0 oy
259 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
 İki gündür yazıyorum kızlar diğer   postlarda vardı derdim eşim kendine bişi yapacak diye korkuyorum benim her gün uyanır uyanmaz içime sıkıntı giriyor kalbim sıkışıyor dua ediyorum namaz kılıyorum ne yapsam geçmiyor kimseye de açıp içimi dokemiyorum kafayı yiyecem

2 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Yapmaz ya hatasının üstünü kapatmaya çalışmadığından eminmisin?  
(44 puan) tarafından
Dün bana diyor ben bana emanet iki kişiye bakamadım hayatlarını zehir ettim diyor kızımla ben için ben borçla yaşayamam diyor
(2,939 puan) tarafından
Ya tamam da yaparken akılları nerde bunların..madem pişman oldu otursun ödesin canim emin ol böyle yapıp duxelip tekrar elleri düzelince yapıyorlar erkenden pişman olduysa yine iyi. Yani kadınların çektiği ne ya yap yap sora bide stres bı suru. Yaparken soran eden yok.
(44 puan) tarafından
Ödeyemiyor işte canım aylık ödeme 10 bini geçiyor asgari ücrete çalışıyor 10 gün falan oldu ben ogreneli kalbim sıkışıyor ruhum daraliyor kendine bişi yapacak diye korkuyom ona bişi olsa benim le kizimin hayatı ne olur
tarafından
Ozaman sende eşini seviyorsan çalışıp destek vericeksin başka çözümü yok babam 200 milyar batırdı annem ise girdi kardeşim abim 4 bir elden odediker aylık ödemeleri 25 milyarı geçiyordu
(2,939 puan) tarafından
Yahu maasin hepsi kesilmez bunu kim dedi size? 4 de biri sadece kesilir yapılandırma vs da var.
(2,939 puan) tarafından
Bankayla ilgili borç degilmi bu ne borcu tam olarak.
(44 puan) tarafından
Bebeğime bakan olsa çalışırım ama bu kaçıncı bu şekilde para kaybediyor benden habersiz kaybedince öğreniyorum eşimi seviyorum tabiki  yaşadığım stres beni bitiriyor nasıl yapar  nasıl diye kaç defa yapma bir daha dedim
tarafından
Höşmerim bankadan çekip kriptoya yatirmisri aglayanannenin kocası smdi odeyeniyor ama kadın uyarmış o yine yamsi
(44 puan) tarafından
Bankadan üç tane kredi çekmiş kredi karnını çekmiş ekşi hesaptan çekmiş kriptoda kaybetmiş 260 bin borç ev kira iki yaşında kızım var asgari ücrete calisiyor
(2,939 puan) tarafından
Akılsız adamlar. Bitanesi de benim abim. Babam gitti vermeyin dedi buna kredi karti o bu.. ama banka dinler mi yasal tefeciler. Sicilini olana güya vermezler birşey öyle bı veriyorlarki. Şuan abim bin pişman ama dağıldı gitti herşeyi ama ödüyor asgari ücretle.. yani yapilandirmasi filan olması lazım bide bunun üstüne faizi filan varya çok zor :( kendin çalış ta kendini kizini kurtar bacım ilk fırsatta eşine destek olmasan bile eline para geçer biraz.
