0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,132 puan) tarafından

Komik olacak daha bu cuma bim e zam gelecek dedi gittik ne varsa hınca hınç aldık nereden bilebilirdik kullanamayacagimizi

Benim bim in peynirini sevmediğimi biliyo pazar günü köy peyniri almaya gitmişti o öylece kaldı daha bu sabah akşama ne pişirsem haftalık program mi yapsam diye düşünürken akşam gündem eşimin görevlendirmesi oldu yüreğime oturuyo her yer ben bu yuvaya kavuşmak için 2 yil bekledim bir buçuk yıl dolmadan tekrar aile evine git 
İçimden sen metanetli ol diyo çok tartışmalarının olduğu da oldu iyi günlerimizde oğluna tam doyamadan tekrar hasrtlik boğazımda yumruk var gözlerime engel olamıyorum evimin her köşesinde gözyaşı döküyorum 
Rabb in m acısını gosterkesin hayırlısı diyorum 
Aniden olunca hazır değildim darmadağın oldum neyse sizijde başınızı agirtmayayim hayırlı geceler

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kazasız belasız gitsin gelsin inşallah canim Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah 
(3,132 puan) tarafından
Sağolasın cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okadar iyi anliyorum ki ..ve bunu teselli edecekbi cumleb bulamiyorummm
(3,132 puan) tarafından
Ağlamaktan olecem sanırım
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Asker polis eşi olmak kolay değil 4 aylık hamileyken 3 aylığına Suriye'ye gitti. Onsuz geçirdim hamileliğimi. İlk değildi son da olmayacak alışmak gerek
(3,132 puan) tarafından
Kesinlikle anı olunca sarsıldım daha ne planlaromix vardı Mart ayında.izne çıkacaktı memlekete gidip oğluna.sunnet yaptıracaktik yatak ssusleyecektim mevlud yapacaktim
(2,529 puan) tarafından
Kız gelince yaparsın tövbe yarabbim sanki kötü bişey olmuş gibi konusuyosun kaç aylık gidiyor
(3,132 puan) tarafından
6 aylık gidiyo korkuyodm bişi olmasından
(2,529 puan) tarafından
Nereye gidiyor Suriye mı sizin de çok zor çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun canım
(3,132 puan) tarafından
Amasya dayım cnm ailem hemen götürmek istiyo beni zoruma gidiyo herşey
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah tekrar canımm ❤❤Başlığı görünce annem geldi aklıma.. okuyup meslek sahibi olup annemi de yanıma alacaktım ben de.. öyle planlar yapar hayaller kurardık melegimle... Ama mevlam aldı yanına onu... hiç hesaba katmamıştım işin bu boyutunu..
(3,132 puan) tarafından
Amin Allah razı olsn Rabbim.mekanini cennet etsin cnm
Rabbim hayırlsini yaşatsın ins
(3,694 puan) tarafından
Amin canım benim amin inşallah ❤❤
0 oy
(14,951 puan) tarafından
Allah başınızdan eksik etmesin canım hayırlısıyla gidip gelsin eşin. Kendi evinde kalamiyor musun 
(3,132 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım kalmak istiyorum ailem hemen kaptı kaldırdı eşimde burda tek Npacaksin diyo
0 oy
(9,649 puan) tarafından
:/ Rabbim yardımcınız olsun :/
tarafından
iyiyiz valla büyüdüler o kadar yoruluyorum artık onların peşinde kavga bile ediyorlar Fatoş valla bazen bittim artık diyorum yani :)
(9,649 puan) tarafından
Ben her gece bitkin bir şekilde uyuyorum :D okula giden var mı kuzu :D
tarafından
yok kız büyüğü 3.5 küçüğü 2. 5 yaşında :) bu yaz subyan okuluna vercem ikisini de o zaman maraton hızlanır artık :)
(9,649 puan) tarafından
Annamm Allah yardımcın olsun he bizimkiler de aşırı kuduruyolar gün boyu ona yapma buna etme
tarafından
aynı durum valla :)
0 oy
(151,033 puan) tarafından
allah tez vakitte kavustursun
(3,132 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 344 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde ♡MeLeK♡ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy