0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar esim ogretmen ilceye tasindik kucuk biyer sayilir surekli hopörlerden ilan veriliyor bebegi uyutsam ilan sesine uyaniyor.aradim belediyeyi cok ilgilenmediler nereye sikayet edebilir.ilanlar cok gerekli seyler degil ıvır zıvır yok balikci gelmis yok sebzeci gelmis onu ilanla duyuruyo

4 Cevaplar

0 oy
(17,248 puan) tarafından
Küçük bir yer ise oranın halkı alışveriş yapmak için ilanları duyup gidiyordur. Bence buna bisey yapamazsiniz
(17,248 puan) tarafından
Evet yapılmamalı. Mesela bende köyde oturuyorum sürekli şehre ya da ilceye gidip alışveriş yapamıyorum koye bisey gelince ya bisi olunca cami hemen arkamda camiden anons ediliyor.
tarafından
Abartmayin ya ne hakki hukuku.adam cogu gereksiz sey ilan ediyo bir iki kez yiyecek icin etse neyse tmam ama her seyi ilan ediyo.
tarafından
Ya canım sana öyle onları ihtiyacı sana tabiki gereksiz gelir ama bak orda yasamadigin için bilemezsin
(17,248 puan) tarafından
Ya diyelim gittin şikayet ettin. Sonra ilanlar kesildi. Peki ilce halkı gidip demez mi 1 kisi yüzüden neden ilanlar kesildi. Ilce hakki bu durumdan memnun demek ki. Sen oraya yeni taşındın neden düzeni bozasın ki.
tarafından
Sadece ben degilim sikayetci oncesindede edilmis ama benim gibi ugrasan olmamis tamam diyip birakmislar komsular anlatiyo.hak hukuksa benim hakkimada giriliyo ciddi anlamda rahatsiz oluyorum.dun 3 kez aradilar beni tutustular buyuk yere sikayet edicem diyince
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım hicbiryere edemezsin küçük yer ilan olmasa nasıl haberleri olacak millet duyacakki gidip alsın . Öyle kolay hemen bulunan şeyler gelmiyor sonucta
tarafından
Ve ilanları  kesmekyerine çocuğunu o sesle uyutmaya alıştırmalasin tek senin çocuğun yok orda hepsi eminim öyledir ama alisiyorlar tek sen istedin diyede asla kesmezler
tarafından
Anliyorum ama buyuk insana bile rahatsizlik veriyo ne saati belli ne gunu tmam cocuk sese alissin biz napicaz tekrar tayin isteyip gidicez o zaman.huzurlu sessiz ortamda yasamak insanlarin en dogal hakki vardir illaki bi sikayet yeri
tarafından
Bence yok küçük yerlerde herşeyi ilann ederler sende aliscaksin zamanla
tarafından
Valla hic niyetim yok alismaya bakalim ya o gidecek ya ben ben cekemem boyle.istanbulda dogdum buyudum ordaki ses gurultu bile boyle gereksiz rahatsiz edici degildi
0 oy
tarafından
Sizin çocuğunuz uyuyacak diye bir ilçe sizden sebep kurallarını değişemez. 

Sizin çocuğunuzla zamanla alışır o seslere. 

Oranın insanları ona göre hareket ediyorlar:/
tarafından
Bravo valla cok guzel tesbit bi anlayanda ciksa kafami keserdim zaten.Allah kimseye muhtac etmesin post falan acilmaz burda kendim bulurum nereye basvurcam merak etmeyin.bu sekilde kimse kimseyi rahatsiz edemez alismis bizim milletimiz susmaya ama ben susup oturmicam emin olun kendim ve cocugumun huzuru icin
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bebegin alısır zamanla oranında sistemi oyle bi bebek icin ilcenin sisteminimi degiscekler ordaki buyuyenlerde bebek canm bnce sen bebegini sese alistirmaya bak 
tarafından
Tmam canim cok sagol cok yardimci oldun

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,888 göst.
5 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 662 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 245 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mdemr (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.

408,500 soru

12,274,215 cevap

37,682 kullanıcı

Kategoriler

...