Eşimle asla anlasamayiz ama ne onunla ne de onsuz nisanliyken bile defalarca Nisan atma esigone geldik ama gelin görün ki çok kuvvetli cekiim mi diyim zitligin çekimi ne derseniz deyin kopamiyoruz .ailem arkamda maddi manevi hani bu tarz kaygılardan dolayı da durmuyorum ondan ayrılsam bı gün duramiyorm oda.diyo sen de hemde.otobuse binmeden geri döneriz kendine macera.arama değişik bı çiftiz
Neyse konu bu değil esim gidiyo görevlendirmeye bilen bilir zaten uyuyamadım dilimde şarkımız bi yanda sigaram o gidince.egde beni kim eglicek teselli edenim kendine gel diyenim de olmayacak bu sefer gurbette
İnanır mısın aynı şey bendede var ailem maddi manevi arkamda ama ben onsuz nefes alamıyorum sanki bana iyi geliyor ne kadar kavga etsekte ne kadar sorunumuz olsada ne kadar hayattan zevk alamasamda bazen onsuz kafayı yiyiyorum bir ay ailemin evine döndüm boşanmak istedim ama o bi ay içinde ben kafayı yedim aklı başına geldi döndü o zmn ama şimdi yine aynı huyunda bende şiddet aldatma içki kumar olmadığı müddetçe diğer huylarına susuyorum artık
Bu arada şarkı çok hoşuma gitti . Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi..
1,486,417 soru
24,300,939 cevap
344,056 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın