0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Tek gelin tek torun baş üstünde tutarlar derken bugün arayıp devlete muayeneye git dedi açık açık söylemedi ama ima etti şok oldum  daha yeni gebeyim bir kaç kez özele hastaneye gittim ve gayet memnunum ve eşim bunu sorun etmezken sanki parayı o oduyormus gibi niye ona dert oldu anlamadım...

böyle bişey beklemiyodum açıkçası herşeyin en iyisini düşünürler benim için diye düşünmüştüm torunda torun diyorlardı meğer öyle değilmiş dizinde başınıza geldimi buna benzer şeyler daha şimdiden böyleyse ilerde neler bekliyor beni çok tedirginim

17 Cevaplar

+1 oy
(1,803 puan) tarafından
Bende tek gelinim. 2 tane oglumdan sonra kizima hamileyim. Kiz oldugunu ogrendigimde aradim hic tepki bile vermedi. Halbuki oglu coj istiyodu kiz olmasini. Arayip da bi göz aydin bile etmedi. Bazen ne kadar zor degil mi bazi seyleri yapmak.Sanki kendi bakiyomus gibi hevesim kursağimda kaldi:) bende inadina hep oğlu ne diyo kizi hakkinda ondan bahsediyorum yaninda.. yani kizlar kaynanalar kiskaniyo gelinlerini ya. Bu olayda degil ama bi kac seyde şahit oldum ne yazik ki.
(46 puan) tarafından
O kadar saçma geliyor ki şu kaynanalarin yaptıkları sanki ergen kız triplerindeler bizden daha olgun olmaları gerekirken
(1,803 puan) tarafından
Aynen oyle valla
-Reklam-
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Deseydin ben gittigim yerden cok memnunjm doktorum cok iyi diye ozelin yetisemdigi yere devlete giderim deseydin.. Kocan para mi istiyor acaba annenlerden olabilir swnin haberin olmaz 
(46 puan) tarafından
Dedim ama aynı şeyi söyleyip durdu gecistirdim en son bende . Hayır asla öyle bişey yok zaten gittiğim özel de muayene ücreti diğer yerlere göre baya uygun 130 TL mi ne  ve ayda 1 gidicem sonuçta bizi zorlamıyor zaten anlam veremedim bu yüzden böyle demesine
(2,015 puan) tarafından
Evet baya uygunmus gercekten tahlillerini saglik ocaginda yaptirirsin hic sorun olmaz bencede bosver tekrar derse yine gecistir veya parayi senmi oduyorsun benim haberim yok de mesela
0 oy
tarafından
Çocuğu yaparken onlara sormadığın gibi gidecgin dr hastaneden onlara ne..

Sizde beklenti içinde olmayın sorun yaşamazsınız;)
(46 puan) tarafından
Beni beklenti içine sokan onlar aslında iyice duygusal oldum zaten moralim bozuldu bana bunları söyledikten sonra beklemediğim biseydi artık beklenti içinde olmam zatende dedikleri canımı sıktı kendi kızı olsa aynı şeyleri soylermiydi acaba diye düşünüp durdum
tarafından
Bu zamanda bir iş yapacaksınız ali veli yardım.eder gözü ile.bakim.o ise yapmayacaksın.
Hayat pahalandikcq insanlar kendi dertlerine düşüyor.  O yüzden takma bosver esin çalışıyor sana bakıyorsa sorun olmaz.
0 oy
tarafından

Kayınvalideye öcü gözüyle bakan bir gelin değilim ama sonuçta kan bağı yok asla ama asla insanın kendi annesi gibi olmaz. Kayın valide sonuçta ne umasın da ne bulasın :)))

