Dün doğum günümdü annem ve eşimle kutladım. Ne arayanim oldu nede yazanim. 3 -5 kişi haricinde
Buna biraz üzüldüm. Ama olsun
Burda sizler kutlarsiniz bir nebzede olsa mutlu olurum umuduyla paylaşayım dedim
Annem tuğra kolyesi almış. İlk gördüğümde ağladım. Herkes için bu kadar degersizken annemin 1-1.5 yıl boyunca para biriktirip bana bu kolyeyi alması beni hem sevindirdi hemde masraf ettiği için üzüldüm. Birde bana tuğrası küçük kızım kusura bakma param buna yetti dedi. Buna çok ağladım. Halende yazarken gözyaşı dokmemek için tutuyorum kendimi ...
Hayattaki tek varlığım beni her koşulda seven , yanımda olan, sesimden bile üzgün olduğumu anlayan mutlu etmek için birşeyler yapan canım, kanım, herseyimm.
Bütün annelerin ellerinden öpüyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.
Utanıyorum. Anneme maddi olarak yardımcı olamadığım için kendimi sucluyorum. Elimden geldigince birşeyler alıyorum durumum neye yetiyorsa ama yinede bir evlat olarak annemin yaptıklarının(manevi) , aldıklarının yaninda benimkiler bir hiç evet anneler karşılıksız yapıyor ama huzunleniyor insan yinede.
Dün doğum günümü kutlarken yine gözlerim babamı aradı içime attım (öleli 19 yıl oldu).
En güzel günümde kendimi uzmeyi nasıl başarıyorum bilmiyorum
Doğum günün kutlu olsun nice hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı yılların olması duasiyla Âmin
Babanada ALLAH'tan rahmet diliyorum
Annenede kurban olduğum RABBİM hayırlı sağlıklı Salih bir ömür ihsan eylesin
Eşin ile de bir ömür mutluluk diliyorum
Senin annene hayranim çok öpüyorum ellerinden
Doğum günün kutlu olsun nice senelere İNŞALLAH
Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu saglikli guzel yillarin olsun insallah ❤ kolyen de gayet hoş zarif kocaman olanlar guzel degil benim var takamiyorum mesela. Bu arada gecen gun ne aldigini paylasacaktin biz de şok olacaktik hala paylasmadin alacagin olsun
1,493,111 soru
24,396,463 cevap
349,762 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın