Bugün kuvezde ki yavrumu görmeye gittim kızlar 2 kez bakdı böcür böcür gözleri var canım evladım doktorla konuşdum dün yoğun bakıma alınmış akcigerinde leke görülmüş hemen tüp takılmış kalbim duracak sandım onu öyle görünce bugün de gittim ben inanıyorum ordan çıkacak yavrum biliyorum beni bırakmaz bugün yine gittim sevdim burnu falan nohut tanesi kadar süt vermeye yeni başlamışlar doktor süt getir her geldiğinde mutlaka ne kadar olursa olsun süt vermeye başladık pes etme dirayetli ol bu gördüklerin seni korkutmasın geçecek dedi inşallah geçecek rabbimin izniyle hepsi kendi acımı unuttum evladım iyi olsunda hersey yaparım ben ne gerekiyosa bugün kalbine bakacaklar yarın yine gidince konuşuruz dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar evladımın üzerinden çok saolun iyiki tanımışım sizi ❤❤❤
Allahım evladını sana bağışlasın canım Allahı izni ile hiç bir şey olmaz.
Canim benim dualarim sizinle oo daha cok kucuk zamanla toparlicak erken dogdu gayet normal icini ferah tut bol.bol dua et güçlü ol büyük oglunu düşün gucku ol ki seni kotu gormesin uzulmesn yavrucak.. inaniyrm bebegini alcan gidicen evine hersey guzel olcak inan iyi dusun herzaman
Allahın izniyle kucaginada alican canım benim güçlü annenin güçlü evladı o
1,446,881 soru
23,767,958 cevap
315,800 kullanıcı