0 oy
808 göst.
Aile kategorisinde (9,242 puan) tarafından
Cok yakın bir arkadaşım var 24 senelik.... Ben ondan bes ay önce doğum yaptım doğdu foto attım aklıma geldikçe görüntü lü de gösterdim aramızda sehir farkı var  uzagız. Uc gün önce dogum yaptı. Aradım bakmadı dedim bası kalabalık yazayım.

Ee dedim müsait olunca yaz da arayayım bakayım yegenime. Ben cocugumu kimseye göstermem kusura bakma dedi... Ben şok....

Tamm anladım nazardan korkuyorsun ama cok garipsedim üzüldüm.

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir çocuğu o mu doğurmuş :) nefret ediyorum böyle insanlardan ya tamam paylaşmayın nazar olur felan diye arada bende derim cekindigim kişilere ama göstermemek ne ya
(9,242 puan) tarafından
Sadece kocasına verıyormus kımseye ellwtmıyormus.annem diyorki gittik haastahaneye pişman olduk
tarafından
Ben hep şey kafasındayim sakınan göze çöp batar Rabbim imtihan etmesin kimseyi ama iyi değil bu kadar keskinlik
-Reklam-
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Hiç oyle takintim yok  rabbim korusun nazardan atiyorum insgramdan Facebook dan wapsapdan  cok oyle kasilan var herkesin kendi düşüncesi saygi duymak lazim bende 18 yillik dostum var dogum fotolarımi bile attim o keza öyle demek lohusalik agir geçiyor onun 40 gun snr bekle bakalim:))
(9,242 puan) tarafından
Napaesa yapsın ısterse geri soksun artık
0 oy
(621 puan) tarafından
Lohusalık tan canım bende de olmuştu tabi öyle yapmadım ama içten icede istemedim
0 oy
(14,319 puan) tarafından

Aşırı lohusa demek ki :D

0 oy
(182 puan) tarafından
Belki lohusa depresyonu falan yaşıyordur hemen küsmeyin bir süre sonra ayni tavırla devam ederse mesafe koyarsinız aranıza. 
0 oy
(619 puan) tarafından
Abartmış, logusa kafasi. Sana karsi böyle tavirlari varmiydi

Bundan sonraki konusmalar şöyle olacak canim, sen bebegim uyumuyor gece 5 de yattım ay bende ya 6 miydi neydi diyecek

Mama yiyor diyeceksin aynen ya daha simdiden ağzını açıyor diyecek. Hep bir kıyaslama ve s.idik yarıştırmak olacak. Burda biri yazmıştı dersin..
0 oy
tarafından
Bende kimseye göstermem ama yakın arkadaşlarıma atarım çevreme gösteririm gözü değmeyecek insanı ayırt ederim anlayacağın ayıp etmis
0 oy
tarafından
O şuanda lohusa piskolojisinde olduğu için öyle demesi normal ben genelde böyle şeylerde kırk çıkmasını bekliyorum 
0 oy
tarafından
Canım daha çok yeni doğum yapmış hemen sakınması çok normal bence lohusalık hâli anlayış göstermek lazım zaman geçtikçe anlayacaktır
0 oy
tarafından
Direk engellerim
0 oy
(1,327 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım kızma ama bende göstermedim kızları çok yakın arkadaşlarına bile kırkı çıkmadan kırkı çıkınca evet attım foto ama kırkı cikmadan sadece beni ziyarete gelenler gördü ki o da virüs dolayısıyla çok kısa bir görüş oldu bizde belki kocakarı inancıdır ama bende inanırım anne annem hep anlatır nazari falan kaç çocuğum öldu ay bu çocuk böyle şöyle dedikten sonra oldu diye dediğim gibi bende göstermedim kırkı çıkmadan  ama o senden istemis orasi ayrı ben istememde atmamda kırkı çıkmadan 
(9,242 puan) tarafından
Benden istemese derdım ben ayıp ettim
(1,327 puan) tarafından
İşte o ilginç istiyorsa oda yapacak tuhafmis
0 oy
(392 puan) tarafından
Ne lohusaligi be nazlanmanin adını lohusalik koymuşlar sil gitsin öyle arkadaş mi olur
(9,242 puan) tarafından
Ukalalık  ve gormemıslık
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Yenidoğan a çabuk nazar degiyo ama bende kimseye göstermek istemitodum fekat msj atıp isteyenlere de yok da diyemedim 

Oğlum 16 aylık bı kez durum yapmadım herkes boy boy yapiyo ortalık kötü diye korkuyorum (pedofil ) dolayı 

Liohusaliktandir zanda bulunma hemen 
(2,988 puan) tarafından
Ayrıca yeni dogum yapmış arkadaşım çocuğunun resmini atacaktı ben istmedim yenidoğan diye en azından kırkı çıksın dedim
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Zembille indi demek 
0 oy
tarafından
Lohusa döneminde olduğu için öyle yapmıştır üzülme 
0 oy
(28,786 puan) tarafından

Öyle insanları hayatımdan toz siler gibi silerim çok itici

0 oy
tarafından
Öyle derler nazar degmesin diye korkuyordur saygı duymak gerek çoğu kişi bebeği 4 ay olmadan hiç bir yerde paylaşım yapmak istemiyor paylaşsada yüzüne emoji koyuyorlar 
0 oy
(3,952 puan) tarafından

En sevmedigim tip :angel: yarın  birgün  carsaf carsaf paylaşır  resimlerini o zaman sende yaz hani kimseye gostermicektin diye

0 oy
(2,226 puan) tarafından
Abartmış hadi fotoğraf falan paylaşmaz atmaz anlarım da görüntülü de niye göstermiyor evine gelene de göstermeyecek mi 

Bi daha aramazdım hatasını anlamasını beklerdim 

Baktım anlıyor yeni doğum yaptı gelen giden o psikolojide diye düşünürdüm baktım anlamıyor daha da sormam aramam
(9,242 puan) tarafından
Ewet ewe gelenden kacıyormus

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,126 göst.
2 Mart 2023 Aile kategorisinde Simaygule (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 634 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 453 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 164 göst.
22 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu

404,330 soru

12,112,782 cevap

36,447 kullanıcı

...