok uygun vallahi hemde 2 şer tane ve yatarlar bunda 15 yaşına kafar şu an kaç yaşındalar  ikizler mi
tarafından
Bana sende içinde yatabilirsin dedi sıkıntı yok ikişer tane yatak döşek nevresim yastıklar elbise dolabı
0 oy
(29,322 puan) tarafından

Bence çok vermem o parayı buna.

Ama aniden alman doğru olmamış

tarafından
Sadece buna vermedim iki tane kızım var ikisi için oda kurdum
(29,322 puan) tarafından
Parasını geçtim aniden yapılan şey doğru olmamış sonuçta eşinle konuşup beraber halletseymissiniz daha iyimis.
Canları sağolsun kızlarınin para gelip geçer ❤️
tarafından
Eşim hiç almama tarafı yada ikimci el bu kadar
0 oy
tarafından

Eşinin yerinde olsam bende çıldırım :D eşim benden habersiz bi 50 TL harcasn hemen hesap sorarım. Kaldı ki 10 bin. Evden kovarim :D

tarafından
O zmaan bende evden gideyim
tarafından
Yok kız nereye gidiyon :D geçer 1-2 saat kızar biter gider
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Önce cok geldi ama yoruma bakinca dolap tek yataklar  2 taneymis icinin yatagi falan gayet iyi valla. Hic bilinmedik marka olsa 2 tane bu fiyatı gecer simdi. Gule kullan canim.cokta guzelmis ben 2 sene olmuştur tek kisilik bu tarz 2 yatak  sordum sirf bitanesi 2.500 demisti icinun yatağı haric yani. Bu gayet iyi bence
tarafından
Keşke bunu esimede anlatabilsem iki tane çocuk herşeyden ikişer ancak bu fiyat bu dönemde
(7,484 puan) tarafından
Gitsin sorsun baska yerlerden ozaman anlar canim. Sen canini sıkma. Almadan 10 bin diye haberi olmadigi icin ondan tepki vermiştir bence.
tarafından
Sırf kahve sigara parası için
(7,484 puan) tarafından
Zaten kendilerine gideni gormezler.
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Pahali degil 2 yil once çilek mobilya dan 4500 e aldim ben  gayet iyi fiyati su an her şey 2 kati. Pahali diyenleri anlamadim. Ulasamiyorlar diye galiba.
tarafından
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum iki tane çocuk daha ne kafar ucuz olabilir
(1,949 puan) tarafından
Salla ya fiyatlari görsün bi kimsenin dünyadan haberi yok. Bi haber yasiyorlar.
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
2 yatak 2 dolap ve 2 nevresim takimmu cnm 2 de yataş yatak demi
tarafından
2 tane dolap değil bir tane dolap iki tane yatak iki tane şu yatak mobilya birde içindeki nevresimler yastikalr
tarafından
Valla gayet iyi almışsın inan bende araştırıyorum sadece dolap ve yatak 7 bin dusun bence iyi
tarafından
Bende onu söylüyorum işte zatenn ucuz iki tane çocuk için
tarafından
Aynen bence bi internetten baksın esin fiyatlara çok pahalı hersey
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Valla dua et kavga ile yirtmis sin benimki dire kovardi beni evden ciddiyim 
tarafından
Götü yemez onu yapmaya bir dk durmam valla
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Normal fiyat ayrıca kendi birikiminle almışsın yani ne ucuz ki şu an güle güle kullansınlar :)
tarafından
Aynen öyle canım yüksek diyenleri anlamıyorum
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Herşey ateş pahası zaten canım, hangi şubeden aldın, tanesi 5 bine geliyor o zaman
tarafından
Beşten daha ucuza geliyordu canım
(1,775 puan) tarafından
Sen burda yazanlara bakma, adam sana döşeğini yastıklarını herşeyini vermiş bir döşek 300 den fazla simdi fiyat olarak, nevresimlere çok para vermişsin sadece kuzum 1.500 milyar nevresim kendin beğenip yaptırsaydın o kadar tutmazdı, biz çocuklara dolap yaptıralım diyoruz 3 milyar para çekiyor bize, bence 2 yatak 2 dolap için ideal
tarafından
Ürünler Pierre Cardin ürünü iki tane motessei yatak iki tane içindeki Yataş döşek bir tane elbise dolabı icjndeki nevresimler yastıklar
(1,775 puan) tarafından
İyi kuzum uygun yinede pahalı değil anca, insanlar ne istiyor anlamıyorum bir dolap 5 milyar şimdi
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Canım iki takımı 10 bine çok iyi almışsın ya bende bundan istiyorum vakit bulunca çıkacağız almaya ama valla gözüm korkuyor yani ben sadece kızıma alacağım 5 bine hiç düşünmeden alırım 
tarafından
Herşey pahalı Pierre Cardin ürünü kötü malda değil
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Bizde aldık toplam 5 bin tuttu dolabı şifonyeri yatağı bazasi. Alınan mal alınmıştır güle güle kullansınlar boşver 3 gün lafını eder sonra susar 
tarafından
Nerden aldinuz
(1,866 puan) tarafından
Çilek ten
0 oy
(4,074 puan) tarafından
Bence normal fiyatı. Çok zamlandı her şey. 1 sene 2 sene önceki gibi değil hiçbi şey. Fiyatı normal ama öderken sıkıntı olmayacağı anlamına gelmez. Diğer ihtiyaçlar da çok pahalandı.

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 528 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,590 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 310 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 718 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 207 göst.