0 oy
529 göst.
Aile kategorisinde (401 puan) tarafından
Kizlar 2 yillik evliyim ama 2 yillik evliklden sadece 2 defa babasa disari çıktık hastaneye bile gitsem kaynanam geliyor yemege gitsem gorumcem kocasiyla geliyor ya düşünün sevgililer gününde  yemeğe  gittik 8 kişiyle valla bunaldım en son esim dedi eger siz gelseniz ben gitmiycem dedi 2 defa berbaer cika bildik

10 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
Kuyruğu size mi bağli çekin restinizi
(401 puan) tarafından
Esim biraz ***** da:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oha ya ne yuzsuzler. Esin istemedigi halde geliyorlar bide. Bence gizlice gidin hic demeyin bild

.. tabi pandemi gecerde o gunleri gorursek
(401 puan) tarafından
Valla es askerde  6 ay gelmiycek bakalım nsl gezecrkler:)
tarafından
Iyi adam biraz ellerinden kurtulmus :D
(401 puan) tarafından
Ayn:)
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Neden geliyorlar amaç ne
(401 puan) tarafından
Ne bilm yani 40 yasinda kadinsin ben her bebegim kontrolunde niye geliyorsun ki bırakda esimle vakit gecirim dimi
(6,200 puan) tarafından
Direk söyleyin biz kendimiz gidicez diye yoksa devam eder
0 oy
tarafından
Kusura bakmayinda o yuzu siz vermişsiniz 
(401 puan) tarafından
Nsl yani peki nsl hyr diyecem ki zaten gorumcem bi kere 23 ysnda bide esimin yanında agladi ya karın demiş evime gelmesin eşimde ***** bana bağırdı galiba ben yüz verdim
tarafından
Derooo benle kafa bulmaya gekdin degilmi :D
tarafından
Canm tavrini koy belli ettir dilde soylemesende yuzunle ifade et
tarafından
Hahahjah iyi zamn seni ateşli kari  D
0 oy
tarafından
E gizli buluşun niye söylüyorsunuz. Eşin iş çıkışı markete çağırsın seni sende çık git. Buluşun dolaşın yada yasağın olmadı Bi saat yapın bunu. Onlara ne yaa eşinle anlaşın halledin 
(401 puan) tarafından
Aynı bahçe deyiz ama ev ayrı nsl ayrı biliyormusn hep onun evindeyiz of valla biktim
tarafından
Kocanın beceriksizliği bence o istersen ayarlar bişeyler
(401 puan) tarafından
Ayn simdide askerde yaptıklaruna pisman
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Canım o fırsatı siz vermişsiniz her gelmelerinde güler yüzle karşılamışsınız yaptıkları çok ayıp eğer beraber yaşamıyosaniz gittiğiniz yerleri nereye gittiginizi bilmelerine gerek yok haber vermezsiniz olur biter eşin eğer açık şekilde istemediğini belirtiyosa siz gelirseniz ben gitmem demek yerine ben eşimden başka kimseyi istemiyorum başbaşa kalmak istiyoruz kuyrugumuzmusunuz diyip daha sert bi şekilde tepki verebilir 
(401 puan) tarafından
Biraz annnecide benimki hic sorma
(9,625 puan) tarafından
Eğer öylede Allah sana sabır versin ama eşinin biselerin farkında olması lazım seninle artık başka hayatının olduğunu anlaması lazım madem annesine çok düşkün bari o iki kere çıkınca da yalniz birakmasaymis alsaymış yanına yada evlenmeseymiş olan sana oluyo eğer bi kere sert tepki verip ikincide götürüyosa onlarda nasıl olsa kiyamiyo diyip herşeyi yaptırırlar
(401 puan) tarafından
Valla çok şükür bu 3 ay kendine geldi esim
(9,625 puan) tarafından
Masallah canım inşallah hep böyle olur..sende karşına al onu kizdirmayacak şekilde konuş fevri davranma ters  tepebilir inadına yapabilir deki ben seninle özel anlar geçirmek istiyorum piknik olur başka toplu gidebilecegimiz yerler olur o zaman yine gelsinler öyle yerlere beraber gideriz ama ben bazi yerleri sadece seninle gezmek istiyorum seninle vakit geçirmek istiyorum ikimizin olduğu anılar biriktirmek istiyorum diye sende üstüne biraz katarak söyle o zaman yumuşar ama ailesini tamamen istemediğini hissettirme bu sefer ailemi sevmiyosun diyip senden uzaklaşır onlara iyice yanaşır
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Esin aynen devam etsin tavrina, acik acik soyleyin biz bu sefer basbasa gidecez yalniz, siz baska zaman gidersiniz diye. Bazen laftan anlamiyorlar
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ah ahh ayni biz 7 senemiz gecti ama ayni binada oturdugumuz icin nereye gitsek hemen duyuluyorr eşimde ayip olmasin diye davet ediyor onlarin gelmemesi gerekiyor ama dünden razi gibi hemen hazirlanip takiliyorlar inanbende bunaldimm artik kendi evimizden kiraya cikmak istiyorum o kadar sıkıldim bu durumdan yanii 
(401 puan) tarafından
Ayn:)
0 oy
(1,699 puan) tarafından

8 kişiylemi tövbe yarabbi:D

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Biz çıkıyoruz hiç gel demiyoruz balkona çıkıp arkamızdan bakıyor sadece, zaten gelse de anca belim ağrıyor deyip duruyor gezemiyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 387 göst.
9 Ekim 2021 Aile kategorisinde El1997 (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
5 Şubat 2022 Aile kategorisinde Yyuuu9090 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 490 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.