Kızlar yengemle 1 senedir küsüz sebebi ise şu, kızı gelmişti köyden bende yeğenimi görmek için İstanbul'a geldim annemin yanına şehir dışından ( annemle yengemler yakın) küçük bebeğimle. 2 buçuk senedir görmemiştim yani evlendiğimden beri. Kızı için oraya geldiğimi biliyorlardı 1 hafta bekledim bekledim davet etmediler o bi hafta içinde ara ara yazdım onlara napıyorsunuz nasılsınız diye yeğenimi sordum davet bekledim gel falan demediler abime akşam yazdım abi yarın dönüyorum ben kahvsltıdan sonra bi yarım saat uğricam yeğenimi görüp gidicem artık evime dedim tamam bekliyoruz buyur dedi sabah da yengeme yazdım yenge biz çıktık bi şeye ihtiyaç varmı gelirken alayım dedim yok nereye çıktın neden haber vermiyorsun gelirken abine yazdın bana da yazabilirdin çok mu zordu bi mesaj atmak dedi bana bende tamam gelmiyorum dedim o kadar çok kırıldım ki yani gelme demekten beter etti ona yazmamakla hata mı ettim abim söyler diye düşündüm ve kısa süre duracağım için özel ilgi hazırlık beklemedim zaten ben mi haksızım ilk adımı atmalı mıyım ailem zorluyor o büyüğün konuş diye uzun oldu kusura bakmayın