(46 puan) tarafından
Gerçekten öyle nişanlıyken artık bi kizim daha  var derdi ama öyle olmadığını Cook iyi anladım
0 oy
tarafından
Valla 5 ay boyunca basimin etini yediler hamile kal diye yemek doldururken  bazen az olunca sana az veriyom hamile kal kendi payimida kocanin payinida sana veririm derdi hamile kalim diye bitki kaynattip verdi sonra hamile oldugumu gordum testten heyecanla ona sarildim sonra bir fisilti o kadar ilacta kullandin ne hayir olacaksa bebekten dedi sabaha kadar agladim korkudan sonra daha bir suru şey birgun ozen gosterip canin birsey aseriyor mu demedi 9 ay boyunca herseyi zehir ettiler ben devletw gittim hep 1 dakika uzakliktaydi hastane onu bile burnumdan getirdi sen doktora alistiriyon diye bir elbise bile alamadim bebegime keyfimle hergun hizmetci gibi is yaptim hayatim hic umdugum gibi gitmedi medeni insanlar diye evlendim cag dışından farksizdilar.sakin sakin asla yüz verme takmada eşine bak sen ** ürür kervan yürür ver agizlarinin payini emin ol asla susmak bilmeyecekler 2 yilla tecrube edip gordum
(46 puan) tarafından
Sabır gerçekten sabır ya insanın en güzel anlarını bile zehir ediyolar bende bı yerde patlıcam ama ne zaman Allah bilir şuan dediklerini sadece gecistiriyorum cevap verme gereği duymuyorum zaten
tarafından
Ver cvp yoksa asla susmuyolar cıtayı artıyolar inan
0 oy
tarafından

Herşeyim dört dörtlük diyemem kaynanadan yana,buna şükür diyelim. Küfür hakaret iftira vs. şeyler olmadıkça pekte önem vermiyorum. Herkesin lafı sözü oluyor. En yakın arkadaş bile diyebiliyor özele niye gidiyorsun diye. Kaynana işte hele kuşak farkı da fazlaysa gelinin yemesi içmesi oğlunun karısına iyi davranışları bile batabiliyor. Hamilelikte insan biraz daha duygusal oluyor ama hayat şu mesele için gece boyu ağlayacak kadar uzun değil. He deyip geçerim hiç canımı sıkmam :)

(46 puan) tarafından
Hiç sorma eşim masadan tabak kaldırdı diye evde hiç böyle şeyler yapmazdın diyor bide eşimin yüzüne vuruyor. Hayır kötü biseymi bana yardım etmesi normal olan o çıldırıyorum gerçekten ben olsam mutlu olurdum oğlum adam olup bı işin ucundan tutmayı öğrendi diye :))
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Sana birsey soyleyim mi kimseyle duygusal yakınlık kurup sana boyle olmalarını bekleme canim insanların ince düşünmelerini de takmamaya çalış 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
İnadına özele git özele gittim çok memnunum standartlarımı bozamam de.sen safmışsın ben ne mal olduklarını baştan anladığım için şaşırmadım hiç.sana değer vermiyolar.torunda onların oğlundan sen el kızısın gözlerinde kızları gibi olduğunu sanma sakın canım.Kocan yanında oldukça bişey yapamazlar
(46 puan) tarafından
Kocam bu konuda bana hak verdi zatende ama sanki baska bı konu olsa annesi aklını çelecekmis sanki her an o da bana degersizmisim gibi davrancak gibi geliyo çünkü asla annesigile laf söyletmez
(1,783 puan) tarafından
Benimkide öyle ve bende aynı şeyleri yaşadım ama kimse beni değersiz hissetriremez benin hangi hastaneye gideceğime hang yemeği yapacağıma karışamaz kocamda anasına laf söyletmiyosa banada söyletmesin anasının çenesini kapatsın sende öyle düşün geliniz diye ezik zavallı değiliz
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Kaynananlar çok sever para hesabı tutmayı en sevmediğim şey sanane yahu benim harcamamdan
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Kız oda ne benim ki hastaneye gitmisim sancim mi çıkmış hasta mi olmusum ilk değil bizimki ama benim ki genel anlamda umursamaz
(46 puan) tarafından
Ortası yok mu bu kaynanalarin ya umursamaz ya da kendilerine düşmeyen işlere burunlarını sokuyolar :)
0 oy
(79 puan) tarafından
Klasik bir kaynana modeli kendi kızını göndersin devlete tek TE olsanız el kızı sın kendi kızı değil çok birşey beklemeyin derim siz hayatınıza bakın ona değil ben bildiğiniz 44 dereece sıcakta çalıştım hamileyken biride demedi sen napiyosun gezerek plasiyerdim düşünün ama kendi kızı na işyerinde tüpçü tüp getirmiş te onu kaldırdı diye işten çıkarttılar insanoğlu böyle yaranilmaz kendide kaldırmamış sadece adam hamile olduğunu bilmiyormuş rica etmiş düşünün bende 5 lik suları mağazalara çift çift taşıdım gelen nakliyede oyüZden yapanda bir yapmayanda kendi değerinizi kendiniz bilin 
(46 puan) tarafından
Lafta birbirimizden ayırmaz kızıyla beni bende onun kıziymisim der ama daha önceki davranışlarından belliydi zaten öyle olmadığı ama ilk kez bu kadar açıkça hissettim beni kızı gibi görmediğini. Haklısın kendi değerimizi bilmedikten sonra kimsenin bizi düşüncegi yok.
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bnmki asla karışmaz . Larissa oğlu sen ver parayı der.. ödü kopyuyor para mevzusuna o yüzden asla karışmaz.
(46 puan) tarafından
Hahaha o da güzelmiş :))
0 oy
tarafından
Benimde aynı tek oğlan tek torun oldu eline su versem beni boğardı öyle düşman kesildi oğlum benden uzaklaşacak diye aklı çıktı çok çektirdi devlette doğum yaptım onun zoru ile
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Canım torunu düşünürler oğullarını düşünürler ama seni düşünmezler senin canın yok 

