0 oy
1,049 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biraz saçma gelebilir size ama çok merak ediyorum bir birikimi olmadan bir mucizeyle veya ne bilim  bi şekilde ev sahibi olan oldu mu aranızda benim hic umudum yok olacağıma dair siz oldunuz mu sanki hep kirada kalacam ölene kadar gerçekten insanların bana acıyarak bakmasindan biktim sirf kiraciyim diye yoksa çok şükür hic biseye muhtaç olmadim bu güne kadar...

31 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Biz de kiracıyız eşin zengin değilse durumu yoksa çalışır çabalar 40'ndan sonra bi ev yapar belki ne hallerde mucize işi değil bu evlendiğin kişiye bağlı birazda :) 
-Reklam-
+1 oy
(10,709 puan) tarafından
Rabbım ummadığın yerden ummadığın Bi kapı açar da şaşırır kalırsın ama dünya malinada o kadar önemseme evinde sağlığın huzurun varsa çorbanda kaynıyorsa en büyük mutluluk budur
tarafından
Çok güzel konuştun keske herkes böyle düşünse
(10,709 puan) tarafından
Yorumları okumadım hic
tarafından
Yorumlar için demedim canm çevrem için
(10,709 puan) tarafından
Haa evet maalesef insanlar mala tapar olmuş ve ev sahipleri faiş fiyatlara evlerini kiraya veriyor ne olurdu sanki evlerine 3 5 sene zsm yapmasalardi
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Mısır da dede mirası yoksa hayır 
tarafından
Allah iyiliğini versin
(7,620 puan) tarafından
Allah nasip etmeyeceği seyin hayalini kurdurmaz der hz Osman neden olmasın mucize bekleme isten artmaz dişten artar
0 oy
(5,125 puan) tarafından
İnşallah hakkında hayırlısı olsun
tarafından
Amin hepimizin inşallah
0 oy
tarafından
Çok saçma kiracıya.niyr acıyarak bakıyorlarmış. Veren allah belli olmaz Allah gönlüne göre versin ama etraftaki boş insanları boşver 
tarafından
Bence de öyle ama iste dediğin gibi boş ınsanlar Allah razı olsun
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Yani sağlam bir dayanağımız yoksa anca konut kredisi ile falan kira öder gibi o şekilde olursunuz canım Allah yardımcınız olsun
tarafından
Nasip olur insallah
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Sanmam bı mucize felan olmaz kendimi kandırmayı bıraktım artık biz ev mev alamayiz ☺️
tarafından
Umutsuz bir vaka daha :))
(14,855 puan) tarafından
Evet kestim çünkü ☺️
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Valla hiç bir birikimimiz yok evimiz de ... ama annemin de hiç birikimi yoktu sonra baraj mevzusu cıktı ve herkesin yeri kadar insanlara para verildi annem de bu vesileyle ev almış oldu.  Yani demem o ki Rabbimin mucizeleri bitmez bu konuda da hiç bir konuda da .. ben hep öyle düşünürüm 
tarafından
Inşallah canm rabbim hepimize nasip eder
(4,158 puan) tarafından
Inşallah.. Allah'tan ümit kesilmez canım sabir ve zaman
0 oy
(134,286 puan) tarafından
olur tabi sen duani et dua etmeyi nasip eden rabbim evide nasip eder
tarafından
Insallah canm rabbim hepimize nasip etsin
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Aynı mucizeden banada lazım:(
tarafından
Insallah canm insallah
(7,780 puan) tarafından
Bazen çok zoruma gidiyor sekiz senedir kiradayım sonu gelmeyecekmi diye düşünüyorum:(
tarafından
Bende 5 yıldır kiradaydm ve simdi babam gilin kiracsym olmaz olaydm
(7,780 puan) tarafından
Babanada ödüyorsunuz yani.
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ayy bak aklıma geldi annemlere kiradalar babamların akrabasına ne zaman gitseler ***** kadınlar anneme ay daha ev alamadın mı niye almadın kira çok zor çok kötü falan deyip kadını üzülüyorlar sanki varda keyfi almıyor evi tövbe tövbe 
tarafından
Tam da bunu anlatmak istedim her ortamda açılan konu :(
tarafından
Yok ben ne demek istediğini anladım da işte bazı cahiller kendilerince kendilerini övüyorlar
0 oy
(619 puan) tarafından
Aa kiracimisin falan diyen olursa siz aliverin kiz öyle kolay aliniyorsa de ve hemen öyle insanlardan uzaklaş. Annemler 35 yildir kiracı kimseye el acmiyorsan kimene. Bana soruldugunda kirasini ödediğim her ev benim derim
tarafından
Cok şükür bu güne kadar eşim kimseye bizi muhtaç etmedi sadece bu boş konuşan insanlar can sıkıntısı
(619 puan) tarafından
Can sıkıntısi normal canım. Mulkun sahibi Allah sen duani et nerden ne nasip olacak hic belli olmaz
tarafından
Rabbim nasip etsin
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Ah ah 36 yaşımda babaannemin ananesinden 33 tane tarla kaldığını öğrendik bu bir mucize değilde nedir  biraz uzun bi süre olacak belki hissemize kavuşmak ama evladlarim için gelecek olacak 
tarafından
Insallah canm
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Bizim hiç yoktu sadece düğün takılarım duruyordu taşınmak için kiralık ev ararken bı an da eşim almaya karar verdi iyi ki de almışız yoksa bidaha alamazdik çok uçtu fiyatlar
tarafından
Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
(13,603 puan) tarafından
Amin canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Çok zor bizim burda bile genelde evleri köylüler alıyor adamlar ****** bakıyor tarla işliyor geliri artıyor ama düzenli maaşla gelir artmaz canım komşumun oğlu astsubay oldu hemen kaloriferli eve taşındılar kiraya sonra keçi koyun aldılar onları arttirdilar şimdi ev yapacak paraları oldu kadın 93 de evleniyor ozamandan beri kirada düşün yani ya hayvancılık ya tarla bag bahçe işlemen lazım 
tarafından
Her yerde böyle cok zor o yuzden hayal her halde
tarafından
Etrafinizda varsa tarlası bahçesi olan  masul alıp işleseniz bile kârınız olur ...tek maaşla yada iki maaşla zor
0 oy
(919 puan) tarafından
Valla bizde senin gibiydik parça parça para ödenip sonra belli bir yılda paranın toplu şekilde verilen eve yazıldık bu yaz dördüncü yıl bitiyor parayı alıp ev alacağız sonra üç yıllık taksidi kalacak onu da evin içine geçince kira öder gibi ödeyeceğiz başka türlü olmuyordu 
0 oy
(319 puan) tarafından

nasıl olacak o iş? birikim yoksa miras yoksa aev alabılcek aile büyükleri yoksa olması zaten cok zor değil mi?

bir sansınız daha varmış ama şuan o imkansız evlenirken evi olan biri ile evlenmeniz lazımdı:)

tarafından
Dediğin gibi imkansız :))
0 oy
(1,831 puan) tarafından
O mucizeden istiyorum bende bulursanız haber edin. Bizde bir tane ev var az bir şey birikmiste var ama ev fiyatları yerinde durmuyor ki alalım. Bir ev beğendim 500 bin dediler. Bir hafta sonra ev 700 oldu dedik şu para biraz daha değer kazansın bekleyelim bir şey olmaz sonuç şuan o 500 binlik ev 1 trilyon 
0 oy
(3,295 puan) tarafından

İmkansız değildir heralde :Dbir komşu hep içine doğuyormuş birinden birşey kalcak diye. Seneler sonra dedesinin bilmedikleri bir arsası çıkmış İstanbul da çok değerli olarak. Demekki olabiliyor. Ama niye acıyarak baksınlar kiradasınız diye onu anlamadım. Kirada olan evi olmayan çok insan var

0 oy
tarafından
Neden aciyarak bakıyorlar ki veren Allah alan Allah nasibinde varsa tabiki olur hayırlısini iste

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 538 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,041 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 388 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayseglll (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 353 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,161 puan) tarafından soruldu

410,419 soru

12,343,561 cevap

39,866 kullanıcı

Kategoriler

...