Merhaba yaksamlar hanimlar oncelikle ben mujde miran ve melek nurun annesiyim oglum 4 buçuk aylık kızım da 4yasinda kizlar çok uzatmadan burda bulunan her kese sesimi duyurmak istiyorum bana ozelden mesajda yolaya bilirsiniz bir iki hafta oncede yaydim is ilanini bazi bayanlar beni dolandirici sandi adresim sikayet etikleri için yeni adres acmak zorunda kaldım bayanlar ben DrClinic marka urunlerine üyeyim oturduğum yerden parakazaniyorum çok şükür ben burdan tam deday bilgi veremiyorum ama sosyal medyalarim var rica ediyorum ilgilenin derim benden gelin urunsatin alin demiyorum uye olup benim gibi evde oturduğunuz yerden para kazanin ben de uye yim vehem kampanyalardam faydalaniyorum hem musterilerime satis sunuyorum ayrica pirim de kazanyorum hanimlar detaylı bilgi için bu biris ilanidir adim mujde özellik
Istigram dan da ulasa bilirsiniz mujde.m.madresim bu ben oldugumuhemen anlarsiniz Drclinic yaziyor
Face adresim melek nur ozcellik yinede mujde yaziyor olmadi ozeldenyazin numaramı verebilirim kizlar inanin bana lutfen bende aneyim ve oturacagima oturdugum heryerden elimden geldiğince caba sarfediyorum eminim sizlerde inanin guvenin cogukisi inanmiyor çünkü ama lutfen deneyin hemen üye olun demiyorum vasap gruplarımız var ayrica gurup sahasi müdürümüz unvanlarimiz ekip arkadaslariz anlicaginizdr clinic ailesi ne calismaya davet ediyorum