gun once dogum yaptim annem yanimda ama asla bebekle bas basa kalmaya korkuyorum kustugunda panik oluyorum bogazina kacar diye nasil bas basa kalcam
Canım baş başa kalmadan nasıl davranacağını öğrenemezsin. Yeni doğum yaptığımda ben de öyle hissediyordum. 10 gün kadar annem yanımda kaldı. Tabi o varken ben sadece bebek ile ilgileniyordum. Yemek, temizlik vs. o yapıyordu. Geceleri alıyordu bazen. Gündüz de ben uyuyayım diye çocuğu avutuyordu. O dönemlerde bir gün karabasan çöktü üzerime sanki. Anneme durup durup "sen gittikten sonra ben ne yapacağım?" diye sorup ağlıyordum. Devamlı ağlamak geliyordu içimden. Ama bir kere bebeğimle yalnız kalmaya alıştıktan sonra yanımda kimseyi istemez oldun. Sen de göreceksin. Bebeğin de sadece seninle kalmak isteyecek. Cesaretini topla. İlk fırsatta yalnız kalmaya bak. Bebeğinle baş başa vakit geçirmenin ne kadar güzel olduğunu göreceksin sana ve bebeğine çok güzel günler diliyorum
Alışırsın sen onun annesisin iç gudusel olarak sen anlarsın zaten. Ben 19 yaşında anne oldum ilk çocuğum o zaman doğdu çok.küçüktüm ama Allah öyle güç, his veriyor ki kendi başıma baktım. Şuan 14 yaşında.
1,491,570 soru
24,373,048 cevap
348,162 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın