Dün kanamam oldu gebeyim kaynanam yanımdaydı hemen eşini aradı eşi de dediki hemen üst kattalar kapıda arabaları da var gelini hastaneye goturelim kanaması oluyor dedi kapattı telefonu yukarı çıktı kaynanam assagi inince dediki ezgi ambulansı ara ambulansla giderim ben o derece kotuyken pislik kinci beni hastaneye götürmedi bende kendi babamı aradım gecenin 1inde annemle babam geldi hemen götürdüler hastaneye eşim babasına çok sinirlendi. 50 yasndaki adam belki daha fazladır ne kadar ayıp ya ben fazla kanama gecirseydim ambulansla iki kadın birde özel hastaneye gidiyoruz zaten ambulans özele götürmüyor direk devlete devlette de perişan olurdum eşimde gece geç geliyor çalışıyor o yüzden şuanda kusmaktan bayilicam eşim çalışıyor sabahtan beri tek lokma yiyemiyorum eşime dedim gelince hemen gidelim doktora dedi bu sefer yukardakilere minnet etmeden taksiyle gidelim dedik gece eşim çok düşüyor üstüme çok üzülüyor bebeğe ve bana bişey olcak diye o kadar kötu bir insanmis ki babası şuanda söylemek de istemiyorum yukardakilere düşünsenize kapıda araba var ambulans çağırsinlar diyor hamile kadına bu yapılır mı Allah görüyor