0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (899 puan) tarafından
Doğuya gidebiliriz bu sene eşim 598. Miş böyle olup doğuya ya da batıya giden oldu mu ?eşim jandarma astsubay bu arada

7 Cevaplar

0 oy
(1,004 puan) tarafından
Nerde görev yapionuz şuan bnm eski eş de jandarma oda gidecekti doğuya açıklanmış mi sayisi
(899 puan) tarafından
Muğladayiz.. evet açıklanmış bilginiz var mı? Eşim gidebiliriz de gidemeyebiliriz de diyor sayısı bu civarda olup giden var mı merak ettim
(1,004 puan) tarafından
400 lu olsaydı giderdinz geçen sene bizde 500 luydu kalmıştı nasıp . Vala konusmuorm hiç bilgim yok canım bizde Zonguldak tydik
(1,004 puan) tarafından
Buton a basmadiysanizda çıkmayabilir
(1,775 puan) tarafından
Valla kuzum belli olmuyor benim eşimde polis 2 kere doğuya gideceksiniz diyor devlet, gidebilirsinizde, şuan doğudayız
-Reklam-
0 oy
tarafından
598.mişi anlamadım ama şu anki görev yeriniz nerede batıda mi olduğunuz yerin garnizol süresi dolduysa butona bastı ise tayin olabilir. 
(899 puan) tarafından
Butona basmadik ama süre doldu tayin sırası 598 batidayiz
tarafından
Süreniz doldu ise çıkabilir butona basmasa bile ama benim size önerim hem ailesini götürebilecek hem de tazminat alabileceği yerleri tercih edin. Süresi doldu ise butona basarsanız kesin gidersiniz basmasaniz da gide de bilirsiniz gitmeye de bilirsiniz. Biz 2020 de doğuya tayin olduk garnizon süremezsin dolmasına bir yıl vardı eşim butona bastı ve çıktı garnizon süreleri dolanlardan bir kaç kişi basmadı onlara tayin çıkmadı mesela biraz da atamaların yoğunluğuna bakar. Geçen sene yoğun bir tayin dönemi oldu bu sene öyle olmayabilir dedi eşim
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Hiç öyle anlamam batıda süreniz bitti ise doğu göreviniz başlar. 

5 yıldır doğudayz Şükür batıya geçiş yapcaz 
(14,755 puan) tarafından
Siz uzatma mi verdiniz
(4,876 puan) tarafından
Evet geçen sene  verdik bu sene yolcuyuz ☺️
(14,755 puan) tarafından
Anladim biz biran önce gidelim diye vermedik birde batıdan da gidiyormuş:)
(4,876 puan) tarafından
Ya aslında bizde vermezdik ama eşimin burda yeri rahattı bir yıl daha kalmak istedi kabul edildi.
Batıdan da gidiyormuş derken görev süresinden mi. ?
Öyle olacağını sanmıyorum ben zaten her şehrin kendine ait bir görev süresi var 2 yıldan sonra orda kalmak istesende istemesende sana tercih açıyorlar seçim senin yani ☺️
Daha kalmak isterdim burda ama yaşam şartları fazlasıyla pahalı burda birde kızım için gitmek istiyorum onun için sosyal yaşantı sıfır.
0 oy
(14,755 puan) tarafından
Bugun açıklanmış demi eşimin calistigi yerde de varmış gidecekler 

Doğuya gidersiniz tahminimce
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Vatan görevi yapan tüm abilerimizi,kardeşlerimizi Rabbim korusun kolaylık versin 

Amiiin
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Önünde cok kişi yok gider buyuk ihtimal hayirlisi  olsun 
0 oy
tarafından
Sanırım geçen sene bizim de o civardaydi canim ve tayin olduk bursadan siirte geldik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 313 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 658 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.