0 oy
912 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Hepsi değil ama geneli öle.. 

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aşığım bı annenin evladına aşık olmasından daha doğal ne olabilir ? Bı evlat kolay yetişmiyor büyüt et sonra el kızı gelsin anan seni niye seviyo desin. Ne güzel dünya 
tarafından
Oğlunuzu kıskanırmısınız peki eşine değer verse hediyeler alsa sevgi kelimeleri kullansa sizin yanınızda
tarafından
Bı kalbe birçok sevgi sigabilir. Annesine değer vermeyen eşine de vermez. Annesini bilen kadına değer verileceğini bilir bu yüzden eşine de kıymet verir.
-Reklam-
0 oy
(10,761 puan) tarafından
Anneler neden oğullarına aşık anladın sen onu
0 oy
(679 puan) tarafından
Valla buyuselerde annenin gozunde cocuklar buyumez tabiki herkes evladima asiktir 
0 oy
tarafından

Bağlılık başka bağımlılık başka bazıları geercekten tozutuyooo inşallah öyle kaynana olmam:D

tarafından
İnşAllah :))
0 oy
(281 puan) tarafından

Düşünsene 20.25 yil seninle yaşamış herseyine sen kosmussun yemeğidir hastalığıdır agladiginda uzuldugunde hep vardin yaninda bi anda başka bi kadin oluyor o cocugun yaninda :) :angry:

tarafından
Sende suan adamı aldın elinden o zaman :) konu bu değilki kıskançlık kötü
(281 puan) tarafından
Benimkinde erkek evlat cok olunca kiskanmiyor :)
tarafından
İyi bari :)) sırayla gelir :)
(281 puan) tarafından
Ben ilk gelinim :) gelmez heralde sira ama torunda cok cekcem gibi
tarafından
Hmmm bir yerden bulaşıyorlar :)
0 oy
(122 puan) tarafından
Oğulları evlenince daha bir düşkün oluyorlar daha bir seviyorlar bekarken yok öyle şey benim eşime annesi evlenince daha değer vermeye başladı nerde napıyor ne yiyecek onu yemez bunu sevmez kiskaniyorlar çünkü benim kaynanam öyle ben onu hissediyorum gittiğim yere gelmek ister markete gitsek kadın bişey almasa da geliyor bizimle daha neler neler 
tarafından
Beraber mi yaşıyorsunuz
0 oy
tarafından
Sen neden çocuğuna aşıksın peki 
tarafından
Kızıma aşığım ama gelini kıskanmak yarış halınde olmak farklı bir durum
0 oy
tarafından
Doğuruyor büyütüyor hastalanınca başında bekliyor askere gönderiyor yolunu bekliyor,bizle evlendirene kadar yanında hep o oluyor sonra da vazgeçmesi kolay olmuyor çünkü anne♥️
tarafından
Kıskançlık kötü ama
0 oy
tarafından
Sen oglunu veya kizini sevmiyonmu bizde kaynana olcaz ve evladimizi o zaman da sevicez normal degilmi sence
tarafından
Sevgi değil konu kıskançlık
tarafından
Bende oglumu kiskanirim sahsen
tarafından
Neden
tarafından
Simdede kiskaniyom yani seviyorum
tarafından
Oğlun senın yanında karısını alnından öpse ne tepki verirdin peki? Kıskanırmıydın
0 oy
tarafından

Bence bir erkeginde ilk aşkı hep annesidir 

Eşim dün annesine mektup attı ve benim o kadar hoşuma gittiki hiçbir zaman istemem annesini deglde ilk olarak beni görmesini 

"Sen benim ilk aşkımsın kalbimin ilk sahibisin Esma bozuk atacak ama huseyinde onun ilk aşkı olucak demiss"

Ve bir annede aynı şekilde kalbini evlatları için eşit dağıtır bir elin parmaklari hangisine birşey olsa o acır 

Eşim hakkında kötü bir haber geldiğinde eşim biraz geç ararsa kaynanam hemen hastalanır

Onun için sen evladını sevmiyormusun?

Çok yanlış düşünüyorsunuz 

Eminimki sizin oğlunuz evlensin sizde aynısını yapicaksiniz 

ADI ÜSTÜNDE SENDE KAYNANA OLUCAKSİN!!

tarafından
Kıskançlık başka sevgi başka kıskananlar nolcak peki
tarafından
Kıskananlar da genelde gelinler yüzünden
Çünkü ogluda annesinden ilgiyi kesiyor sadece karısı oluncada öyle oluyor
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bnmki paraya aşık..parayi kim verirse onla çok samimi..vermeyene günahını vermiyor ♥️
tarafından
Ahaha cok hoşsun güldürdün
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Benim eşimin annesi eşimi hiç sevmez dile de getiriyor 
tarafından
A neden
(3,240 puan) tarafından
Istememis hic çocuğu olsun 2 kardeşler zaten 2. Oğlu olduğunda bebeği kundaklamış vermiş birine sizin olsun diye kayınvalidesi gitmiş getirmiş. Sizden nefret ediyorum diyor oğullarına açık açık
tarafından
Cok ilginç ve acı ne diyim.. :(
(3,240 puan) tarafından
Oyle canom malesef Allah babaannelerine rahmet eylesin o sahip çıkmış
tarafından
Allah rahmet eylesin :(
0 oy
(18,494 puan) tarafından
Genelde gençliğinde söz hakkı olmamış kadınlar söz hakkı eline geçtiği zaman artık kocadan soğumuş oluyor gençlikte yaşamadığı bütün hevesleri de oğlundan bekliyor benim çevremden gozlemlediklerimde böyle en azından oğlum beni gezmeye götürsün oğlum bana şunu bunu yapsın şeklinde gelini devreden çıkartıp ön planda olmaya çalışıyorlar normal dozajında sevenlere lafımız yok bizimde evlatlarımız var 
tarafından
Dozaj yok işte o kötü mantıklı düşünemiyorlar
0 oy
(879 puan) tarafından
oğlum benim tek aşkım  işte bu yüzden de gelinim Çook şanslı. onlar mutlu olsun diye herşeyi yaparım. Ama bazı kaynanalarınki aşk değil inat geline inat
tarafından
İnşAllah o gunleri görürsün niyetin güzel
0 oy
tarafından
Allah sana da erkek evlat nasip etsin anlarsın gerçi kız erkek farketmez evlat hepsi aynıdir anne için 
tarafından
Konu sevgi değil kıskançlık
0 oy
tarafından
Oğulları olduğu için olabilir mi
tarafından
Konu sevgi değil kıskançlık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 294 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 374 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (133 puan) tarafından soruldu

411,236 soru

12,378,823 cevap

43,022 kullanıcı