0 oy
515 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhaba kızım 3 buçuk yaşında yeni bir kardeşi oldu bizde evde skikmasin sosyallessn diye kreşe yazdirdik ilk zamanlar çok istekliydi 1 hafta gitti herşey yolundaydı bugün öğretmeni beni aradı Esra 2 gündür çok mutsuz annem kardeşim doğunca beni kreşe verdi gibi kelimeler ediyormuş bu durum beni çok üzdü kendimi çok suçlu gibi hissediyorm ama herşey onun mutlu olması icinddi.. gidip arkadaş ortamına girmesini birşeyler öğrenmesini çok istiyordum bugün böyle birşey duyunca oturdum hüngür hüngür ağladım çocuğu böyle olan varmi olunca nasıl bir yol izlediniz
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence almalisin geri yaşı biraz anlayınca verirsin onun için çok erken 
(116 puan) tarafından
Pedegog şuan ideal yaş dedi
-Reklam-
0 oy
(799 puan) tarafından
Vallacnm bende seneye vermeyi düşünüyodum

Evde bebekle bi yere çıkamıyorum parka fiyan çıksakta kızım 29 aylık bazen yürümek istemiyor filan

Oyun oynasın ürkadayı olsun diye düşünmüştüm
(116 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim canı çok skiliyor o yüzden verdim çokta mutluydu şimdi ne oldu bilemedim
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Kardeşi doğmadan kreşe gitmeye başlasaydı bu düşünceyi kapilmazdi ama cok yanlış zamanda kreşe göndermişsiniz,ihtiyaçlarını tek başına hallediyo olabilir ama sizin ilginize onunda ihtiyacı var biraz kardeşiyle vakit geçirmeye müsaade etseydiniz 
(116 puan) tarafından
Kardeşini dövmeye başladı canım mecbur bebeğin başında bekkiyordum çok hırçın oldu daima onunla ilgilendim bebek olunca evden cikamiyordum oda skikiyordu  kreş onun için faydalı olacağını düşündm çünkü bende kreşte çalıştım faydası çok kızımda çok istekliydi ama birden biere noldu anlayamadım
0 oy
(122,392 puan) tarafından
keske dogumdan once verseydin krese bebek gelince verdin icin dislanmis hissetmis
(116 puan) tarafından
Bunu nasıl toparlicam bilmiyrm pedegog geçici olduğunu söyledi ve bol bol konuşmalısınız dedi
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Senin  yerinde  kim  olsa  üzülür ağlar  ama  böyle  düşünme  oğlumda  kardeşi doğduktan  birkaç  ay  sonra  bana  öyle  demişti  şuan  geçti bu durum  emin  ol  ben  8. Sınıfa  giden  koca  kızın kardeşini kıskandığını  ve de onun  gibi  ilgi  istediğini  gördüm  istersen al şimdi  okuldan  seneye  ver  ya da  Birazcık  gitmesin  evde birlikte  olun  kardeşiyle  ilgilensin  birlikte  yapın  kardeşiyle  ilgili  be varsa emin ol  geçiyor  böyle  demesi  çok  normal ;)

(116 puan) tarafından
Canım ogretmeni alirsan soguyabikir dedi haftasonu güzel değerlendirin dedi
0 oy
(50,771 puan) tarafından
Kiyamam ya vicdanın mafolmustur. Arkadasimin kizi da hala kabullenmedi bebegi
(116 puan) tarafından
Çok kötü oldum ogretmen anlattıkça gözlerimden yaş geliyordu
0 oy
(11,217 puan) tarafından
canim benim.k8zim1 yasindan beri.krese gider ustelik cokta sever ben 5 ay once  dogurunca kreste agliyormus ilk zmnlar. ogretmenleri neden dediginde annemi ozluyorum diyirmus. yani akki evdwydi yeni yeni alisti benim evde baska bir cocukla olmama
(116 puan) tarafından
Normal değilmi canım bu durum.. çok endişeleniyorum açıkçası Aklım hep onda sürekli foto istiyorum
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Ya canım keşke bir yıl sonra gönderseydin kendini dışlanmış hissetmiş kuzum benim bu sene göndermesenmi yada konuşsan gitmek istiyormusun istemiyorsan gitmek zorunda değilsin orda arkadaşların olsun istemiştim ama evdede kalabilirsin filan gibisinden 
(116 puan) tarafından
Ya video filan atıyor öğretmeni çok eğleniyor meselaa alsam bu defa evde yine aynı modda olacaz pedegog bile onermiyor
(7,438 puan) tarafından
Sen konus canim direkt alma ama istersen gitmeyebilirsin diye ara ara iyiki senin gibi bi ablası var kardesin cok sansli seni cok sevicek sen ona oyun oynamayi öğreteceksin diye konusmalarla onu sevdiginizi dile getirin dışlanmis ilgisiz kalmis hissetmesin kendini
(116 puan) tarafından
Haklısın cnm
0 oy
tarafından
3bucuk yas kucuk kres icin uzmanlar 4bucuk yasinda verin diyolar
(116 puan) tarafından
Kreş pedegogu uygun demişti
tarafından
Allah allah demekki kizin istemedi canm eve bi yardimci tut ev işlerini yapsin yemegi yapsin sende cocuklara bak
(116 puan) tarafından
Önceden çok istekliydi şuan neden böyle oldu onu çözemedim
0 oy
tarafından

Kıyamammm yaa:ermm:

(116 puan) tarafından
Aynen kuzum bende çok üzüldüm
0 oy
tarafından
Bellki farkında olmadan yapmışsın ewt en büyük hata malesef.. kresten al bence cnm..

Benim.oglaninda odasını ayırmam gerek kızım bir yaşında ..oğlum bizimle uyurdu hep odası çok soğuk diye..bu sene ısıtma işini halledic işte bahara odasına gecicek..kızımıda koyucam ayni odaya sırf kardeşim geldi beni yolladılar diye düşünmesin diye.. 
0 oy
(564 puan) tarafından
Canım benim kızım da 3 yaşında yeni kardeşi oldu kreşe verecektim evde sıkılıyor diye araştırdım yeni kardeşi olan çocukların kreşe verilmesini psikologlar tavsiye etmiyor çocuk kendini dışlanmış hissediyormuş o yüzden vazgeçtim bende seneye verecem inşallah 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 681 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
12 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 587 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,921 göst.
8 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Hanifehtc (97 puan) tarafından soruldu

403,656 soru

12,093,743 cevap

36,388 kullanıcı