0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (797 puan) tarafından
Kızlar ben 40 haftalık hamileyim 21 haftadan sonra şehir hastanesine geçtim memnundum ilk başlar ama iki haftadır doktorlar farklı şey söylüyo ben sürekli gittiğim doktora, randevu bulamadım başka Bi doktora gittim geçen hafta minik bebek falan dedi hatta buraya post açtım sonra bugün tekrar kendi doktoruma gittim öyle bişey yok dedi eşim işten eve geldi ve 21 haftaya kadar gittiğim doktora, gidelim dedi o doktor da özelde çalışıyor eşim galerici olduğu için Bi ay Bi ayını tutmuyor maalesef bende o yüzden şehir hastanesine gitmek istedim maddi olarak şimdi eşim o doktora gidelim eğer o da şehir hastanesindeki doktorun dediğini derse şehir hastanesine devam et yoksa özel doktoruns devam et doğumu orda yap ne olursa olsun diyor ama ben doktora hiç sizden ayrılacağım şehir hastanesine gideceğim falan demedim doktor da her hastasını hatırlayan unutmayan birisi şimdi bana neden gelmedin derse diye çekiniyorum sizce utanılacak Bi durum mu içimde Bi çekince var :(

6 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Anamlara gittiydim yeni geldim dersin ☺️☺️ 

Doktor sormaz emin ol 

(797 puan) tarafından
Kız e nabıza düşüyor ya oraya muhakkak bakar o :) sen, nerelerdeydin diye sorar çünkü tanışmışlık da var :) utanıyorum ister istemez ya aslında, gitmek istiyorum içim rahat etsin diye ama işte, :)
(4,876 puan) tarafından
O zaman paran çok yükselmiş bende de para yoooduu gelemedim de ☺️
(799 puan) tarafından
E nabızı indirip
Gizliye alırsan doktorlar senin istemediğin dıyında bişy göremez;)
Buda benden kıyak zana
-Reklam-
0 oy
(515 puan) tarafından
Direk doğruyu söyle canım durumunu nolcak ülkenin halı belli
0 oy
(849 puan) tarafından
Bence açıkça o ay maddi durumunuzun el vermediğini söyleyin, bunda çekinilecek birşey yok..
0 oy
(895 puan) tarafından
Bu tarz aksamalarin nedenini inan sormuyrlaemen fazla diyecegi sey su tarihte gelmissin diye hatirlatmasi olacak.rahat ol cnm.
0 oy
(7,932 puan) tarafından
çekinme canım maddi açıdan gelememe durumunu tahmin etmiştir zaten öyle bişey demez

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
26 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 595 göst.

410,136 soru

12,331,942 cevap

39,245 kullanıcı

Kategoriler

...