3.gebeligim baştan beri düzenli bı Dr gidemedim devlette randevu sorunlarından dolayı vs. Eşim asker görevlere gidip geliyor 3 ay 6 ay falan. 13 haftalıkken beni memlekete bırakıp yine gitti daha dün geldi. Ordayken de orda Dr gitim 1 2 sefer. Neyse kendi evimize eşimden önce geldik biz 2 kızımla memleketten ben gelince hamile bı arkadaşımla kontrole gittim 1 ay olmuştu muayne olali oda kendi Dr na sıra aldı çok iyi çok iyi diye. Ben hiç sevmedim hiçbir se açıklamadı bebeğin boyu kilosu vs ekranı göstermedi USG resmi vermedi. Dümdüz yattım baktı baktı hemşireye biseyler dedi kalktım gittim. Şimdi eşimde dün geldi görevden demiştim ya bugün beraber randevuya gittik işte memlekete gitmeden önce gittiğim doğum yapmak istediğim dra. Eşim girebiliyor mu diye sordum izin vermedi çocuk gelse olur mu dedim 5 yaşındaki kızım çok merak ediyordu kardesini. Bı ton azarladı ailece hastaneye gelmişsiniz cumbur cemaat virüs var bilmem ne çocuklarda maske bile yok daha yeni sen kontrole girmişsin ben seni USG ye sokmam falan dedi. Çocuğa ses dalgası veriyoruz rahatsız ediyoruz hamilelikte 3 defa USG girilmesi lazım bizim insanimiz her gün girmek istiyor vs saydı durdu ağlamamak için zor durdum. Çıktım muayne etmeden eve geldim geri. Çok kararsızım nerde doğum yapacağıma. 28 haftalığım ve doğumlarım sezeryan oluyo.