0 oy
1,057 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (322 puan) tarafından
Kızlar ben 22 haftalık hamisim  ve elimden geldiği kadar eşimle beraber herşeyimizi kendimiz alıyoruz. Ama burda veya cevremde görüyorum ve duyuyorum da herkezin annesi beşiği dolabı ne biliyim nevresim yeleği patigi olsun kıyafet feln olsun hep alıyorlarmış. Biz 7 kardeşiz ve ben bir tek kızım. Kaynanamda  eltim nerdeyse kimsem yok zaten kendi başıma biseyler yapmaya çalışıyorum sorup soruşturup  acaba sizin annelerde böyle mi

Bu arada annemin ilk üç bebegi doğduktan sonra ölmüş 

24 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Evet canim benim annem ilk dogumumda bir oda dolusu esya getirdi kizima kupe falan aldi yani yapmasi gerekiyor senin anneninde tabi imkani varsa
(322 puan) tarafından
Kız aslında istediğimden değil ama yinede insanız sonuçta yinede bisiler bekliyorz ha bunu da annem aldı deriz degerimz artar da neyse hayirlsi olsun inşallah bakalim.
(343 puan) tarafından
Annem aldığı halde benm kaynanam ne aldıki diyo hiç almasa ne olurdu acaba :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sağolsun benim annemle babamda bebegimin çamaşır deterjanina kadar herseyini aldılar  bebek arabasını falan da alacaklar daha 
(322 puan) tarafından
Ne güzel maşallah  canm sağlıkla kucağına almayı nasip ettisin inşallah  . Bekleyelim bakalım ☺
0 oy
(523 puan) tarafından
Nooo bacim nooo
(322 puan) tarafından
Valla mı sende mi vayyyy
(523 puan) tarafından
Benimki bi tek mevlidini yapacakti da ben istemedim sonra bozustu aramiz.
0 oy
(616 puan) tarafından

Allaha bin kere razi olsun annemden onu zamaninda cok uzdugum icin pismanim . Ama oglum dogmadan almaya bir basladi besiginden bezine kadar :) besik benim istedigim vardi 1.000 Tl diye ben pek taraftar degilim ama saglsun annem aldi simdide bana her gelisinde ya evime alisveris yapar yada ogluma 2ser takim hediye alir allah razi olsun . Abiminde kizi var onada ayni sekilde . Bayramda ikiser bayramlik + harclik verdi dusunmesi bile yeter ayriyeten dogum yaptim diye bana 2.100 Tl ye bileklik alip oglumada kunye yaptirdi 700 Tl ye

(322 puan) tarafından
Ne güzel sevindim senin adına. Olsun bakalım hayirlsi olsun inşallah  bekliyoruz
(616 puan) tarafından
Sagl cnm seninkide yapar merak etme insan sadece bekliyor iete

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 527 göst.
0 oy
19 cevap 532 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,414 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy