Günaydın kızlar, içimi daraltan Bi konuyu paylaşmak istiyorum bunaldım gerçekten.. Bir oğlum var 3 yaşında, eşimin ailesinde de benim ailemde de oğlan çocuk fazla onlar da da 1" kız torun var sadece eltimin, bzdede bir kız torun var kardeşimin. Diğerleri erkek. Bu kız bebek beklentisi beni çok yordu insanların imaları inşallah kız olır demeleri çok sıkıldım artık bunaldım bıktım. Bebeğime 16 haftada doktor kız görünüyor dedi annemgl kayınvaldem sorunca kız görünüyor dedi ama kesin değil detaylıda netleşir dedim, dedim ama maşallah herkes kıza adapte etmiş kendini, dün detaylı vardı kesin erkek dedi iki doktor da bende gördüm yani erkek. Bende isterim bir oğlum var bir de kızım olsun ama Rabbim bana erkek çocuk uygun görmüş başım gözüm üstüne. Ne yapabilirim değil mi? Kayınvaldeme söyledim resmen üzüldü olsun diyo bana ne olsun ya ne olsun olmuş zaten erkek olunca ne bu üzüntü ya, kendi anneme söyledim yüzü düştü tühlemeye başladı anne niye öyle söylüyorsun Rabbim benim için böyle uygun görmüş diyebildim sadece. Ama bu beklenti ve erkek olduğunu öğrendiklerinde ki bu tavırları beni çok üzdü çok üzülüyorum gerçekten sanki benim elimdeymiş gibi. Zaman gerçekten tersine döndü eskiden kıza aynı şey olurmuş, şimdi de erkek çocuğa oluyor malesef niye ya ikiside Rabbimin ikramı değil mi? Oğlan diyince adeta acıyarak bakan gözlerden çok sıkıldım...