0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
5 6 ay önce kovit geçirdik ve süre içinde bazı yakinimiz olan kişiler aramadı geçmiş olsun demek için dahi olsa . Şimdi onlarda kovit olmuş bende aramadım . Yaptığım kısasa kısas oluyo evet ama insanım bende . 20 gün karantina süresinde bi mesaj dahi atmadilarsa ben neden arayim . 

33 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Aynen canim bosver 
(3,794 puan) tarafından
Yaptığım bu davranış hoşuma gitmiyo ama . Napim
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Haklısınız ben de olsam aramazdim .
(3,794 puan) tarafından
Kovitten sonrasında da bi toplulukta karşılaştık o zaman bile insan lafla bile olsa geçmiş olsun derdi
(453 puan) tarafından
Yani insan bekler sonuçta bosverin herkes kendi değerini kendi belirler.
0 oy
(135,706 puan) tarafından
aramam yaa aramadi diyede takmam
(3,794 puan) tarafından
Takmıyorum canım.  Birinden duydum dedi ara bi geçmiş olsun de dedi.  Onlar beni aradimiki ben aricam dedim
0 oy
tarafından
Arama kuzum.niye arayacaksın. 

Bosversene değer verene  değer vereceksin
(3,794 puan) tarafından
Aynen öyle gördüğüm muamelenin karşılığını veriyorum ben de.
0 oy
tarafından
Aramayani aramam
(3,794 puan) tarafından
Normal günü geçtim hastalıkta bi arar insan bekledim yani ararlar diye.
tarafından
Ben 2 kere ölümden döndüm ikisinde de beni aramayan insanlar oldu bende onları aramama kararı aldım
0 oy
tarafından
Aynen canim arama bosver 
(3,794 puan) tarafından
Aramicam zaten
0 oy
(10,816 puan) tarafından
Aynı durumdayım şuan belki önceki postlarimdan bilirsin 2 defa covit  geçirdim ilkinde ölümden döndüm alt katta olan gorumcem hiç aramadı artı diğer eltime snnedine amca karısına yemekler yapıp götürürdü bana getirmedi şimdi covit bende hiç aramışım dedim ama arıyorum Bi ihtiyacın varmi diyorum bakkala gidince kapısını çalıyorum bişey lazımmış diye şimdi buhar ilacı makinesini gönderdim iyi geliyo kullan dedim Bi yemek göndermedim oda ben ve cocuklarimda hastayiz fırsat bulamıyorum icimdende göndermek gelmiyo gerci
(3,794 puan) tarafından
Sen gene iyisin.  Ben de böyle olmak isterim ama işte yok 20 gün az değil bide yakın akraba
(10,816 puan) tarafından
Kez ne 20 günü benim ciğerlerime inmişti tedaviye geç kalmıştım doktorun bana söylediği elinden geldiğince hastaneye gelme ölümü göz önüne al sonra gel ve aylarca iyileşmenin bende hasar kaldi
(3,794 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun kiz . Çok şükür ayakta atlattik biz ama genede zordu yani çocuklar bi yandan hastaydi birde . Yedi yabancı insanlar arayıp hal hatır sorup ilgilendi ama kandan candan yakınımiz bi mesaj bile atmadi
0 oy
tarafından
Temmuz ayı sonunda ananem vefat etti uzaktaki  eltim aramadı sonra 1 2 ay sonra onun teyzesi vefat etti bende bende aramadım kimse kusura bakmasın ölüm hastalık bi tek onlara yok kim bana ne kdr gelirse bende ona o kadar giderim 
(3,794 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
tarafından
Mantıklı olan o cnku bence hep kendinden ödün verirsen karşıdaki kendini bi halt zanneder
0 oy
tarafından

Aramam ben sonuçta aramamis seni canım ve sana bir söz yazım 

Ölüm var diye kimseyi affetmem. Bana da ölüm var, yapmasaymışlar.”

(3,794 puan) tarafından
Aynen öyle.
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Arardım ben. Geçmiş olsun demek çok zor değil kendileri utansinlar. Kısasa kısas yaşar olduk yanlış yolda olduğumuzu düşünür oldm artk
(3,794 puan) tarafından
Farkındayım evet ama napim.  Kandilde mesaj attım kandil mesajı ona bile karşılık vermediler ki . Kandil dedim kutlayim dedim okuyup bi sağol seninde diyemiyolarsa yani
(6,857 puan) tarafından
Sen ara Cnm büyüklük sende kalsn bari mesaj at gecms olsn diye kendileri bilir boswer. Kendimden bilirim herkesi ben ararım bazıları hc aramaz. Büyük küçük farketmez ama böyle zaman geçtikçe akrabalık bağları bu yüzden koptuğunu düşünüyorum beni aramadı bnde aramam vs vs.
0 oy
tarafından
Beni aramayanı aramam 
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Valla yazmam da aramam da 
0 oy
(1 puan) tarafından
Bende aramazdım
0 oy
tarafından
Ben takarım ariyorsam o da aramalı . Mesela şuan aramazsa hayatta aramam beklediğim biri var xbxbnx
0 oy
(136 puan) tarafından
Aynı şeyi ben de yaşadım. Onlar kovid olunca da ben aramadım. Bu işler böyle boşver
0 oy
(5,927 puan) tarafından
Asla durum net 
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Hastalıkta vs aranması taraftariyim ben ama aramayani da aramam
0 oy
(25,196 puan) tarafından
O kadar normalleşti ki covid aramıyorum kimseyi artık :D 
0 oy
tarafından
Ben 2 yildir halamla konusmuyorum bu sebepten. Hepi topu 1 tane halam var dugunume gelmedi ceyrek gonderdi ne yapiyim onun ceyregini ben mutlu gunumde yanimda gormek istedim. Hadi kendin gelemiyosn 5 tane yetiskin kizlari var onlardan birini gonderebilirdi hic biri gelmedi evlendikten 4 ay sonra korona olduk bi gecmis olsun demek icin bile aramadi ben de o zamandan beri konusmuyorm
0 oy
tarafından
Artık beni aramayani hiç aramıyorum doğum yaptım ailemden kimse aramadı hayırlı olsun diye kaynanam vefat etti kimse aramadı bende kimseyi aramiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
31 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyesumeyye (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 847 göst.
1 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde buketimsim (795 puan) tarafından soruldu

411,540 soru

12,388,770 cevap

43,682 kullanıcı

Kategoriler

...