Tam sofraya oturacaktik kaynım telefon açtı eşime ne yemek yaptınız alın getirin dedi. Bizde yemek yok falan dedi. Kaynanam ordan he getir bizde yiyek dedi yemek yapmadım dedi. Sonra kaynım oğlunu da getir dedi. Ben çok sinirlendim biranda. Eşim benim raziligim olmadan tamam dedi birde şuna sinirlendim oğlani da getir dedi . Ya insan bana telefon eder derki kızm ne yemek yaptın yapabildin mi gelin beraber yiyelim canım senin ellerinden yemek istedi der.
Hepsini geçtim eşime dedim al hepsini götür ben gelmiyorum böyle saçma şey olmaz normalde evine yemeğe çağırmayan insanlara ben birden bire aniden yemek bu nedir ya gelmiycem dedim diye eşimden tokat yedim gözüm şişti kızardı bide. Hepsini karıştırdım yemekleri birbirine al böyle götür o zaman dedim oğlumu da aldı gitti eğer bana vurmasaydi yapmazdım bunu .
Durum al onlara dedim. Ben üç kez onlara yemek yaptım götürdüm birgün de kaynanam beni arayıp gel yemek yiyelim demedi. Bana aşırı saçma geldi o an o hareketleri . Ayrıca o an babam bile arasa bir yere cikamazdim halsizim yorgunum bu ne ya. Haksız mıyım ben..?