11 aylık evliyim kayinvalidem le birlikte yaşıyoruz eşim az önce işten geldi neyse yemek falan yiyoruz bi tane şeref........... abisi var hadi hadi kalk da balığa gidelim dedi her akşam aynı şeyi söylüyor ve artık dayanamayıp patladım bugün ben dedim yürüyüş yapmaya ihtiyacım var ben kalk şu mahalleyi 2 tür atak desem kalkmassin yok her yerim ağrıyor basim, kolum vs. Ağrıyor gibi şeyler diyorsun dedim yeter her akşam her akşam balığa gidilmez diye bağırdım çağırdım zaten doğumum yaklaşıyor stres içindeyim abisinin engelli raporu varmış onu kırmamak için gidiyormuş hiç de engelli birine benzemiyor maşallah domuzu eksik ay valla kimsem yok yanlız hissediyorum kendimi bütün gün odamdayim psikolojim bozuldu resmen içimi dökmeye ihtiyacım var
Esjne oyle deyince esin ne dedi esinle daha guxel konustunmi onceden
Sende gitsene balık tutmaya ben bekarken tutardım amcamla . Terapi olrakata çok iyi
Her aksam her aksam ne baligi yaaa sana mantikli geldi mi bu balik bahane baska seyler sahane bence ... evli barkli adam her aksam hamile esini birakir da baliga disariya mi cikar abisini kirmak istemiomus oldu canimm sen kim oluyosun sen kiril ama abisi kirilmasin
1,489,408 soru
24,343,585 cevap
346,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın