0 oy
178 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Yatırım amaçlı altın almak istiyor eşim bilezik falan bakalım dedi ama ben cok sevmem öyle takmayı kullanabileceğim birşey olsun istiyorum kızlarımın baş harfleri veya isimleri olan kolye yaptırmayı düşünüyorum. Bunları satarken çok zarara uğratır mi acaba. Vede yakın zamanda alan varsa fiyatları ne kadar.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşimin baş harfini aldım cannm zincir dahil 1500 du 

image

(1,403 puan) tarafından
Anladım canım sağol güle güle kullan :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende baş harfi değilde sonsuzluk işaretli var canım 1500 e almıştı eşim 
(1,403 puan) tarafından
Hmm tamam canım çok sagol
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Evet işlemeli ürünlerin hepsinin satışı zarardır.. Geçen ay eşim bana 14 ayar altın bileklik yaptırdı plaka isimli orta kalınlıkta 3000 TL idi zincir aldım 14 ayar yarım metre 5000 idi ama hepsini kullanmak için aldım yatırım için biz çeyrek yarım falan alıyoruz 
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol yani uzun bir zaman bozdurmayi düşünmüyoruz öyle olursa zarar etmeyiz heralde diye düşünüyorum. Eşim hem doğum hediyesi olarak alacak canım o yüzden kullanabileceğim birşey istedim
(6,086 puan) tarafından
Aynen bende oğlumun adını yazdırdım bileklik olarak :) uzun yıllar kullanmak. İstiyorum Allah nasip ederse
0 oy
tarafından
Onlardan yatirim olmaz canim. Oyle birsey istiosan satmiyacaksin :)
(1,403 puan) tarafından
Canım eşim doğum hediyesi olarak bilezik düşündü hemde yatırım olsun dedi ikisini birden çıkarmak istedi anliycagin :) bende bilezik falan öyle takip takmayı sevmem o yüzden bari kullanabilecegim birşey istedim. İhtiyaç olduğunda satarız diye düşündüm bilmiyorum haklısın :)
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Canım kolye,yüzük, küpe bunlarda nerden baksan yarı yarıya zarar ediyorsun. Yatırımlık alıcaksan çeyrek, cumhuriyet tarzi yada çok işlemesi olmayan bilezik alıcaksın 22 ayar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 201 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,375 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
4 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 460 göst.