0 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin ailesi ile görüşmüyoruz eski postlarımı okuyan bilir çok çektim ama torununu görür eşimle konuşur ikinciyi hamileyim ilk çocuğumun ismini onlar verdi ikinci ben vermek istiyorum eşimle konuştuk neyse geçen eşimi aremış ben verdim ismini diye tamm bin kabul etmedim ama kendi kendine kendi verdiği ismi konulcak sanıyor sinirden uykularım kaçtı hem küsüs hemde onların yüzünden dayak yedim hamile halimle onu düşüneceklerine isim derdine düşmüş ler erken ama isimli hastahene çıkışı yaptırcaktım yaptırıp sadece o ğeröcek şekilde paylaşsam mı 16haftalk

7 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ne koymuslar
tarafından
Canım isim güzel ame önemi yok beni yok sayıyorler
(9,234 puan) tarafından
Gecen kayınvalidem diyorki beyim yasasaydı çocugun adını koyardı.koydutmazdım dedim ozaman derdi ki kız bizi sewmiyor desin dedim.ozaman bende derdim ki benim onemim yokki koydurmuyor....
Esime dedim eger yasasydı koydurturmuydun.illa su isim olsun derdi. ..dedi... Kendi cocugumda söz hakkım olmayacaksa bidaha cocuk yapmazdım ve senide kapının onune koyardım dedim ne demek dogurdugumda söz hakkım olmayacak sustu kaldı.
Kayınvalidemede dedim kimse cocugumda hak sahibi değil isim koymak isteyen dogursun.
tarafından
Ne güzel demişsin ayenn öyle resmen beni yok sayıyorlar bende hatta bu sözünü durum atacam
(9,234 puan) tarafından
Susa susa ezilmektense ezmek taraftarıyım
tarafından
Çok doğru
-Reklam-
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Eşin niye dövüyor sorması ? 

Yaptır gözlerine sok herkes görsün ayağını denk alsın 
tarafından
Delirdim canım yeminle hasta oldum ilk oğlum oldu dedim ki olsun ölen kaynım vardı onun ismi oldu 2.ismini de onlar verdi ölü ismi tek olmaz diye bunuda bana bırakın demi
0 oy
tarafından
Kimden dayak yedin hamıle halinle?
tarafından
Eşimden boşanma aşamasına geldim hatta gidiyordum yıldan aldı beni geri çok yalvardı eşim askeri personel psikolojisi zaten yerle bir sen gidersen ölürüm diye ağladı geri döndüm
tarafından
Geberseydi keşke hata etmıssın yüne dover, hamıle ınsanı döven herseyı yapar, askeriyse napalım kafayı yıcekse  baska ıs yapsın yazık bır de ödül gıbı 2 cocuk vermıssın buna
tarafından
Kendi ailemin de sorunu çok gidip yük olmak istemedim doğru söylüyorsun ama inan öyle çaresiz durumdayım ki
tarafından
Kuzum cocuk yapmıcaksın bu durumda gözünü seveyım ne kadar zor olabılır kocandan gızlı hap kullanmak gerekırse spıral  taktırmak baba evıne bır tek gıtmek bır de 2 çocukla gıtmek var buna kendını neden hapıs edıyorsub
tarafından
Eşimi çok iyi tanıyorum canım kalbinde birşey yok evet hatası çok çok büyük ama çok zor kavuştuk çok severek evlendik annesi böyle yetiştirmiş aşırı baskı kurmuş üstünde tek oğlan seni şöyle zor büyüttüm böyle zor diyerek kendini çok bağlamış ama şimdi anladı hatasını
0 oy
tarafından
Bence yaptır ama hiç paylaşma kimlik çıksın ozmn soyle

Eşini doldurur şimdi gorursr
tarafından
Onu artık yapamaz canım eşim hatasını anladı hatta kendi söylüyor düzelmiyor ne yapayım diye
tarafından
Hm boşver cnm hiç huzurunu bozma valla kendi dediğini kimlik çıkınca at derim ama sen bilirsin
tarafından
Tamm canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kiz yaptir en güzelinden paylaş görsünler:))) 

Esin senden yana anladığım.kadari.ile karisamazlar daha 

İçinin yağları erişin onlarda sinir küpü olsunlar:)))
tarafından
Canım erken diye düşündüm hani cinsiyet bile hala değişebilir kesin demedi doktorum ama biraz zaman geçsin yaptırcam Allah'ın izni ile eşim boşver kimlik çıkınca görecekler diyor konuştukları ile kalırlar diyor
0 oy
(256 puan) tarafından

En sevdigim nispet tarzi:Dyap kiz bosver 

tarafından
Ben asla öyle şeyler yapmazdım ama baktım onlar öyle ben yok sayıyor artık varım demenin zamanı geldi luzumsuz isim koymuş evlenmeden önce eşime evlenip ne yapacan demişmiş para kesilecek ya şimdi torun sahibi oldu
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Sen şimdi sabret doğurana kadar umutlansın kendi dediği isim olacak sansın sonra golü atarsın daha çok acıtır :)))
tarafından
Demi canım keşke bana iyi olsa bunlara gerek kalmasa çok uyumlu bu insandım ama bunlar iflah olmuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,319 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 730 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 531 göst.