+1 oy
1,189 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar 3 hafta once sıze kızlar aldatılıyorummudr demiştim malesef aldatılıyorummuşum kızlar  eşim iş  yerındekı kadını bana 43 demişti kadının yasını 37 yada 38 dıye ogrendım kadına şarkı armagan etmiş tı bana yalan attı arkadasım ettı ben degıl  aslında eşimmiş eden hoşlandıgını solemiş  arkadaşlık teklıfı etmiş  yemege goturmek istemiş sonra kadını istemiş  malesef  konuşmalrını yakaladım duramadım kadınlık gururum ıncılmıştı baya kızlar evi terk ettım 1 haftadır annemdeyım kopek gıbı pişmanım yapmıycam ben senı aldatmadım bu aldatma degıl ben kadınla yatmafım dıyor napıcagımı bılmıyorum kafamı toplayamıyorum çocukla eve donmek istiyor kalfım ortada affedemıyorumda iş yerınde gun boyu telefonlaşıp konuşuyolar benı anlatıyormuş borc hakkında konusuyolarmış   sıze soruyorum kızlar bu adatmakmı benmı yanlış dusunuyorum  sızce 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hatırlıyorum çok üzüldüm :(
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Aldatmış iletişim varsa karşılıklı bu aldatmadır illa yatmak gerekmiyor 
(6 puan) tarafından
Aynen canım yattımı onuda bılmıyorum gunahı boynuna  bulsam daha kotu olucak
(1,950 puan) tarafından
Allah affetsin merak etme cikar ortaya oda.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Allahim şu aldatan erkeklerin konuşmak ile aldatma olmaz lafına böyle paralayasim geliyor valla bacım yaşadıklarımı anlatım yorum senin benim babam annemi bilmiyorum ama 4 kere falan aldattı küçüktüm Bn en sonuncusu 50 yaşında yaptı düşün ben yakaladım aynı şeyleri söyledi hep benim. Üstüme yemin etmiş ben küçükken bak çileyi ben çekiyorum başıma gelmeyen kalmadı neyse aynı boku abim yaptı geçenlerde aynı lafı dedi ki biz yermiyiz kovduk evden gelin bizde gelin degil kızdır oğlanı kovduk vay işte bida yapamam etmem dedi yalan yapar yalancı pislik baba çekmiş 1 aydır arabada yatıyor ne *** yerse yesin dedik yengem gene kiyamadı kanina girmiş aldı eve düzeldi ler ama hiç birsey eskisi gibi olmicak belli çünkü yengem sürekli yüzüne vuruyor falan sonları hayır olsun ben boşa dedim doğrular insana acı geliyor ama böyle valla bacım birkere yapan gene yapar benim adam yapsa ben o gün boşarım onu 
(6 puan) tarafından
Orası ole  canım be gıtsem bıle affetmem çocuklarım için gıderım   yuzune bakmam karılık ta yapmam tek bır hatasındada bosarım bu sefer canım benım canımı çok yaktı onunda yakarım
(4,060 puan) tarafından
Aynen canımda gerek yok. Bence çocukların psikolojisi daha kötü oluyor evde huzur olmayınca
(6 puan) tarafından
Kolay affedemem canım ya  ben artık bı onsandan sogudummu tam soguyorum
(4,060 puan) tarafından
Aynı ben canım
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Çü.kü kopasicalar yatmamis. Aldatma degilmis.neymis ya .kendini sakin ***** yerine koydurma bacim
(6 puan) tarafından
Yok canım asla ama saçını başını yolucam o oruspunun  iş yerıne gıdıpte
0 oy
(146,640 puan) tarafından
sen bariscak gibisin ne diyimki hayirlisi
0 oy
tarafından
Erkekler o olmayan beynine soksun aldatmak sadece yatmak degil göz zinası var konuşmak var sonuçda evli erkek bu 
(6 puan) tarafından
Aynen canım   yanı ben yapsam namus meselesı olur  yapar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Aldatmak değilse sende yap bakalım o zaman eşine de ki ben seni aldatmadıım başkasına yan gözle bakmak beğenmek gönül ilişkisi gibi veyaa cinsek konuşmak aldatmaktır aldatmak için ne yapmasını bekliyosun ? Kadın kucağını bebesini alıp kocandan bu mu desin ?
(7,791 puan) tarafından
Neyin peşindesn hala bırak kendi boklarında boğulsunlar seni aldatmış aldatmak için yatmasına gerek varsa eğer snde başka adamlarla konuş bende yatmadım o yüzden aldatmadım dersn bakalım ne dicek
(6 puan) tarafından
Ole zaten canım kopek gıbı perişan oldu zaten daha beter olsun  ıkısıde inan umrumda degıl   kı  benım  karılık kolay beklemesın açıkça konuştum
(7,791 puan) tarafından
Boşayacak mısın ?
(6 puan) tarafından
Bılmıyorum canım yanı boşamasam bıle gıtsem bıle karılık yapmam kolay kolya ben guven bıttı sevgı bıttı çocuklar için gıderım işte  pndan sonra yurudugu yere kafar
(7,791 puan) tarafından
bu snn güçsüzlüğün başka bişey değil silkelen kendine gel neden hayatını karartıyosn karılık görevinide yapacaksn bunu ikimizde biliyoruz ve o boynuzu çok geçmeden tekrar tekrar yiyeceksn seni sevseydi aldatmazdı bunu sakın unutma çocuklar için ayrıl mutsuz huzrsuz yuvada büyümesinler
0 oy
tarafından
evt aldatmak kadindan hoslanmis sonucta.. ama cocugun da var bilemedim kii karar zor
(6 puan) tarafından
Zaten çocuk olunca kalıyorum  benım buyuk oglum 6 yasında anaokuluna gıdıyor eve gıdelım dıyor aaneannemde kalmayalım dıyor napıcam bılmıyorum gıtsem yuzunu goresım yok
0 oy
(481 puan) tarafından
Sizi hatırladım geçmiş olsun. Aldatmak illa yatmakla olmuyor zaten beğenmiş teklif etmiş ş.erefsiz. Bence dönmeyin pişmanım laflarına sakın kanma bir kere yapan bir daha yapıyor
(6 puan) tarafından
Ayene canım guvenmıyorum artık zaten ben kı
0 oy
(336 puan) tarafından
kardesim aoacik aldatmis ustune bide siviyag gibi bu aldatma degil diyo gram pismanlik sezemedim ben bu  adam yine yapar
0 oy
(11,819 puan) tarafından
Erkeklere göre aldatmak yatağa girmek, konuşmak görüşmek aldatmak sayılmıyor odun kafalılar 
(6 puan) tarafından
Oleler zaten konuşmalrı degıstı eşimin hakaretler savurmaya basladı bana  sen şole kadınsın sen bole kadınsın demeye basladı sasırdım naptım dıyorum  bişey demıyor devamlı kadın netflixs şifresı vermişti ordan film izliyordu  umursamıyordu hiç benı çekıp gıdıyordu dısarı mesela  ayrı yatıyordu benden hep bı bahaneyle
(11,819 puan) tarafından
Eminim ki gül gibi kadınsındır Allah ıslah etsin
(6 puan) tarafından
Oleyım canım zaten sen bıle konuşmamdan anladıysan o kocam olucak adam anlamamış işte   ne dıyım canım
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Almış sa nerden biliceksin bizzat kadına yaz 
0 oy
(884 puan) tarafından
Niye aldatmak sadece aynı yatağa girmek mi. Hoş bir bakış bile aldatmanın da kendisidir. Erkeklerden tiksiniylrum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 330 göst.
0 oy
1 cevap 307 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (4,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 411 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu