Aklıma geldi birden anlatmadan geçemeyeceğim benim de bi kızım var oğluma hamileyken 22 haftaya kadar kız demişlerdi. O haftaya kadar sorana söylediğimde aynı bana da üzülür gibi olsun sağlıklı olsun da dedi çoğunluk.. ama kız değil erkekmiş. Doğum yaptıktan sonraki sevinçlerini görmen lazımdı.. dediğin gibi mevlam neyi uygun görüyorsa onu nasip ediyor kullarına.. velhasıl kafana bile takma. Oğlun olmasa bu sefer de keşke erkek olsaydı derlerdi bence.
Ayyy bu insanların tepkisi. Bende 3. Oglana hamileyik canım esimin teyzeside duyunca bu bari kız olsaydı dedi. Bende onemli olan sağlıklısı hayirlisi dedim. Kimseyi takma canım . Ben çocuğum icin o kadar heyecanliyim ki 7 haftamız kaldi heyecanla oglumu bal küpümu bekliyorum kimse umrumda degil
Selamünaleyküm canm öncelikle tebrik ederim uzun zamandır yoktum
Rabbim Hayırlı evlat eylesin inşaAllah erkek kız hiç farketmez biliyorum seni çevreyi bosver tıka kulaklarını sen bal oglan ve gelecek paşaya odaklan
Bizimkiler de kendi tarafım dün kızım olacak hissediyorum dedim bi kızım daha var kız diyip durma aman doğurma ha erkek dediler kızımda da aynısını yapmışlardı ccanlari sıkıldı kız diye ama Allah var eşim tarafı birşey demiyor ama benim bütün akrabalarim kızımı duyunca bı dahaki erkek olur inşallah demişti çok zoruma gitmişti
1,491,960 soru
24,378,951 cevap
348,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın