0 oy
2,253 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar 11 haftalık gebeyim hemen hemen 2 aydır eşimle beraber olmadık istemiyor yani doktor yasakladı tamam seks yapmayız da sevişmek de istemiyo yani bende aksine genelde tiksinirler istemezler bende de aşırı bir istek var napcam nasıl bir hal alayım mesela ben yaklaşıyorum sevişelim diyorum istemiyorum diyor opusuyoruz sadece karnında çocuk var diyor onun yaptığı gibi mi yapsam uzak mi davransam biraz

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Millet ilk üç ay kusar başını yastıkdan kaldıramaz. Hadi bulantı olmasada ağır iş yapmaz bebeğe bişey olmasın bu buraya gelmiş kocasıyla köşe kapmaca oynadığını anlatıyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erkeksin sen 
0 oy
tarafından
Burdakilere bedava tuz dağıtcam ben artık olmucak böyle herkes tuzlansın bi kocalara reset atalım kendimize gelelim :D
0 oy
(879 puan) tarafından
hamilelik hormonlarından kaynaklı cinsel isteğinde artış olmuş bu çok normal. Eşin tedirgin olabilir Ama riskli gebelik değilse birlikte olmanızda bi sakınca da yok Benim ilk gittiğim doktor 9 ay yok demişti Ama 2 hafta sonra başka doktora sordum ne alakası var düşük riskin yok İlişkiye girebilirsiniz çok zorlamadan diye. kısaca senin durumunda eşininkide normal. Ona güzelce açıkla zaten 1 hafta sonra 3 aylık olacaksın . Eğer yinede yaklaşmıyorsa sende isteme Bu sfer havaya girmesin
0 oy
tarafından

Erkekler gebelikte eşlerine yaklaşmaktan korkuyorlar ya. 2 hafta sonra doktorunuza sorun az kalmış cnm. 

Sunuda soylim esin hakli sevişince bile dusuk riski yuksek olabilir rahmi dürtuyo sonuçta 
(94 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Babalik ic güdüsü simdiden yerlesmis demek ki zorlama bence her kadin bir degil bazilari tiksinir bazilari daha istekli olur. Sorunda herhangi bi artniyet gormedim ama yeni uyesin ya linclenmeye cok musaitsin tanınan birisi bunu sorsaydi herkes akıl veriyo olurdu
(94 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Hesabı açıp 1 saat içinde bunu sormnz 
0 oy
(795 puan) tarafından
Bence sen budurumunu daha farklı bi dille anlata bilirdin bütün özelini söylemişsin anladik kimse bir birini tanimiyo ama bu kadar da açık olunmaz ki ayıp denilen bisey var bide burayı ne zanediyolar öyle akkilarina ne gelse soruyorlar saçma sapan 
(795 puan) tarafından
Burda millet merak ettikleriyle ilgili sorular soruyo bir birimize bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz sizinde isisniz yok soracak sorunuz yok yok iliskim söyle böyle girip okuma da diyosun ama ben böyle sorularla karşılaşmak istemiyorum rica ediyorum sizde bi daha böyle şeyler yazmayın
(94 puan) tarafından
Ya bakma geç o zaman girmek zorunda değilsin okursan migden bulanır okumadan geçersen sıkıntı olmaz senin icin
(795 puan) tarafından
Niye ben senin  burdaki bu kadar kişi rahatsız etmeye hiç bir hakkin yok
(94 puan) tarafından
Niye rahatsız oluyorlarsa okumasinlar yorum yapmak için yorum yapmasınlar kendileri çok edeplilerya seksin opusmenin ne olduğunu bilmiyorlar filmlerde de öpüşüyorlar filmde izlemesinlwr ahlak bekçisi kesiliyor herkes
(795 puan) tarafından
Neyse Ben seninle burda boş muhabbete giremem
0 oy
tarafından
Sevisme işini eşinle konuş kız
0 oy
(2,123 puan) tarafından
at çişiyle keçi bokunu iyice karıştır içir bak gör gerisini tövbe estagfurullah 
(929 puan) tarafından
Hahaaasüper cevap duvara tırmansın
(2,123 puan) tarafından
:) :) yapar mapar bide
0 oy
(929 puan) tarafından
Sen ya dalga geçiyon burdakilerle yada erkeksin yada degişik bir şey üslüp gerek biraz her kez neyin ne olduğunu tabi bilir git duvara tırman 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Vay anasını millet linç için bile olsa ne kadar çok cvp almış çok zor durumda olanlara bu kadar cvp vermiyonuz heee :ermm:

