+4 oy
1,861 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Genel olarak iyi gecinirdik ama bu akşam yaptığı şey beni insanlıktan çıkardı ve kendime hakim olamayıp evden kovma durumu nda kaldım ki aslaaaaa yapacagim birşey değildi . Kızlar kayınvalidem bebeğimi aldı bu akşam sevmek için 2:aylık oldu bir kız bebek gazı var ben gazını çıkarıyim dedi tamam anne dedim bende kahve yapıyım mutfağa gittik eşimde sigara içiyor . Kızım bir anda ciyakk ciyakk  bağırmaya başladı ulann noluyoor dedim bir girdim ki içeri ne göreyim kayınvalidem kızımın altıni açmış serçe parmaginida zeytinyağına bastırmış kızımın poposundan Sokmaya çalışıyor ucunu neymiş kakasını rahat yapsinmis bir gördüm ki o manzarayı nevrim döndü kafamdan kaynalar sular döküldü eşimde geldi o esnada oda şok ben hemen bebeğimi kucakladim sen napiyorsun dememe kalmadan eşim bir bağırmaya başladı ama adamın kafasından ter çıktı sinirden ben öyle sinirimden oturup ağladım anne lütfen evine git bunun yolu bu değil kulak cubuguyla Cok hafif dokunduruyordum ben zeytinyağını zorlanmasin diye 2 aylık yaaa 2 aylık bebeğimin poposunu parmaklamaya çalıştı resmen ya vajinasına gelseydi Allah korusun ciddi anlamda oturduk eşimle sinirden ağladık bundan sonra nasıl davranicam hiç bilmiyorum ama uzun bir süre gorusmeyi düşünmüyorum 

68 Cevaplar

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Allah'ım yani daha neler duycaz memesini emiyor mu diye veren kaynana vs. Şok oldm cnm kimseye emanet edilmiş bu devirde Cnm gözünden ayırma kim olursa olsn. 
tarafından
Vallahi kimseye guven olmuyormuş bir kere daha anladık en acı şekilde
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Doktorumuz bize şunu söyledi etraftan çok duyduğum için zamanında sormuştum.. zeytinyağı ile sadece poposuna bakım yapmış olursun çubuk vs sokma asla mamasıns her ölçek mama için bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz demişti sizde eğer anne sütü alıyorsa sağdığınız süte koyabilirsiniz veya bebege verebilirsiniz çok az  aklınızda olsun bu bilgi nacizene.. gelelim ikinci konuya bende olsam kovar kıyameti koparır ve asla görüşmezdim asla ne münasebet yani böyle bişey yapmaya nerden cesaret alıyorda yapıyor ya zarar Verde ya mikrop kapsa ya çocuk ani bir hareket yapsa ve sonuç kötü oldu bu dediğim kulak pamuğu içinde geçerli şimdi hareketsiz olabilir ama her ay daha da hareketleniyor..Allah akıl fikir versin şu büyükler bi ellerini çeksinler artık bebeklerin üstünden
tarafından
Kulak çubuğunun ucuyla dairesel haraketler yapıyorum poposunun kenarına uyarilsin diye bu parmağını sokmaya çalıştı deliricem aklıma geldikçe
0 oy
tarafından
Ayy ruh hastasi kadın ya makatta yırtılma olsaydı neyin kafasını yaşamış bir kulak çubuğu isteyip beraber yapabilirduniz
tarafından
Olsaydı komple kolumu sokardim ona ama Allah'tan ki birşey olmadı yarın doktora gidxez
0 oy
(619 puan) tarafından
Okurken kan beynime sıçradı valla seni dusunemiyorum. Ya bagirsagi yirtilsa hicmi dusunmuyor. Fitili bide 4 e bolerken o aylarda. Gorusmem canim gerçekten görüşmem 
tarafından
Ki ben daha fitil mitil bile atmadım sadece zeytinyağlı kulak copuyle dairesel haraketler yapıyorum poposunun kenarlarına ki uyarılsin rahat yapsın diye . Deliricektim yani
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ay rezalet daha neler duyacağız kıyamam yavrum ya canı yandı demekki çocuğun pis karı valla orada olsam dalardım o kadına sen az bile yapmışsın.
tarafından
Geberticektim diyorum sana kolumu komple sokardim onada eşim çok sinirlenince ben bi tık frenledim kendimi
0 oy
(616 puan) tarafından
Daha da bişeye şaşırmıyacam diyorum ama olmuyor yine şoktayım bu nasıl bir cahillik yaa
tarafından
Çok bilen cahil bu
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Sorsan biz on tane büyüttük derler
(1,949 puan) tarafından
Parmak sokarak büyütmüş iste pis kari
tarafından
Allah'a emanet büyütmüş
0 oy
(603 puan) tarafından
Ya o mekanizma çok hassasmış kulak çöpü bile doktor çok zorda kalır artık bebek kıvranırsa yap demişti ki kadın parmak sokuyor. Ay Allahım ya. Eşim sağ olsun tüm çevreme annesi dışında kimse çocuğuma müdahale etmeyecek. Biz artık internet anne babasıyız ne uygunsa uzmanından öğrenir uygularız diye konuşmuştu. Sağ olsun kimse hiç birşeye müdahale etmedi. Hatta kayınvalidem kızım bir bak ne yazıyor nette doktorlar der kendiyle ilgili durum bile olsa. Geçmiş olsun.
tarafından
Buda edemiyordu mutfağa gittiğim Aralık'ta yapmaya çalışmış
0 oy
tarafından