(44 puan) tarafından
İyi diyorsun canım benim ama kızıma bakan yok ailem uzakta kaynanam evi kira ev işlerine gidiyor kendi evin geçindiriyor kayınbabam bakmaz evine her şekilde zor oluyor ben korkuyom eşim kendine bişi yapacak diye
(2,939 puan) tarafından
Eşini sevdiğin için mi yoksa borç açısından mi üzülüyorsun? Her zaman herşeye çare vsrdir şimdi yoksa sonra canim ortada öyle kalcak değilsin ya Allah yardımcın olsun
(44 puan) tarafından
Yani hep uyardım hep affettim bunu nasıl yaptı diye umutlar hayaller mafhetti diye yaninher konuda diyebilirim  ailem hep arkamda perisan olmamı istemiyor gerekirse gel diyor ama ben bırakırsan bişi yapar diye gitmiyorum yani anlican ne yazdiysam kafam allak bullak
(2,939 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmaz ya yaparsa da engel olamassin ki canım kendkni bukadar yıpratma ölüm gelevekse her türlü gelir insan nelere alışıyor. Demesi kolay biliyorum ama bukadar vicdanina yazık etme kendi etmiş yahu senin suçun yokki
(44 puan) tarafından
Suçum yok  ama nebilim işte yinede insan stres yapıyor içimi rahatlatamiyorum niye böle daralıyor anlamiyom
tarafından
Walla canım sen gitmek istiyorsun ama ya gidersem.birsey olurda vicdan azabını düşünüyorsun 3 gündür aynı postu açıp duruyorsun.
Maden eşine seviyorsun  bunkadar çocuğunu ailene bırak bir dönem.ayda bir hafta vır gidip görürsün.  Sende çalış destek ol. Bankaya gidin yeniden yapılandırma yapin kredi borcunu 2 elden bir ödeyin sen asgari alsan esin asgari olsa 1 2 senede bitirirsinix  borcu.
Evliliğini kurtaracaksın bu şekilde.yapman lazim. Stres oluyorum demekle olmuyor. Daha öncede yapmis senden 1 kere yüz bulmuş bundan sonra bu adamla.yasayacaksan git çalış destek ol.
(44 puan) tarafından
Ailem 7 saatlik uzak yerde oturuyor nasıl uzak kalırım kizimdan bazen diyorum ne yaparsa yapsın diye  rahatlıyorum sonra gene aynı stres
tarafından
Mecbur aile olmak böyle birsey eşinin sırtındaki yüke destek.olacaksan az seninde belli şeylerden odun vermen lazım. Annen gelir sen gidersin ilk zor gelir sonra alışırsın. Az biraz borcu rahatlattiniz mi sorun kalmaz.
Sen hiç bir tarafa yonelmiorsjn bir çözüm.bulma taraftarı değilsin. Stres yapıyorsun üzülüyorum.dihorsun oyle demekle.bir yere varamazsın.  Kimsede sana çıkartıp.para vermez al kocanın bitcoin borcunu öde diye.  
Çalışıp.birlik.olacaksiniz ki o borç erisin
(2,939 puan) tarafından
En kotu karar kararsizliktir bacım. Herkes kendi yaptigindan sorumlu burda senin vicdanını kurcalaya ak durum yok. Onu yapamam bunu yapmamamla sadce kendini yaptırırsın eşinin kendi üstüne düşeni intihar etmek olarak görüyorsa ne yapsan duzelmez.  Borca gir gir sora intihar.. bu kolaya kaçan insanlarin işi.sorumluluğu sırtına yüklenip yola devam edicek bidaha yapmicak. Bukadar uzuluyorsan ölecek diye destek olman lazım ama uzulmesen istersen kendine  çalış çabala ailene dön derim.
(44 puan) tarafından
Çok güzel söylüyorsun ama evlatimdan uzak asla yapamam Allah razı olsun cevap yazdın ama kimseye içimi dokemiyorum diye buraya yaziyorum
(44 puan) tarafından
Evet kolaya kaçıyor yüzüne karşıda bişi diyemiyorum desen kendine bişi yapar ben o zaman evlatimi babasız buyuturum nasıl olur hayat bana
(2,939 puan) tarafından
Ya babasız kalcagini nerden biliyorsun hemen dur hele iyi korkutmuslar seni. Yani babasız buyuyenler ne yapsın illa babasız kalcak fiye birşey yokki milyon tane insan ayrı veya babasız.
tarafından
Saçma kendine ne yapacak koca adam.allahini seversen.
O.onun.bahanesi
Sende o bahane altına sığınma.  
