+1 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar üniversite Okuyan veya okulu bitirip meslek sahibi olanınız var mı bende evde çok sıkılıyorum bunalıyorum birşeyler uğraşmak istiyorum lise mezunuyum üniversite merakı düştü  hazırlanıp sınava girmek istiyorum bana biraz akıl verin nasıl bı hazırlanma süreci geçirmeliyim 25 yaşındayım bilgilerim tamemen sıfır herşeye yeniden başlayacağım

10 Cevaplar

0 oy
(5,255 puan) tarafından
Is guvenligi yz oku canim
-Reklam-
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Ben bitirdim 2 sene önce

2 yıllık çocuk gelişimi açıktan, çocukla zordu ama sonu çok güzel his
(32 puan) tarafından
Ya çok güzel çok sevindim  peki  mesleği yapabilecekmisin
(5,125 puan) tarafından
Canım türkiye de bitirdim , almanya'dayım burda da 2 sene daha devam eğitim devam etmek istiyorum

Kreşte çalışmak istiyorum ilerde nasipse
0 oy
(49 puan) tarafından
Ya yemin ederim tam içimi okudunuz ya ben liseyi dışarıdan bitirdim bebeğim 6 aylık henüz çok küçük ama bende açıktan üniversiteyi de okumak istiyorum bendede bilgiler sıfır diyebilirim 
(32 puan) tarafından
Ben liseyi normal bitirdim sınavı gecemedim ama bir daha da giremedim evlendim 5 yıllık evliyim 2 tane küçük bebeğim var  bu sene olmazsa seneye kesinlikle girmeyi planlıyorum 3 ay kaldı sinava
(32 puan) tarafından
Cupcake bence insan istediği herşeyi yapabilir yeterli istek olsun hazırlanırsin çalışırsın yaparsın  denemelisin ilerde pişman olmaktansa iyidir denemek
(49 puan) tarafından
Bende 21 yaşındaym yani bebeğim küçük olduğu için cok fazla içimden geçirmiyordum ama nedense bu aralar aklıma gelmiyor değil ama nasl yapacağımı hiç bilmiyorum nerden başlayacağımı falan hiçbir fikrim yok hatta ne üzerine okuyacağımıda bilmiyorum
(1,949 puan) tarafından
Türkçeden basla ilk olarak canim..
tarafından
Çocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum ben canm . Liseden de çocuk gelişimi mezunuyum zaten.  Anasınıfı öğretmeni olmak istiyorum.
0 oy
(256 puan) tarafından
Martta basvurular var bnde bekliyorum
0 oy
(155 puan) tarafından
Ben liseyi bitirdim geçen yıl girdim sınava istediğim puanı alamadım suanlik hazırlanıyorum ama önümüzdeki ay hazırlanıp sınava girmeyi tekrar düşünüyorum set aldım kendime ordan calisacam
(32 puan) tarafından
Seti nerden aldınız internetten mi
(155 puan) tarafından
Evt istegramda sipariş ettim kız kardeşimle birlikte çalışıyorum istegramda bu sayfa @acikogretimlisesi_aol_maol dan sipariş ettim bakabilirsin cnm
(155 puan) tarafından
Aklına takılan sorular varsa onlara sorabilirsin wp numarasindan
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Bilgilerin gittiyse şunu söyleyeyim zor gelir cunku hic birsey bıraktığınız gibi değil...
(32 puan) tarafından
Üstünden geçersem hemen öğrenirim hafızam kuvvetlidir bı deneyeceğim inşallah kazanabilirim
(1,949 puan) tarafından
Insallah canim. Üstünden geçmeyeceğin kesin ama konular degisti cunku bölümün neydi bu arada lise de
(32 puan) tarafından
Türkçe matematik
0 oy
tarafından
kuzenim 4 tane küçük çocukla lise okudu açıktan üni sınavına girdi kazandı 2. senesi şimdi 
(32 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Bugun uni kayitlari basladi kayot oldun kendinizi deneyin cpcuk gelisimi okutabilirsin sonunda is var ben ilahiyat okudum ucretlinogretmenlik yapyorum tarih edebiyat bolumu var hangisini okumak istersen kayit yaparsin uni sinavinin sonucuna gore 
(1,003 puan) tarafından
Sınava girmeden kayıt oluyor mu bide nerden kayıt yaplio canım
(2,015 puan) tarafından
Yok olmuyor once sinava girmeniz lazim bugun  yks ayt kayitlari basldi sinav hazirandan sinav sonucuna gorede bolum seciyorsun
(1,003 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum
0 oy
(2,950 puan) tarafından
Ben okuyorum yillar önce dondurmustum 2nci sınıftayım.
(32 puan) tarafından
Ya ne kadar güzel hayırlısı ile bitirrirsin inşallah
(2,950 puan) tarafından
Bu sene inşallah bitiririm canim ama merak etme ben 31 yaşındayım bilgilerimi tazeleyebiliyorsam sayısal yoğunluklu bölümüme sen 25 yaşındasın hayli yaparsin beyin jimnastiği oluyor :) liseyi dışardan okuyunca bi tık daha uğraşılır ama olur. Ben uniyi diswrdan okuyorum tek
0 oy
(14,901 puan) tarafından
Yapılır tabiki Şubat'ta kayitlar var 
(32 puan) tarafından
Başlamış kayıtlar birde baraj puanı kalkmış nasıl olcak acaba
(14,901 puan) tarafından
ÖSYM den başvuru yapacaksın ilk önce sonra marta kadar parası yatırılacak canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 403 göst.
12 Nisan 2024 Kültür-Sanat kategorisinde FurkanAnnesi (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Malefiz (305 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,287 cevap

44,039 kullanıcı

Kategoriler

...