0 oy
379 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (381 puan) tarafından
İyice sinir olmaya başladım artık 3 aylık bebegim var uyumayan ve durmayan bir bebek zaten gündüz ne uyursa akşam 5 ten sonra 1 gr uyumuyor ve durmuyordu ya kucakta duracak yada memede artık ne yemek yediğimizde nede içtiğimiz birseyden anlar olduk diyorum ki besiginde oyalanır belki dönence alalım ne gerek var oyun halısı alalım onunda tepesinde oyuncakları var kimisinin ayak ucunda piyonu gibi olanı var ondan alalım diyorum eskiden oyun halısı mi vardı gereksiz birsey diyor çıngıraklı oyuncaklara ilgisi var  el ayak bilekliği alalım diyorum elini ağzına çok götürüyor bilekliğin içindeki boncuğu yutar gerek yok Allahım deli olacam yaa bu kadar kör cahil bir adam nasıl oldu anlamadim boğazdan asla kısmaz ama bebeğin oylanması ve el göz koordisyonu için böyle şeylerde gerekli değil mi ben mi abartıyorum

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm eşim de öyle ne gerek var der cnm Bnde o dertten muzdarip im
(381 puan) tarafından
Bazen çalışmadığıma o kadar pişmanım ki en azından kendi paramla alırdım :)
-Reklam-
0 oy
(4,158 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizim park beşik bu canım .. donenceyi çıkarıp kendimiz çArsafi ikiye katlayıp içini elyafla doldurduk veya bi bezi de dikip dikdörtgen şeklinde yapabilirsin elyaf koymak zorunda değilsin.  Sonra mama sandalyesnin ayaklarını çarşafın iki kenarına koyduk donenceyi ayaklarına taktik.  Oğlumu da yatırdık o şekilde oynuyordu :)

image

(381 puan) tarafından
Bende araştırıyorum canm zeka kartı felan alalım dedigimdede gülüyor dedim ya ben bebeğimin gelişimini düşünüyorum oda babası sonuçta bu aradqvoyun halisini nasıl yaptınız var mı resmi fikir olur belki alamazsam :)
(4,158 puan) tarafından
Yukarı yazdım canım
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Belki parası yoktur canım sana da yok diyemiyordur 
(381 puan) tarafından
Çok şükür canım uygun tarzda alabilcek kadar bütçemiz var
(2,589 puan) tarafından
Anladım canım o boncuğunu yutma konusuna eşimde çok takıntılı herşeyi yutacak zannediyor ama diğerlerinde gücümüz varsa alırız
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bu daha neki kışın oğluma mont alalım dediğimde ne gerek var demişti. 
tarafından
Seninki biraz fazla olmuş cnm
(381 puan) tarafından
Adamlara hiçbirsey lazım değil zaten
(2,075 puan) tarafından
Pandemi okul yok evdeydik o sebeple ama biz anneler daha ayrıntı düşünürüz hadi bi markete gitsek gibi ne giycek bu
(381 puan) tarafından
Aynen öyle canm
0 oy
tarafından
Hiç sormam sağolsun o da çocuklara alınan hiç biseye laf etmez. Kitapları yırttıklari halde kitap alırım niye aldın demez. Çocuk dediğin her yeni şeyle bisey öğreniyor. Allah yardımcın olsun
(381 puan) tarafından
Canim kapıda ödeme alayım desem kızar kredi kartımdan yokki alsam aldım derim Amin sağolasın
0 oy
tarafından
Ne gerek var diyeceğini bildiğim şeyleri hiç söylemem gider alırım durumum varsa
(381 puan) tarafından
Eve çok para bırakmaz ki esim gidip alsam :)
tarafından
Sağolsun eşim bırakır ama bende üç çocuk var zor yetişiyorum ama beğendiğim bişey varsa ufak tefek biriktirip alıyorum
0 oy
tarafından
Bu soruyu ben mi sordum acaba dedim ☺☺☺
(381 puan) tarafından
Sevindim aynı dertten muzdarip bi ben yokmuşum
0 oy
tarafından
Benim eşime bir yıldır bebek arabası aldıracak yok almıyor hep ne gereği var boş boş şeylere para harciyorsun diyor boş mu Allah aşkına bebek arabası ilk çocuğa almadı bari buna alalım yok
(381 puan) tarafından
Yani oşart tabi canım Allah tan ben onu aldirabildim :)
tarafından
Seninki daha iyi o zaman :)
0 oy
tarafından
Malesef bunu ben kocama söylüyorum inanılmaz derecede deli ediyor beni yani yeni doğan bebeğe 200 küsürlük takım almış 3 yaşa uygun kızacagımı biliyordu gizli gizli almış gördüm alt üst takım altarafı 200 verilirmi ne gerek var dedim birçok şeye öyle yapıyor (gerekli şeyler hariç) biraz cimri olsaydı keşke 
(381 puan) tarafından
Tam tersiymis senin esinde :)
0 oy
tarafından
Çok şükür hiç birşeye karismaz canım yok hayır  diye bir kelime dilinden hiç duymadum
(381 puan) tarafından
Ne güzel maşallah  :)
0 oy
(134,284 puan) tarafından
sukur benimki oyle degil
0 oy
(8,088 puan) tarafından
Çıngırak seviyorsa bir pet şişenin içine doldur mısırları. Onunla çok oyalanıyorlar. Bu dediklerinin hiçbirini almadım. Doğrusu bir müddet sonra ile u yaramayacak. Daha gerekli alınacaklarda da bu hareketini yapıyorsa o zaman sinir bozucu olur doğrusu
(381 puan) tarafından
Ya dediğim gibi boğazdan kesmez bezini ıslak.mwndikini ihmal etmez çok şükür bu tar şeylere geçici büyüyünce bir kenara atılacak diye gerek yok diyor ama bir oyuncak ta ömür boyu kullanılmıyor sonuçta her yaşın ayrı bir becerisi var
(8,088 puan) tarafından
Tabi ki ama dediğim gibi kendiniz de bir şeyler hazırlayabilirsiniz
0 oy
(402 puan) tarafından
Bnmkide diyo ama hep söylüyorum almak zorunda kaliyor :))
(381 puan) tarafından
İyiymiş valla ;)
(402 puan) tarafından
Fuzuli değil sonuçta esininde alması lazim yemek yerken gerçekten zor oluyo mama sandalyesi aldim kac kez dedim yok yok dedi en son dayanamadi halime acıdi aldı :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 471 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Papatya43 (556 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 428 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyza5426 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nur ayse (33 puan) tarafından soruldu