Kızlar benim eşim öğretmen. Ben de yeni doğum yaptım. Ne zamandır bebekle hep evdeyim. Bugün burda kar tatili oldu. Eşim evde idi. Ben de çok bunalmıştım. İçimden bebeği uyutup birazdan dışarı çıkayım diye geçirdim. Eşim de o sıra arkadaşı ile mesajlasiyordu. Bana da dedi ki arabanın karını temizleyeyim yoksa yarına fena olur dedi. Neyse tamam buraya kadar sıkıntı yok. Ben de bı ara onun telini alıp mesajlarına baktım. Arkadaşına kanki bir saate dışarı çıkalım bı çay içelim falan yazmış. Ses etmedim okuduğumu bilmiyor. Sonra ablam beni aramıştı. Ben onunla konuşurken bı baktım giyinmiş. Mahsus nereye dedim. Arabayı temizliyim erken gelirim dedi. Neyse tamam dedim. Araba da evin önünde. Ara ara baktım olduğu gibi duruyor. İki saat geçti hala duruyor öyle. Aradım dedim mahsus. Arabanın işi bitti mi çok sıkıldım dışarı çıkacaktım diye. Araba yarına kaldı kureksiz cikmazmis dedi. Neyse bir yarım saate arabayı da temizleyip eve geldi. Ben de giyiniyordum dışarı çıkmak için. O sırada içim rahat etmedi dedim sen neredeydin diye. İşte arkadaşı ile turlayip çay icmisler. Sonra araba temizlemisler. Ben de sen bana söylemedin arkadaşının yanına gittiğini dedim. Arabayı hemen temizleyip gelicem dedin dedim. O arkadaşıgil de daha dün gece bizde idi. Tam o sıra o arkadaşı yine aradı eve girdin mi diye. Zaten o arkadaşının göbeği sokağa atılmış eve girmiyor bı. İyice sinir oldum. Dedim daha dün gece görüştünüz. Senin düşünmen lazım. Bu kız hep evde bunalır daha sen çık diyeceksin dedim. Nolmuş daha dün gorustuysek diyor bı de pişkin pişkin.Sonra kapıdan çıkarken bebek ağlarsa ara dedim çıktım. Eve geldim konuşmadım. Akşam da öyle dil ucuyla konuşuyoruz. Sizce ben mi hataliyim? Abarttım mi?