Siz karı koca millet destek ciksin diye bekliyorsunuz kayinpederin arabasını satmıyor diye ona bile.laf ediyordun dün. Kimse iimse bu zamanda yardim.etmez .
Sende bu tarz postlar acma.bence ne çözüm.yllune gelin nere kendin.cozum.uretiyrosun.
Kocan gibi yapıyorsun şuan. Sen elini taşın altına koymazsan Allah'da sana bir yerde kapı açmaz oturduğun yerden . Çalışıp.cabalayacaksin emek vereceksin ki Rabbım o bereket kapılarını açsın..
(44 puan) tarafından
Dün bana diyor ben borçlu yaşayamam çünkü ödemeye güç yok kendisi dün diyor denedim yapamadım kafam yerinde olmayacak bı anlık bişi olması lazım diyor bana diyor git köye yanlız kalim falan
(44 puan) tarafından
Ben kaç defa destek oldum canım daha 20 gün önce 100 bin kaynetti yine bana demedi sonradan dedi ne varsa sattık kurtulduk yine aynısını yaptı ben hep destektim ona zaten kimse yardım etmez evet ben yardım edin demiyorum kafam dağılsın diye sizlere yazıyorum kimseye içimi dokenlmiyorum cunki
tarafından
@hosmerim  biz ne desek boş bayan 3 gündür aynı postu aciyor.
Gidecek baba evine de gidemiyorz burdan bir göz bekliyor :)) git git diye.
Her koyun kendi bacağından asılır. Eşi bunu bile bile yapmış.
Yeni sistem.var alti icralık mi oldular banka ödeme şartlarını düzenliyor karı koca çalışsın odesinler. Yom kızımdan ayrı kalamam. Kocam ölürse ne yaparım Kocan ölmesin diye caliscan.
Çalışmakta işine gelmiyor. Kayinpeder borç ödesin diye bakıyor anca.
Kızdım şimdi:))) yalandan stres yapıyorum üzülüyorum demekle gemi.gitmiyor bu zamanda
(44 puan) tarafından
Yalandan diye bişi yok lütfen haddinizi bilin suanki psikolojimi bilmiyorsunuz nekadar zor günler yaşıyorum evet sağolun çare buluyorsunuz ama kafamin içi dolu düşünemiyorum
(2,939 puan) tarafından
Merve benim babamda abime ilkte yardım etti sora yine yaptı yine destek beklediler ama babam sadece kızın icin diyip destek yaptı biraz bu sefer borcunu paşa paşa kendi odeyevek bu insanlar nereye kadar çocuklarıyla ugrsacak akılları yerinde dursun bacım ben abime bile bukadar acimadim açık açık yaptın cekiceksin dedim. Benm babam kaç yasinda hala calisiyor didiniyor sabahın köründe kalkıp yani bu insanlar nereye kadar ugrsacak öyle bı düşünceniz var ise vazgeçin lütfen. Bu borç kapanır bidaha yapar eşin kolay çünkü! Bu konularda biraz kendini düşün ya kızın için faydası yok bu düşüncenin biliyorum çok zor ama faydası yok bu düşüncenin yengem artık baktı fayda yok çalışıp kendi sigortasını ödüyor abimde kızına destek çıkıyor biraz. Yani acıma kimseye kendinden fazla bukadar
tarafından
Aynen hoşlarına katılıyorum canim.
İnsanları anlamak zor inan ki herseyo yapacaklar edecekler ama hep hazıra koyacaklar bu düşünce var anne bana var ödesin. Seninde çocuğun var sende çocuğun için çalış ode o zaman.
-Reklam-
0 oy
(14,668 puan) tarafından
Noldu kiiii 
(44 puan) tarafından
Eşim  çok büyük kredi çekip  kripto oynadı batırdı bizi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
16 Haziran 2024 Aile kategorisinde Bidibidibidi (756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 923 göst.