çünkü gelinler yemez içmez uyumaz üşümez canları yanmaz onları bı ana  doğurmadi cunku
0 oy
(489 puan) tarafından
Evlendin mi kimseyi takmiyqcan bacım sensin çocuğun bide kocan ne anan var ne baban ne kardeşlerin ne kayanan kimseye aldırış etme en iyisini benle kocam biliriz deyip geçin her konuda birlikte hareket edin kimseyi dinlemeyin kimsenin lafını da dinlemeyin huzurunuz gider 
0 oy
(17,425 puan) tarafından
Bende kaynanamin tek geliniyim. Kayinbabamin 4. Ve son geliniyim. Ben çocuklarımın son torun ama.kaunanamin ilk babaanne oluşu. Ama beni köpek gibi çalıştırıp 1 gun hasta oldum yanına yardima gitmedim üstelik arayıp haber vermeme ragmen arkamdan demedigini bırakmadı. Arkamdan konusurken duydum onu. Her ay hastaneye kontrole gitmeme bile laf edersi ustelik ben devlet hastanesine giderdim. Neymiş efendim eskiden hastane mi vardi ne gerek varmış her ay gitmeye boş yere muayene parası veriyormuşum falan filan. Ama hiç dinlemedim. 
0 oy
(18,468 puan) tarafından
Can onların canı olmadığı için çokta fark etmez onlara bu arada kendimde de çevremde de gözlemlediğim o ki çocuk doğunca torun oluyor senin karnındayken kimse umursamıyor onu benim eşimde devlete git boşa para vermeyelim diyordu zaten kontrollere gidiyordum devlete ama özelde olsun istiyordum doğumum çocuğu ben doğuracağım kararı ben veririm dedim eşinin ne dediği önemli burda ve de senin düşüncen gerisi boş benden sana bir tavsiye kimseden beklenti içinde olma beklediğin özeni muhtemelen göremeyeceksin 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,280 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 699 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 429 göst.
27 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 735 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,131 soru

12,375,261 cevap

42,771 kullanıcı

Kategoriler

...