Tövbe tövbe minicik bebeği bırak kimseye yapılacak bişey değil çok bilmiş gibi davranıp cahilin önde gidenleri şu Kaynanalar. Bence artık görüşme ve asla bebeğini kaynana teslim etme onları yan yana tek bırakma:ermm: ay ne saçma sapan şey o madem tuvaletini yapamiyo bir çay kaşığı zeytin yağı içir kulak çöpüyle hafifçe sür parmak ne ya ay ben okudum şuan sinir krizi geçiriyorum tahammülüm yok böyle insanlara karşı:ermm: büyük geçmiş olsun cnm ❤️

tarafından
Saol canım . Geberticektim eşim çok sinirlendi ben o yüzden bı tık sakin kalmaya çalıştım
tarafından
Çok zor bir durum iyi sakin kalmışsın cnm ☺️
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Ay delirmişmi yaaa insan biraz mantıklı düşünür tecrübeliyiz biz biliyoruz diye diye su çocukların başına bi iş getiricekler 
tarafından
Bokk biliyor çok bilen cahil bu bokk kafalı
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Evt kuzum parmakla değilde kulak copuyle dokunsa neyse parmak sokmak ne demek 
tarafından
Gerizekalii ağır konusucam şimdi gece gece aklıma geldikçe deliriyorum
0 oy
(15,936 puan) tarafından
Tövbeler olsun nasıl bir zihniyet bu ya Allah'tan vaktinde gelmişsin
tarafından
Mal zihniyet
0 oy
tarafından
Canım oğlum 17 aylık. Kaynanam dahi olsa annemden başkasına ( ki onada sayılır birkac kez ) altını açtırmamistim. 

Dün kaynanam bir anda oğlumun altını almış. Odaya girdim oğlumun bezini yerde gördüm. Altını mi değiştirdiniz dedim sert bir şekilde. Umarım anlamistir o anda bile o kadar sinirlendim ki. Çocukların uzuvları herkese açılmaz. Hemde salonda misafir yanında açmış. Kendi kendime delirdim. 

O tabloyu görsem ağzına bile s.ıcardım cooook net. 
tarafından
Altını asla kimseye actirmadim mutfağa gittiğim Aralık'ta yapmış
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Tam bir kör cahil
tarafından
Çok bilen cahiller varya bu ondan
0 oy
tarafından
y sok oldum bnce bidaha verme çocuğunu allhdan eşin de sendn yana olms bazi tipler susardi ucuz atltmsn ya 
tarafından
Eşim çok sinirlendi bir baktım ki sac diplerinden ter çıkıyor sinirden o yüzden ben bı tık daha sakin kaldım annesi olmasa geberticekti
tarafından
Valaha bn olsam dusenmiyorm ya parmak sokmak nedir
0 oy
tarafından
Töbe töbe        
tarafından
Yaa gerizekalı işte
0 oy
(135,485 puan) tarafından
makatta catlak bile olabilirdi ayy cok gecmis olsun 
tarafından
Allah'a şükür olmadı kontrol ettim yarında doktora gidicez
0 oy
(658 puan) tarafından
Saçmalığın daniskasi yemin ederim ben bile okurken kafamdan sıcaklık çikti. İyi yapmışsın ben o manzarayı görsem nevrim döner üstüne saldirirdim direk sakasiz. Bebeğin nasıl şimdi? Makatina baktın mı yirtilma çatlak falan varmi?
tarafından
İyi canım Allah'a şükürler olsun uyudu yarın gidicez hastaneye çocuğumun dili titredi ağlarken halada ugrasiyor bebek o kadar ağlıyor Allah'ım deliricektim gidip ağzına burnuna siçasimm varda işte
(658 puan) tarafından
Esin madem gereken cevabı vermiş sen kızının mutluluğuna sağlığına bak canım etraf ne derse desin eşinle konuş anlaş nasıl davranacağınızı ne tavır alacağınızi kaynanana karşı. Ama bir tavır koyun mutlaka bilsin hatasını. Çok geçmiş olsun
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Yemin ediyorum 4 aylık kızım var ates çıktı şuan kafamdan bu nasıl bi mantık Allah İn cezası cahillik böyle mi bakmışlar kendi doğurduklarına 
tarafından
Zangir zangir titredim sinirden ama eşim çok sinirlenince ben durdurdum kendimi
0 oy
tarafından
Ay okurken ağzım açık kaldı valla ya
tarafından
Gerizekalı işte çok bilen cahill
tarafından
Kız valla kahvaltı hazırlıyorum şu an,aklımda hala okuduklarim,atamadım ay aklımdan... İyi demi bebiş şu an bi sıkıntı yok... İnşallah da bişey olmaz ya
tarafından
İyi canım merak etme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 226 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asya Ceferova (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 191 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yigido (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 373 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,247 soru

12,379,080 cevap

43,032 kullanıcı

Kategoriler