0 oy
584 göst.
Aile kategorisinde (26 puan) tarafından
Kizlar bebegime her annenil oldugu gibi cok duskunum ilk anneligim ve 22 yasindayim. Herkes diyor cocugunu kimseden esirgeme eger esirgersen bebegine bisey olur falan diyorlar korkutuyormar yani demek istedigim gorumcelerim bazen evine goturmek istiyorlar ve cocuklari simarik birazda kiskanclar kizimi sevdiklerinde kizama sinirleniyorlar bisey olur diye bende kimseye birakamiyorum. Kimseye guvenmiyorum hatami yapiyorum bilmiyorum. 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk hayratı mı var sende. Sevecekse kendi cocuğun sevsin. Benim olmadığım yerde cocugum olamaz. Zorunlu bir durum olmadıkça. 
(26 puan) tarafından
Aynen oyle
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Çocuğunu tek başına hiç bir yere yollama canım
(26 puan) tarafından
Zorunlu olmadkca kimseye yollamam canim
0 oy
(122,491 puan) tarafından
en dogru olani yapiyosun
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Aşırı pinpirikliliğe gerek yok ama her bırak diyenede bırakacak halin yok canım bence abartı değil ben olsam ben de bırakmazdım 
(26 puan) tarafından
Cok pinpirikli biri degilim onlara gittigimde seviyorlar oynuyorlar bisey demiyorum ama 2 dakika arkami donuyim hemen vurmaya calisiyorlar biseyler sokuyorlar agizina buna kiziyorum ben ben yokken kim bilir naparlar
(1,964 puan) tarafından
Çok haklısın canım ya bebeğini korucan tabi niye izin veresinki zaten ne derlerse desinler
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Anne hisseder nereye gönderip göndermeyeceğini. Bende anneme gönderirim evimiz dip dibe. Öyle uzağa gönderemem. 1 2 saattir en fazla annemde o kadar. Ağlarsa hemen alırım. 
0 oy
(11,097 puan) tarafından
Ay benim çocuğum bensiz başka yere gidemez saçmalamışlar bu devirde kimseye güven olmaz 
(26 puan) tarafından
Bazen ben bile kendimi sorguluyorum iyi bakiyormuyum diye
0 oy
(29 puan) tarafından
Bende çok korkarım görümcem parka götürmek istiyor illaki bende gidiyorum yanında ama anneme rahat bırakıyorum 
(26 puan) tarafından
Sevmek isteyen gelir evime cayini icer kahvesini icer bebegimi sever ama diger turlu olmaz ki
0 oy
(16,653 puan) tarafından
Kayinvalidemle geçen konusu açıldı bende senin gibiyim daha 2 aylık bu arada benim bebeğim işte bazen götürürüm bizde kalır ya da ilerde tutturur ben onlarda kalacağım falan dedi ilerisi için konuşuyor ben de kendim bakamayacak durumda değilsem gece yatıya hiç bir yere göndermem dedim siz bizde kalırken biz sizde kalırken senin yanında uyur gündüz size bırakıp bir yerlere giderim ( ki mecbur olacak çalışıyorum) ama asla benim olmadığım bir yerde uyutmam dedim. Bence doğru olanı da budur. Senin görümcen saçmalamış çocuğu götüreyim ne demek oyuncak bebek mi eşya mi bu ödünç verilsin sevecekse oturur sizde sever ya da sen başka zaman oturmaya gidersin oraya o zaman sever ne alaka çocuğu götürmek amaç ne yani 
(26 puan) tarafından
Cok haklisin zaten bakamayacak olsam dogurmazdim mecbur hastane isin oluyor calisman lazim oluyor birakiyorsun evde bos bos oturcam ama bebegime bakamicam yok oyle bisey ki zaten sevsinler diye surekli gidiyorum ama yalniz gondermem gonderemem kimse annesi gibi bakamaz biliyorum
(16,653 puan) tarafından
Çok haklısın canım doğrusu da bu zaten
0 oy
(2,530 puan) tarafından
O ne öyle be. Çaydanlık mı bu göndercen görümcenle. Gözümün önünden ayırmam
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben kim olursa olsun bu annem babam bile olsa esirgesin çocuk benim derdini tasasini ben çekiyorum çok üstüne düşme diyor hepsi hasta olunca biri yok ama işine baksın herkez en iyi annesi bilir gerisi yalan 
(26 puan) tarafından
Ne kadar severlerse sevsinler basina birsey gelse kim sorumlu kim daha cok uzulecek heran hersey olabilir evet ama keske gondermeseydim demek istemiyorum. Kucuk gorumcem tele daliyor unutuyor buyuklerin cocuklari var. Birde demiyorlar mi kizini getir cocuklar oynasin biraz en sinir oldugum sey oyuncak mi benim bebegim. Ama elimden geldigi kadar iyi bakmaya calisiyorum
(4,060 puan) tarafından
Oyuzden güven yoksa bide sorumsuz ise sakın yollama isterse kötü olsunlar umursama
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Kesinlikle bırakma sen nereye çocuğun oraya böyle bir zamanda insan gözünden esirgiyor evladını 
(26 puan) tarafından
Aynen oyle canim evlat bu sonucta

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 458 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 595 göst.
12 Mart 2022 Aile kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
6 Aralık 2022 Aile kategorisinde Dilanra (4 puan) tarafından soruldu