tarafından
Aramizda 1 hafta varmis benim oglum da 3 mart dogumlu❤
(7,617 puan) tarafından
Allah bağışlasın Doğum Günü geldi çattı
tarafından
Amin canm cumlemizinkini insallah sen hazirlik yapmaya basladin mi dogum gunu icin
(94 puan) tarafından
Evet burdakiler o kadar edepli insanlar gibi 3 yorumdan ikisi edepsiz diyor insanları anlam veremiyorum koskoca başlıkta yazıyor öyleyse girme canım Allah Allah zorla gir yaz demiyorlar
tarafından
Bosver kiz salla gitsin
0 oy
tarafından
Hoşgeldinnnnn fakeeee :)
0 oy
tarafından

Erkeksin sen. Lütfen  şuradan insanca ayrılır misn 

0 oy
tarafından
Ne kadar duskunsun valla ne diyimki 
(94 puan) tarafından
Ya afedersin ama gerçekten salaksın hala cevap mi yazıyorsun postuma
tarafından
La dünkü b.ok adammi oldun başıma yorum yapalım diye açmadn mi postu, kuseceksen oynamayalim ? Kocan seni bipmiyor diye mi bu agresiflik
(164,072 puan) tarafından
neden isinize gelmeyen yorumlara agrasif cvplar veriyosunuz
tarafından
Soru sorarlar cevaplarsin niye yazıyorsun olur sevdosum:)
valla oyle hem cevap veriyoz hem azar isitiyoz
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Gebelik te ilk 3 ay riskli oluyor ilişki eğer Dr da yasakladiysa buna uymaniz gerek eşinde doğal olarak bunu bildiği için uzak durmayı tercih ediyor.. benim eşimde tam tersi son aylarda korkuyordu bişey olcak diye 
(94 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(86 puan) tarafından
Yaw Allah aşkına farkında degilmisiniz bu sahte hesap. Daha 2 saat önce açılmış ve ilk sorduğu soru cinsellik. Ulan desemki hadi sahte değil. Ama bir kadın bu kadarda düşemez ya bu kadarda edepten yoksun olamaz. Gerçek biri üstün körü sorar sorunu. Böyle detayına inip ballandıra ballandıra anlatmaz !
(94 puan) tarafından
Ya bu yuruyun gidin edepten bahsediyor bir durumu paylaşıyoruz madem edepsizse giripde cevap yazma koskoca cinsellik yazıyor niye merak edip giriyorsun edepli insan hayır bilmediğiniz şeyleri mi söylemişim
(86 puan) tarafından
Sende kıtlık var sanırım. Ben orda ballandıra ballandıra anlatılmaz demişim. Cinsellikten soru sormak edepsizce dememisim. Aklın olsa doğru dürüst bir daha okur ne demek istediğimi anlardın. Belliki sende o da yok. Ulan soruyorsan edebinle sor. Neye bize ilişkinin detayını anlatıyorsun.  Edepsiz olan ben değil sensin. Başı çekiyorsun maşallah.!!
(86 puan) tarafından
Ha bu arada burda bunca cevap varken. Bı benim verdiğim cevapmı zoruna gitti. Doğru söyleyince birşeyler oluyor Sana tabi
0 oy
ne diyim bilemedim
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz 

Fahrettin Koca.....
puuhahahaaa

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 3,533 göst.
0 oy
3 cevap 488 göst.
18 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esoss2344 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,134 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 5,726 göst.

Kategoriler

1,493,349 soru

24,400,031 cevap

350,061 kullanıcı

...